Tipy na rodinné výlety v Piešťanoch, Trenčíne a Trnave
Ahojte, poradte nejaky vylet/program v piestanoch, trencine, trnave. Vhcem zobrat dieta niekam ma vylet
@really8 z Tn do TT je 54.min. a z TN do Luhacovic 51.min.Kazdy ma ine preferencie,to je pravda,ale pisat,ze tam nic nie je,je trochu od veci.Praveze teraz tam este nie je tolko ludi,ako v lete,ze mas problem najst miesto na parkovanie.Neurazil som sa,len trochu objektivity v prispevkoch,neazaškodi😉.
https://www.kudyznudy.cz/aktivity/luhacovicka-p...
Autorka, ake velke je dieta?
ja rada chodím do PN lebo tam podľa mňa zdochol pes 🙂 ale možno je to iba moje vnímanie ...
záleží aké veľké dieťa a aké má záujmy - môjmu stačil v TN hrad 😂 a ešte tam boli voľajakí rytieri keď boli s babkou na výlete - jemu nič iné nebolo treba ku šťastiu 😂
@guudy 7rokov
presne v tom období tam boli, ale môjho zaujímali rytieri 🙂 tak my sme chodili po hradoch ...
Eko park Piestany. Zoo+ lanove hrady, skakacie polgule...
V trnave mame este virtualnu hru v meste a k tomu aqua park. Len neviem, ci by ti 7 rocnu bavilo. Skus pohladat recenzie na tu virtualnu hru
tie Luhačovice ma zaujali tam pôjdeme, v okolí Piešťan je eko park + zábavný park pre deti, je tam pekne, ja sa celkovo v Piešťanoch cítim veľmi dobre, chodíme tam často
V okolí Piešťan je minizoo na Bojnej alebo na Ľubine kontaktná zoo.Ked máte radšej prírodu tak Haluzicka tiesňava je tam pekne,na Katarínke,Dobrá voda,Čertova pec.V Podolie majú park miniatúr.Alebo na bicykli prejst sa okolo Slnavy.Moznosti je veľa pre tak malé deti.Alebo plavba loďou.
@kacena2022 prosím ťa, boli ste na tej lodi. Dajú sa normálne tam kúpiť lístky? Lebo recenzie majú také všelijaké,
@demodun Boli sme s deťmi tam na lodi minulý rok cez leto,dalo sa normálne kúpiť lístky osobne,prišli sme cca 10 minút pred vyplavenim.
@kacena2022 aha, super, ďakujem.
Lebo niekde strašia, že bolo veľa ľudí a nekúpili lístky
@demodun Neviem možno mávajú niekedy nával ľudí keď je tam veľa turistov.My sme boli poobede a hore síce bolo plno obsadené,my sme sedeli vnútri tam ešte bolo dosť miest.
@kacena2022 jasné, ďakujem.
@demodun Za máličko.
park miniatur a potom prechadzka na Cachticky hrad
hrad Beckov, Trencin
Trnava -mestska hra Mocny opasok, aquapark

Ak maš auto pozri Luhačovicku priehradu.Z TN slaba hodinka cesty.