icon

Výlet do Bojníc

kamca25
26. feb 2014

V lete by som chcela ísť na výlet do Bojníc, no nakolko sme z východu, okres Michalovce, tak by som rada vedela ako sa tam dostať čo najrýchlejšie a s čo najmenej prestupmi, autom si netrufame. Má niekto skusenosť? Ďakujem

Strana
z2
lulasu
26. feb 2014

zadaj ci www.cp.sk odkial si a kam a tam Ti to presne naplanuje trasu 😀

marbalulka
26. feb 2014

@kamca25 asi bude najjednudochsie michalovce-kosice-prievidza-bojnice. z pd tam chodi uz mhd-cka.

stary_ujco
26. feb 2014

Ahoj, nechcem ti brat iluzie, ale ak mate auto tak si na to radsej trufni...
Z Michaloviec do Prievidze asi najlepsie vlakom kvoli programu pre decka, ale to je cesta na bezmala 8 hodin a 3 prestupy !!!
Plus este presun busom do samotnych Bojnic (ale to uz jazdi autobus kazdu polhodinu, resp. castejsie). A to neratam, ze asi nie ste priamo z MI, takze dalsi presun a prestup hned na zaciatku.
Takze ked rano vyrazite, tak ste tam niekedy akurat na veceru v hoteli. No katastrofen...
Co sa samotnych Bojnic tyka, tak povedzme ze zamok 2 hodiny, ZOO vedla zamku na zvysok dna a potom co? Prespis dalsiu noc v hoteli a rano mozes cestovat znova 9-10 hodin nazad domov, lebo si bez auta a z "mesta" sa nepohnes a moc ineho tam na pozeranie nie je.

Podciarknute: zhrnute - stravis 20 hodin na cestach, 2 noci zacvakas ubytovanie, vysolis na moj vkus hodne mastne vstupne na zamok, omrknes malicku ZOO, vytrieskas sa z penazi na kolotocarskych atrakciach pre deti a predlzeny vikend spolu s dovolenkou je v prdeli. A za cely ten cas neuvidis nic ine, len plochu 2x1 kilometer v Bojniciach a este 4 zeleznicne stanice.

majusqa77
26. feb 2014

suhlasim s prispevkom vyssie. som z PD, do KE som chodila na vysku, cestovanie strasne. bud 6 hodin v buse (priamy spoj z KE do PD ide myslim 2alebo3krat denne, ale byvaju plne), alebo ak vlakom, tak treba pocitat s dvomi prestupmi (vrutky a horna stubna).

kamca25
autor
27. feb 2014

dakujem vsetkym, no tak asi mi fakt nic ine neostava len auto, este ze mam dost casu nastudovat trasu, 😀

ingridgrimling
27. feb 2014

Nie je problém to zvládnuť autom a sú tam parkoviská so zamestnancom, ktorý ťa naviguje kam zaparkovať. Želám veľa šťastia. ;)
Myslím, že tá cesta autom Vás ako rodinku vyjde lacnejšie. ;)

malamargotka
31. júl 2014

@majusqa77 ahoj prosim ta a poradila by si mne kde by sme mohli ist okrem zamku a zoo..rozmyslali sme este nad Hornonitrianskym skanzemom nemate tam nejaku zrucaninu hradu? Na nete som toho vela nenasla a kedze tam byvas dufam, ze mi nieco poradis

majusqa77
31. júl 2014

@malamargotka fuuuha 🙂 nooo, napriklad http://www.vodnysvetpd.sk/ , ak budete v case nejakych pretekov, tak na letisko - http://www.aeroklub-prievidza.sk/ , http://www.kamnavylet.sk/atrakcia/sklarsky-skan... alebo http://www.kamnavylet.sk/atrakcia/technicke-mot... . viac mi nenapada :(

mishita2401
31. júl 2014

@malamargotka dinopark vedla zoo, kupalisko cajka v Bojniciach,muzeum praveku -je to vonkajsie cize v peknom prostredi-vsetko je to v bojniciach tak pokope.

