Tipy na zaujímavé miesta pri Patinciach
Ahojte budúcu nedeľu ideme s deťmi na tri dni do Patiniec (3 a 5 rokov). Sme od Puchova. Ubytovanie je až od tretej ale nakoľko máme auto bez klimy ideme hneď ráno a deti ani nevedia že ideme na dovolenku chcela by som preto poradiť niečo zaujímavé buď po ceste len my pôjdeme po diaľnici tak aby sme nemuseli zliezat z diaľnice skôr až niečo v okolí prípadne blízko v Maďarsku pri hraniciach tak aby sme tam nemuseli na dialnicum niečo čo by ich bavilo a vyplnilo čas kúpalisko moc nechcem to sa zas neoplatí a ich väčšinou bavia len hojdacku 🤔😑 najlepšie niečo v blízkosti patiniec. Po Dunaji plavbu nie ďakujem
@zorkahorka ďakujem môžem sa spýtať sa sa tam platít eurami? A dorozumiem sa tam 😁?
Podľa mňa je dobre platit kartou. Vlani sme boli na tokaji a dalo sa aj na kupku. Ale zmrzku asi kartou nezaplatite.. . V pohraničí by mohli byt aj Slováci, pripadne skuste anglinu alebo truky nohy. Z mojej skúsenosti Maďari po slovensky rozumieť nechcu
Po ceste mate Komarno, pekne centrum, maju tam muzeum v pevnosti. Pripadne nedaleko Vodny mlyn a kolovy most v Kolarove.

My ideme do mesta tata. Okolo jazera je chodnik a park so zámkom, rôznymi pamiatkami, preluezkami a aj plazou s kúpaním. Veľmi pekne mesto, kuk cez google