Tipy na výlety pre mamy so sociálnou fóbiou
Ahojte som slobodna mamina dcer 11 a 7 r. Mávam úzkosti a stiesnene pocity medzi ľuďmi som navyše introvert. Kam chodiť s deťmi? Boli sme v zoo v botanickej záhrade chodíme na rôzne výstavy ako motýle chrobáky vianočný svetelný park. Ihriska to samozrejme to nepočítam. Ideme v lete na dovolenku k moru na 2 týždne. Chodíme aj vlakom kade tade do rôznych miest. Snažím sa nesediet s nimi doma. Nakoľko nie som športový typ tak na takéto veci ich berie moja sestra alebo opatrovateľka cez leto. Zajtra ideme do kina. Začína ma deprimovat ze už neviem čo vymyslieť ze im nebudem stačiť. Videli minule v lesnom altánku oslavu narodenín kde opekali ale ja nemám koho zavolať aby mi s tým pomohol nemám auto a nie som zrucna vo veciach ako založenie ohňa atď. Nemám ako si tie veci tam reálne doniesť a samej mi to príde také blbé bez šťavy bez zmyslu. Chodíme na takú ľahkú turistiku snažím sa im dat vsetok voľný čas ale cítim sa byť nudná aj keď sa vždy tešia keď so mnou niekde idú. Niekedy ma to fakt baví a teším sa ze som s nimi ale na druhej strane ma desí ze je všade veľa ľudí a ze som v podstate sama nemám sa s kým porozprávať nemám koho zavolať s nami aby sa deti zabavili a ja sa plnohodnotne porozprávala. Som strašne zvláštny človek v práci robím s ľuďmi a vôbec nemám úzkosti ci fóbie rozprávam denne aj s vyše 100 ľuďmi a som v pohode ale cestou z práce do prace a vo voľnom čase mám hnusne pocity z ľudí mam pocit ze ma sledujú a pozorujú a neviem sa toho zbaviť mam to tak od detstva. Nedajbože aby sa dakto ku mne prihovoril 😃 ale na druhej strane zároveň túžim po kamarátke alebo kamarátovi a pocite ze nie som úplne stratená.
Veď choďte opekať aj so sestrou,ona nemá priateľa,či manžela,aky by vám trebárs pomohol s tým rozložením ohňa,keď ide len o to?
@jaskolka ona žije v Kanade chodí domov 2x do roka aj to na vianoce a niekedy v lete tak vtedy trávi čas s deťmi na maximum keďže je ten športový typ

Veď choďte opekať aj so sestrou,ona nemá priateľa,či manžela,aky by vám trebárs pomohol s tým rozložením ohňa,keď ide len o to?