icon

Výlet do Bratislavy, skúsenosti, postrehy

zulusa
19. júl 2021

Ahojte, boli ste s deťmi, alebo bez detí na poznávacom výlete v Bratislave? Baví Vás chodiť po pamiatkach? Mám na túto tému dotazník k diplomovej práci a potrebujem eštre veľmi veľa odpovedí od ľudí. Venujete mi pár minút? (asi 3 minútky) Ďakujem. Okrem toho tu môžeme diskutovať o tipoch, kam s deťmi v Bratislave ísť a navzájom sa inšpirovať.
Link na dotazník:
https://forms.gle/sjLCAcBPnTUC3PJr8

zulusa
autor
19. júl 2021

@zulusa Ja aktuálne odporúčam túto obrovskú preliezku a zároveň umelecký objekt v Starej Tržnici. Inštalácia sa volá Tube a vstup je zadarmo. Odhadujem, že vekovo pre deti tak od 5- 6 rokov. (Videla som aj mladšie, ale potom treba aby preliezali s rodičmi.)

katarinka1990
19. júl 2021

@zulusa my sme tu na takom vylete prave teraz. Boli sme aj pred dvomi rokmi. Co by ta zaujmalo?

monikamama
19. júl 2021

Odporucam bobovu drahu a slovenske narodne muzeum bolo krasne a deti bavilo ( 7, 5 a 2 roky)

zulusa
autor
19. júl 2021

@katarinka1990 perfektné, vyplníte mi prosím dotazník k diplomovke? (Hore je odkaz.)

katarinka1990
19. júl 2021

@zulusa uz som, inak byvame v priamo v starom meste. Boli sme v prezidentskej zahrade, zajtra zoo, technicke muzeum, dalsie dni hrad, botanicka zahrada...

zulusa
autor
19. júl 2021

@katarinka1990 Tak to je pestrý program.

h2
19. júl 2021

@zulusa Keď som Bratislavčanka, asi to nemôžem vyplniť, či?

zulusa
autor
19. júl 2021

@h2 Nie, ale ďakujem pekne za ochotu. 🙂

zulusa
autor
21. júl 2021

Ahojte, obnovujem diskusiu, ešte potrebujem pár respondentov. Prosím ak máte 3 minútky čas, vyplňte mi dotazník (link je hore.) Ďakujem.

luccija
21. júl 2021

@zulusa máš vyplnene

mufka1
21. júl 2021

@zulusa vyplnila so ti to 😉

margarita
23. júl 2021

ja ako blaváčka dotazník nevyplním, ale ako matka viacerých detí im každé leto robím program aj "doma a po okolí" - aktuálne moje deti majú rady : Ba hrad, Devín a Sandberg, rozhľadňu na Devínskej Kobyle, Rusovce, Stupavu - park a neďaleký salaš Biofarma Príroda, výlet loďou Devín-Ba, alebo popod Ba mosty, Sad J.Kráľa s nábrežím, Horský park a Slavín, Bibiana - výstavy, Vodárenská záhrada a pod. Je tu toho kopec, niekedy stačí aj prechádzka po centre, fontány, parky a zmrzlinárne 🙂