malamargotka
2. aug 2014

@mishita2401 dakujem uz sme to vcera nam prsalooo celu cestu, ale chvalabohu dnes krasne pocasie zoo pochode este zamok a muzeum praveku vecerna prehliadka

malamargotka
4. aug 2014

Babule keby ste rozmyslali si kupit na zlavomate pobyt v SPORTCENTRUM BOJNICE tak neodporucam 🙄 za 115 eur pre dvoch s polpenziou to bolo onicom...izby v pohode, ale jedlo nieee...ranajky maalo hostia museli chodit za casnikom, aby podoplnal proste vsetko...vecere sice 3-chodove, ale mala porcia a dost presolene zakusok taky na keden hlt...na wellness sme sa museli zapisat a iba na 2 terminy poobede a vecer a dokopy tam maju vyrivku, taku bubly vanu, finsku saunu a parnu, ktora bola zle nastavena ( jedine, zeby nas chceli udusit ma pare) a kedze nas tam bolo 12 tak sme vyuzili iba finsku saunu....a to, ze hotel je 1 km od Bojnic v lese...no do mesta sme pre nedostatok casu sli len autom...a ceresnicka na torte bol tam jediny casnik, ktory to chudak nestihal a pracoval tam mozno tyzden a recepcna 2 dni...cize dobre hodnotenie mat urcite nebude nato, ze ma 3 hviezdicky nic moc...

beamajor
4. aug 2015

Bojnicky zamok ma vzdy lakal, je dost smutne ze cesta do prahy je ovela ovela lacnejsia a spoje taktiez neporovnatelne castejsie. Co uz Slovensko sa nevie predat a vyuzit vo svoj prospech to co moze ukazat. :/

dinala
1. jún 2016

Ahojte píšem akurat z bojnic.zoo je tu krásna aj zámok ...len tomu dinoparku sa vyvarujte...sú tam "4dinosaury "za 4e jedna osoba je to zdieranie ľudí.

tajka1986
1. jún 2016

@dinala ked ides na vylet ratas s tym ze atrakcie nieco stoja. Takze bud tam nechod ked ti je to vela,alebo nefnukaj. Cennik mas urcite uz pri vchode...

andrejka2424
3. jún 2016

súhlasím,boli sme tam cez víkend a kôli synovi sme teda do toho dinoparku šli a považujem to za vyhodené peniaze a to na výletoch rozhodne nešetríme. V dinoparku sme pobudli asi 10 minút a bolo tam len pár zdevastovaných dinosaurov s chýbajúcimi očami aj zubami a keď to porovnám,že rovnako sme za vstup dali v ZOO, kde sme strávili niekoľko hodín a mali sme z toho zážitok snáď už po 10 x a o rok tam pôjdeme určite znova

j.a.n.e.7
3. jún 2016

My sme tam boli minulý rok na 3 noci, bolo to tak akurát, prvý deň cesta, ďalší deň ZOO + poobede kúpele (sú tam aj bazény vhodné pre deti), další zámok + kúpele a posledný múzeum praveku, to bolo celkom zaujímavé. Bývali sme v hoteli Regia, ten moc neodporúčam, hodci nie sme nároční klienti, personál mi nebol nič moc, ale deti boli spokojné s výletom, tak to je hlavné.

dinala
10. jún 2016

@tajka1986 čoby som fnukala ja nemám problém s peniazmi ale vážim si ich.a keď napíšem opravnene negatívnu recenziu neznamená že fnukam ale varujem lebo sú to vyhodené peniaze ako píše andrejka.a le tebe odporucam len tam choď a uzi si tie rozpadnuté atrapy 😝

tajka1986
11. jún 2016

@dinala dikes,presne zajtra idem do bojnic..atrapy som videla raz a stacilo 🙂

kikina84
11. jún 2016

@kamca25 potom ked budes mat po vyletiku,,a najdes si cas.prispej do nasej skupiny..budeme radi 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/8323/

