Zdravím Vás maminky
Prosím Vás ak budete mať čas napíšte mi nejaké tipy na výlet s 19 mesačným dieťaťom, na zimu najlepšie v okolí nejakého lyžiarskeho strediska , kde sa dá sánkovať aj s dieťaťom, tip na nejaké ubytko v okolí Tatier nepotrpíme si na luxuse ale nech je to vhodné aj pre dieťa Chcela by som niečo naplánovať na Vianoce alebo Silvester keď sa vôbec ešte niečo nájde, keď nie tak asi len tak na víkend :D ďakujem vopred
Nemyslim, ze sa bude dat niekam ist takto aj s ubytovanim. Ak aj ano, tak to bude uz asi aj obsadene vsetko.
@dom_evi nezaujimaju ma komentare tohto typu , stale sa najde niekto kto siri negativizmus , poprosim len zazitky a tipy maminiek ktore chodia s detickami a maju dobre recenzie ......ani covid ani lockdown ma nezaujimaju informacie predsa si mozme zapisat ulozit a hocikedy ist na pekne miesta a na prechadzky a sankovacky snad mozem , nehnevajte sa ale vsade na kazdom kroku je len toto tak tu poprosim len Vase zazitky a kde sa oplati ist, ďakujem !
Chata Bachledka za nas bomba, my to tam milujeme, majitel zlaty clovek
Chata Čertov. Blízko PU
@anjelik44 Zuberec
@anjelik44 Levočská dolina sánkovačka s malým dieťaťom, lyžovanie (deti i dospelý), krásna príroda, super wellnes a nádherné historické mesto - Levoča , cez ktoré prechádzate cestou, alebo ho mate od ubytovania necelých 6 km, čiže autom do 10 minút, ale aj peši krásna prechádzka po cyklistickom chodníku.
@anjelik44 síce to niesu Tatry ale možno by som pozrela ubytovanie aj na Orave v dedinách v okoli Námestova je plno chát vždy sa nájde nejaký kopec na sankovacku a je tu veľký predpoklad snehu
@ssiinnkkaa sojka.eu, demanovska dolina za rohom, liptovska mara kusok. Maju detsky kutik v restauracii a bazen, detske ihrisko na dvore, posankovat take male sa da aj priamo tam
@anjelik44 ak môžem dám konkrétny tip úbytko v Tatrách v Starej Lesnej,hotel lesana v ktorom je detské centrum aby bolo co robiť aj po večeroch boli sme tam v lete a vravím si,že na najbližších 10 rokov máme jasno v destinácií
len neviem ako v tejto situácií ci budu hotely fungovať, možno skôr úbytko na súkromí. V Tatrách je kopu pekných miest ale ináč aj chodník v korunách stromov je teraz bezbariérový
Rozmýšľam presne ako ty, chceme niekam ísť len nemáme jasno v tom kde a kedy
a máme rovnako staré dieťa
@anjelik44 ja odporúčam apartmány bachledka, sú hneď pri lanovke. S drobcom môžeš absolvovať chodnik korunami stromov. A môžete okrem lyžovačky naplanovat aj rôzne výlety napr do Poľska do Zakopaného alebo ísť sa kúpať, hneď za hranicami sú 2 termálne kúpaliská. U nás je Bachledka ️
@clevertina
@lejduska
Ďakujem Vám ženy za tipy presne si tak predstavujem trosku oddychu sankovacka prechadzky v prirode a keby sa dalo tak aj nejake jacuzzi ( to je moj sen teraz :D ) , pozrela som tie ubytka co ste pisali no je dost nad nas budget ale inak su pekne asi budem hladat nieco v Ždiari nam sa tam strasne paci Tatry su z tej strany prekrásne a aj strediska tam su
@anjelik44 nemáš začo, my sme boli v hoteli na pobyt cez zľavu dňa čiže sa to oplatilo. A ináč Ždiar je super voľba,okrem penziónov je tam aj kopu apartmánov a domčekov k prenájmu (o jacuzzi sa treba informovať ). Boli sme 2x na súkromí k tomu lyžovačka a výlet do Zakopaneho ako už spomínala mamička po mne. Určite niečo vhodne nájdeš a vymyslís
my asi dáme 1dňovku, čo je najposlednejsi variant ale ináč to neide
my sme často jazdili na bicykli a to som dieta posadila do sedačky na bicykel a jazdili sme. Dcera bola velmi nadšena a ja spokojna
@anjelik44 No nechcem strašiť ale aj keď.nebude lockdown