icon

Tipy na rodinné výlety v Piešťanoch, Trenčíne a Trnave

18. mar 2025

Ahojte, poradte nejaky vylet/program v piestanoch, trencine, trnave. Vhcem zobrat dieta niekam ma vylet

tundra
18. mar 2025

Ak maš auto pozri Luhačovicku priehradu.Z TN slaba hodinka cesty.

really8
19. mar 2025

@tundra tam sa dieta fakt zabavi

tundra
19. mar 2025

@really8 je tam lanovy park,môze sa korčulovat okolo celeho jazera,pozorovat a krmit kaprov z priehradneho muru...
Daj ty tip a nerob sa dôležita,kedy si tam bola naposledy...

really8
19. mar 2025

@tundra no dlho som tam nebola. Lebo tam neni co. A v marci uz vobec. Inak to mam na skok. Navyse ak hlada tn,pn, tt je to dost od ruky. Nemusis sa hned urazat ked ta niekto nepochvali

tundra
19. mar 2025

@really8 z Tn do TT je 54.min. a z TN do Luhacovic 51.min.Kazdy ma ine preferencie,to je pravda,ale pisat,ze tam nic nie je,je trochu od veci.Praveze teraz tam este nie je tolko ludi,ako v lete,ze mas problem najst miesto na parkovanie.Neurazil som sa,len trochu objektivity v prispevkoch,neazaškodi😉.
https://www.kudyznudy.cz/aktivity/luhacovicka-p...

guudy
19. mar 2025

@tundra u nas by toto tiez nemalo uspech🤷🏼‍♀️
Max tak lanovy park, ale toez zalezi od velkosti a narocnosti, lebo sme do takych chodili od malicka 🙂

guudy
19. mar 2025

Autorka, ake velke je dieta?

biba_18
19. mar 2025

ja rada chodím do PN lebo tam podľa mňa zdochol pes 🙂 ale možno je to iba moje vnímanie ...
záleží aké veľké dieťa a aké má záujmy - môjmu stačil v TN hrad 😂 a ešte tam boli voľajakí rytieri keď boli s babkou na výlete - jemu nič iné nebolo treba ku šťastiu 😂

autor
19. mar 2025

@guudy 7rokov

biba_18
19. mar 2025

presne v tom období tam boli, ale môjho zaujímali rytieri 🙂 tak my sme chodili po hradoch ...

really8
19. mar 2025

@tundra no moj nazor je ze tam to pre deti atraktivne nie je. Ty suhlasit nemusis to je ok. Inak luhacovice mame radi. Ale pre deti to fakt nevidim.

mk1111111111
19. mar 2025

Eko park Piestany. Zoo+ lanove hrady, skakacie polgule...

mk1111111111
19. mar 2025

V trnave mame este virtualnu hru v meste a k tomu aqua park. Len neviem, ci by ti 7 rocnu bavilo. Skus pohladat recenzie na tu virtualnu hru

alenka58
19. mar 2025

tie Luhačovice ma zaujali tam pôjdeme, v okolí Piešťan je eko park + zábavný park pre deti, je tam pekne, ja sa celkovo v Piešťanoch cítim veľmi dobre, chodíme tam často

kacena2022
19. mar 2025

V okolí Piešťan je minizoo na Bojnej alebo na Ľubine kontaktná zoo.Ked máte radšej prírodu tak Haluzicka tiesňava je tam pekne,na Katarínke,Dobrá voda,Čertova pec.V Podolie majú park miniatúr.Alebo na bicykli prejst sa okolo Slnavy.Moznosti je veľa pre tak malé deti.Alebo plavba loďou.

demodun
30. mar 2025

@kacena2022 prosím ťa, boli ste na tej lodi. Dajú sa normálne tam kúpiť lístky? Lebo recenzie majú také všelijaké,

kacena2022
30. mar 2025

@demodun Boli sme s deťmi tam na lodi minulý rok cez leto,dalo sa normálne kúpiť lístky osobne,prišli sme cca 10 minút pred vyplavenim.

demodun
30. mar 2025

@kacena2022 aha, super, ďakujem.
Lebo niekde strašia, že bolo veľa ľudí a nekúpili lístky

tundra
30. mar 2025

@demodun ty este veriš na strasenie🤔

kacena2022
30. mar 2025

@demodun Neviem možno mávajú niekedy nával ľudí keď je tam veľa turistov.My sme boli poobede a hore síce bolo plno obsadené,my sme sedeli vnútri tam ešte bolo dosť miest.

demodun
30. mar 2025

@tundra tak nie, ale prísť zo Žiliny a zistiť, že nekúpiš lístok je trochu od veci nie,?
Aj keď dá sa vymyslieť iný program, ale dieťaťu to bude ľúto

demodun
30. mar 2025

@kacena2022 jasné, ďakujem.

kacena2022
30. mar 2025

@demodun Za máličko.

marci77
30. mar 2025

park miniatur a potom prechadzka na Cachticky hrad
hrad Beckov, Trencin
Trnava -mestska hra Mocny opasok, aquapark