icon

Túra v Rakúsku

janoh9
2. sep 2020

Ahojte, troška netradične, avšak chcem sa opýtať aj tak.
Cez víkend hľadám program pre deti, rozmýšľame nad nejakými menej známymi miestami v prírode. Napríklad niečo v Rakúsku.. Ako to ej teraz s prechodom cez Rakúsko ?Dá sa to? Ak poznáte nejaké dobré miesta, hoďte názov, pozriem si ich.

lenuliatko84
2. sep 2020

Skuste okolo salsburgerland.su tam krasne jazera a aj hory.vrelo odpprucam vsetky,i ked hallstadt je asi naj

janoh9
autor
2. sep 2020

@lenuliatko84 super, pozriem si na google mapach, dakujem pekne

lenuliatko84
2. sep 2020

@janoh9 alebo aj karnten je pekny

janoh9
autor
3. sep 2020

@lenuliatko84 pozrel som si to, velmi pekne, to prve sa mi paci najviac, tam urcite zavitam, nahodou este nieco blizsie, aby som o tnemal daleko po dialnici z BA?

lenuliatko84
3. sep 2020

@janoh9 blizsie k blave hory nie su,najblizsie je ten salzburg

lenuliatko84
3. sep 2020

Este ma napadlo jazero worthersee,je to raj a tiez su tak krasne túry. Odporucam ubytovanie barry memle

felycity
3. sep 2020

Ak chcete aj s prespaním tak určite Korutánsko ( tam sa dá získať korutánska karta v rámci ubytovania zadarmo alebo zakúpiť, kde všetky výlety máte potom už zdarma) - oblasť Bad Kleinkirchheim, millstäätersee, ossiacher see - Gerlitznem alpen, worther see alebo potiahjúť troška dalej k mallnitzu - ankogel, ľadovec molltaller alebo heiligenblut), Salzbursko tiež super, ak niečo bližšie pozri www.niederosterreichcard.at, tam sú tipy na výlety. My sme boli napr. Puchberg am Schneeberg, Myrafäälle vodopády a tiesňava Steinwandklamm - záleží ako staré deti sú,lozí sa tam aj po rebríkoch...

felycity
3. sep 2020

bližie k Bratislave je Videneské predalpie --- Ešte napr HoheWand a okolie , Schneeberg... , oblasť Simmerin alebo Mariazell - to všetko sa dá aj na 1 deň absolvovať

janoh9
autor
7. sep 2020

@felycity ten hohewand vyzera fakt mega dobre, vdaka za vsetky odporucania, pekny den

ijuska1982
18. sep 2020

Odporucam rakusky grand kanon otchergraben.pekna roklina, cestou vodopady.
Wasserlochklamm Palfau je nadherny, Myrafalle s roklinou steinwaldklamm su najbliezsie od BA, ale tie asi poznate.

ijuska1982
18. sep 2020

@ijuska1982 este podla toho ako stare deti. Ked okolo 6 rokov, tak zvladnu vsetko.