icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

elise
20. jan 2015

@yvoneta my sme mali dlhsie prestavky. Vyrazali sme o polnoci a rano okolo 8 sme boli pri zagrebe, pitom sme sli pomalsie a stavili sa na obed

marcelik1
3. mar 2015

Ahojte chystame sa tento rok vyskusat zaton holiday rezort apart 3hviez.. Ideme s 2roc. dcerkou vedeli by ste mi napisat niekto viac skusenosti ci je to daleko od domcekov k bazenu , moru ? Ked budeme ubytovani v apartamanoch je zdarma bazen ? dakujem za kazde info

marcelik1
6. mar 2015

@yvoneta Ahoj mi ideme tento rok 11.7 na 7 dni a vychadza nas to 700 e

pragmaticka
6. mar 2015

boli sme tam minuly rok v septembri.resort super, restiky, plaze, sportove moznosti veeelmi fajn . najhorsie je ubytko! plesnive apartmany a to dme msli 4*!! Na spanie sofa z kt. nas bolel chrbat!jedine stastie ze sme boli ken 4noci tak sa to dalo vydrzat!na dlhsie by dom isla len do 4*ale novopostavenych.tie su suuuper!!

marcelik1
6. mar 2015

@pragmaticka Mozem sa spytat ci je mozne navstevovat bazeny ked niesme ubytovany v rezorte? dakujem

mirkakab
6. mar 2015

@marcelik1 nas nikto nekontroloval,tak myslim ze ano

yvoneta
6. mar 2015

@marcelik1 super, cez koho idete ? Co mate v cene ?

marcelik1
6. mar 2015

@yvoneta az teraz pozeram ze vy tam mate aj polpenziu a my bez stravy za 700e tak to mame dost drahe je to cez satur ale teraz som nasla bez stravy za 598e vy idete za taku super cenu cez koho?

marcelik1
6. mar 2015

@mirkakab lebo rozmyslame ubytovat sa niekde inde a chodit sa okupat do rezortu ale potrebujeme bazeny nakolko ich dcerka miluje nevadilo by nam aj platit poplatok za den v rezorte ale ci je to voobec mozne?

pragmaticka
6. mar 2015

@marcelik1 nie.nemoze sa! mozes zaplatit denny vstup alebo ist na cierno popri plazi (tam to nie je strazene)

marcelik1
6. mar 2015

@pragmaticka Tak denny vstup sa potom da ? to by vyhovovalo je to asi take nieco ako napr. v sturove vo vadasi ti co su ubytovani v areale neplatia vstupy nikde a ti co niesu musia denne platit asi tak ?

yvoneta
6. mar 2015

@marcelik1 myslim, ze je to mozne, zaplatis vstupne a vyuzivas...este by som rada vedela, kolko je to vstupne, niekde som tu uz citala, ze to nie je strasna suma, tiez rozmyslam ubytko niekde inde a do resortu chodit.

marcelik1
6. mar 2015

@yvoneta pozerala som na ich stranke ale nemozem to tam najst ☹

mirkakab
6. mar 2015

Preco nechcete ist do resortu? Kvoli cene?da sa ist aj do mobilnych domcekov a po resorte jazdi zadarmo vlacik,co zvaza ludi na plaz

marcelik1
6. mar 2015

@mirkakab asi ta cena ale zase ked rozmyslam ze budeme v areale a kedykolvek mozme vybehnut do bazena a zase naspet na apartman asi vytazi rezort 😉 vy boli ste ubytovani v rezorte?

mirkakab
6. mar 2015

@marcelik1ano v resorte,kolko osob vas pojde?

marcelik1
6. mar 2015

@mirkakab dvaja dospely a dcerka 2r

yvoneta
6. mar 2015

@mirkakab tie mobil.domceky som chcela hned ako prvu moznost, lenze tie pre nas 2+1 vgchadzaju najdrahsie. Cena zohrava rolu a naviac by ma zaujimalo, ci tam po veceroch nebyva rusno. To vstupne nevies asi kolko je prosim Ta ?

mirkakab
6. mar 2015

@marcelik1 aha,ked mozem poradit svoju postielku zobrat

marcelik1
6. mar 2015

@mirkakab dcerka bude urcite snami spat v postielke nespava ani doma 🙂

marcelik1
6. mar 2015

@yvoneta vy idete 18 jula?

mirkakab
6. mar 2015

@yvoneta mobilne domceky su dalej od plaze ako apartmany, vstupne neviem kolko je,my sme neplatili. Inak idealne pre deti

marcelik1
6. mar 2015

@mirkakab ked je polpenzie nevite kam sa chodi na jedlo ? z diskusii som vycitala ze tam byvaju strasne rady ?

mirkakab
6. mar 2015

@yvoneta tak zilo to tam kazdy vecer,ale do apartmanov to nebolo pocut,mali sme zatvorene okna.

mirkakab
6. mar 2015

@marcelik1 je tam rad obchodov,kde je aj restauracia,tak tam sa chodilo.byvali tam dost velke rady,ale co sa tykalo ponuky velky vyber.

marcelik1
6. mar 2015

@mirkakab dakujem za odpoved asi bude lepsie varit si sami nakolko neviem ci by dcerka vydrzala stat neviem kolko v rade kym by sme sa dostali po jedlo

mirkakab
6. mar 2015

@marcelik1brat tam bol tiez z taku malu dcerku a riesili to tak, ze isiel skorej a svagrina potom prisla z malou za nim alebo isli neskorej,tam bol problem ze nebolo kde sadnut. Alebo prisli a zobrali si jedlo na izbu

pragmaticka
7. mar 2015

@marcelik1 je tam tala restila sle vyzera to skor ako kantina!cize hrozne!y smr tam boli kuratom tak na ranajky a stacilo nam!na veceru sme chodili do restik v areali.tie boli mnsaam, super vyber cerstvych ryb

pragmaticka
7. mar 2015

@marcelik1 sorry pisem z mobilu.myslela dom ked ides s polpemziou, ta kantina je fakt hrozna! da sa to zajednat ale aj rovno na mieste.ze radsej vyskusajte a ak vam to bude vyhovovst, zajednajte rovno tam.aj ked je mozne ze to vyjde trosku drahsie ako cez cestovku

marcelik1
7. mar 2015

@pragmaticka NO TEDA VARIT SI BUDEME URCITE SAMI AKO TAKTO CAKAT NA OBED CI RANAJKY 🙂 A NEMALI STE PROBLEM SA DOROZUMIET CI UZ NA RECEPCII ALEBO V RESTIKE NAKOLKO OVLADAME IBA SLOVENCINU 😉