Výlet do Banskej Bystrice

zdazdapododkvap
17. júl 2017

Dobry vecer maminky,
planujem dovolenku s mojim stvorrocnym synom a prosim o radu: viete, kam na vylet, co vidiet a kde spat v Banskej Bystrici? Nieco uz mam napozerane, ale ak by ste vedeli poradit.... Hlavne to ubytko. A velmi dolezite- nemame auto, presuvame sa hromadnou dopravou 🙂 Takze nieco dostupne.
Dakujem velmi pekne!!!

lintu
18. júl 2017

Noo v Banskej Bystrici toho nie je veľa na pozeranie. Prezraď čo zaujímavé ťa oslovilo? Mňa historické námestie a "rozprávkový" dom ( na ten sme natrafili náhodou pri potulkách mestom). Okolie Bystrice je zaujímavejšie. Na koľko plánujete výlet?

ella2015
18. júl 2017

@zdazdapododkvap To už radšej Banská Štiavnica tam je nádherne

anos18
18. júl 2017

@zdazdapododkvap ja ked som bola v BB, spala som na vysokoskolskom internate
https://www.umb.sk/sprava-ucelovych-zariadeni-u...
ŠD4 je blizko vlakovej stanice. Cena bola 12 EUR za noc.
Mesto sa mi paci, je historicke. A urcite treba ist na vrch Urpin, je to v podstate v centre a ked vyslapes hore, je tam ticho a klud, akoby si bola daleko od mesta.

l3yla
18. júl 2017

Urpin odporucam aj ja, uzasne historicke centrum, i nakupne centrum tam je nedaleko.

barruna
18. júl 2017

Na urpine je aj hvezdaren ak si dobre pamatam ale neviem ako to tam maju otvorene. Plus viem, ze tam teraz maju celkom dobre kupalisko, je tam aj nieco ako male jazero a na nom su kadejake nafukovacie preliezacky, my sme tam boli asi dva roky dozadu a bol to super zazitok a vstupne vobec nestoji vela 🙂

xoxo11
18. júl 2017

BB možem tiež odporúčať, Urpín, kúpalisko a hlavně tie kopce okolo.......

zdazdapododkvap
autor
31. júl 2017

dakujem vsetkym! vylet sme zvladli, vacsinou prsalo :( byvali sme na kralikoch, pochodili sme okolie, potom vylet na spaniu dolinu. no a dazdive dni, iba centrum bystrice, a ked vyslo slniecko, tak fontany na namesti, a zmrzka 🙂 boli ame na styri din

zdazdapododkvap
autor
31. júl 2017

urpin sne nestihli, skoda...