ejjja
1. júl 2016

Ahojte, tento rok by sme s detmi chceli ist tiez do Bojnic na vikend. Syn ma 3,5 a dcera 1,5 potrebujem ubytko, najlepsie s parkovanim, aby sme vsade dosli (manzel ma averziu k dovolenkovemu soferovaniu). Neviete o niecom zaujimavom, celkom sa mi pozdaval Penzion Ali, neboli ste? A viete mi povedat ako je to s kupelmi a malymi detmi? Tiez som niekde citala, ze Cajka je v porovnani cena/kvalita bieda, skusenosti? Inak v okoli som nasla aj salas Vilag, naviem ci si to dobre pamatam a mali tam super vonkajsie ihrisko. Za radu dakujem, chcem si rychlo nieco objednat, inak si to manzel rozmysli 😝

tajka1986
1. júl 2016

@ejjja hocico len salas Viglas nie. Arogantny neochotny personal. Na mineralku sme cakali hodinu a po upozorneni sme dostali odpoved ze co chceme ved oni maju toho vela!! Bola som tam prvy a posledny krat

kikina84
2. júl 2016

@ejjja https://www.modrykonik.sk/group/8323/ ahoj my sme boli v Bojniciach minuly vikend..aj som sem pisala mrkni ak chces 🙂 je tam vsetko od cesty ,ubytko az k programu 🙂

ejjja
3. júl 2016

@tajka1986 chi, tak potom vodu so sebou, hodinku pohratna ihrisku a majte sa, kym si nas vsimnu 😎

poisonblu
28. aug 2016

Ahojte, my sme v bojniciach teraz...no urcite neodporucam ten dinopark, zdieranie...100% odporucam sokoliarov, perfektne vtipne vystupenie...neodporucam slovensku restauraciu na pesej, jedlo cenovo fajn, ale chutovo hroza...boli sme aj v meridiane, kvoli ihrisku, ale v tej ihriskovej casti jedlo drahe a malo na vyber, sli sme potom kusok dalej do PD do mekacu...

liaka
28. aug 2016

@poisonblu aj my sme boli v slovenskej a za ten peniaz 4 dukatove buchticky a chutovo nic moc... Obalovany syr bol len z jednej strany obaleny 🙂 a strasne tvrdy. Tak na druhykrat sme skusili hned v Bojniciach taku restauraciu a to polotovary 🙂 , par mrazenych hranolkov a za 4 obedy s pitim 40€... No nabuduce bude tiez bageta 🙂

poisonblu
28. aug 2016

@liaka no my sme dali za suche hranolky, kuracie maso a slepaci vyvar, plus napoje pre 3 osoby 28e..v mekaci sme sa najedli a napili za 15 e dosytosti a chutilo...

liaka
28. aug 2016

@poisonblu tak tak... Nabudúce budeme múdrejšie 🙂

poisonblu
28. aug 2016

@liaka no clovek by cakal, ze ked je to turisticke mesto, ze aj tie sluzby budu na urovni...

tajka1986
28. aug 2016

@poisonblu su,ale nie v kazdej restike. A na hranolky ste ozaj mohli ist rovno do Mekacu 🙂

skaredekacatko
28. aug 2016

Byvam v bojniciach co mozem odporucit su urcite zoo zamok sokoliary ohnova shov topka. Prechadzka v kupeloch. Nadherna ds sa tam posediet pekne. Ak deti miluju vodu tak cajka je v lete super je tam aj virivkovy bazen ten je perfis. Jest sa oplati v squari. Ja som aj za meredianu omnoho lepsie ako mc. Burger hranolky domace 6 eur ale som sa najedla . Nie vsetko je u nas dokonale ale sa snazia. A ludova ulicka je tiez pekna. Salas neodporucam personal nic moc . V okoli sa da ist na Rematu chytat rybky a je tam aj kontaktna zoo. Kamosi chodia s detmi ze super. Takisto na klak a salas vedla klaku topka jedla ake nevidis casto. Tiez mini kontak zoo .

Strana
z2