icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

egyptanka
15. jún 2016

@stevulka115 ano, ano krati sa nam to. Trosku mam uz horucku, jedine co som poriesila tak boli potraviny, starsia nema este nejake plavky a zohnat na nu nejake sandale je umenie. ☹ Najviac ma stve to pocasie. ☹ ... no ale aspon si odpocinieme. Muz chce vyrazit tak nad ranom okolo 3-4 a ist cez madarsku dialnicu.
A vobec netusim co zo sebou zobrat, ale tak prinajhorsom v Nine je velky supermarket otvoreny kazdy den, tak sa tam nieco dokupi.

stevulka115
15. jún 2016

@egyptanka no ja uz oblecenie pochystane mam, este tie potraviny musim dat dokopy, ale tak nam toho az tak vela netreba, kedze mame stravu tam, iba nejake sladkosti, ktore tam urcite nezozeniem 🙂 .a v podstate ani miesta v kufri nemame nazvys 🙂 my ideme z oravy, takze sme zvazovali rozne trasy, napokon ideme tiez cez Madarsko (cez Sturovo). To pocasie sa meni kazdy den, aj kazda stranka to inac ukazuje,ale tak 30 nehrozia 🙂 hlavne aby vela neprsalo.

egyptanka
16. jún 2016

@stevulka115 My to mame bez stravy, lebo baby toho nepojedia. No fakt to pocasie je raz tak a raz onak, no co bude dobre, aspon nebude upek, budu viac prechadzky. Co som pozerala, tak dazd by mal byt len rano pripadne neskoro vecer. A na Oravu sa chystame este v auguste. Sme to tento rok ponali, ze jedna zahranicna a jedna slovenska dovolenka.... to uz tu dlho nebolo. 🙂
Keby si tam videla hucat jednu mamu po Katarine a Natalii, tak to som ja, kludne sa prihovor. 🙂

stevulka115
16. jún 2016

@egyptanka uz ako bude bude 🙂 kazdopadne sa veeelmi tesime. Ja mam tiez dve dcerky, najstarsia je tiez prvacka 🙂 a nas urcite spoznas podla prizvuku 🙂 A kde na Oravu sa chystate?

mravvcek
22. jún 2016

Baby nema niekto zaujem o zajazd do Zatonu od 25.6-2.7 pre 3 osoby v apartmane 3*? Bez stravy? My nemozeme ist ☹

egyptanka
22. jún 2016

@stevulka115 No nas plan vyrazit nadranom nevysiel, vyrazili sme az po 9, kedze sme mali este problem s autom. My byvame na T7, kde vy?

lalinka323
22. jún 2016

@mravvcek preco nemozete ist to je skoda :(

mravvcek
22. jún 2016

@egyptanka o kolkej ste rano sli? A za koljo ste dosli? Je vela ludi?

mravvcek
22. jún 2016

@lalinka323 zajtra mi lekar povie co a ako. Ale zle sa citim ☹

stevulka115
22. jún 2016

@egyptanka my sme I16,chodievame na pláž naľavo od bazénov,kde sú tie siete 🙂 je tam ovela menej ludi.prave sme sa vrátili z prechádzky v Nine.

stevulka115
22. jún 2016

@mravvcek ľudí je tu dosť,ale nie je to také zlé,plaze nie sú preplnené,aspon ta kde chodievame my 😃 aj počasie je fajn,bali sme sa,ale prsalo iba v nedeľu v noci,tak poriadne .

lalinka323
23. jún 2016

@mravvcek to ma mrzi...skoda ze je to tak narychlo...drzim palce nech to dovre dopadne...tak nech ide niekto iny miesto vas niekto z rodiny..a vy oddychujte

tinka5
17. júl 2016

Necestuje niekto náhodou v utorok 19.7.2016 do chorvátska?

adaadela
19. nov 2016

ahojte mamicky chystam sa na dovolenku s dcerkou cez leto bude mat jeden rok a zvazujeme zaton holiday resort. chcem sa opytat tie co ste tam boli rezort je oploteny alebo sa da ubytovat aj blizko rezortu a v pohode mozete ist na plaze co su vnutri, konkretne mam na mysli tu piesocnu plaz. 🙂 A ake mate z tade pocity ak osa tam pacilo. Potesi aj zopar foto kludne. 🙂

mirkakab
19. nov 2016

@adaadela S ročnou dcerkou by som išla určite priamo do resortu. My sme bývali v apartmánoch, boli sme max. spokojný. v resorte sa nachádzalo uplkne všetko, takže nebolo treba ist mimo. My sme sa boli prejsť do Ninu, čo mohlo byť cca 2 km.

vkatka
20. nov 2016

@adaadela ano da sa ubytovat aj mimo rezortu,s tym ze ked sa chces ist kupat na ich plaz,tak sa plati vstupne,ale neviem co to stoji...,my sme boli ubytovaný v rezorte uz trikrat,a uplna spokojnost ,nemusis nikam chodit,vsetko mas v resorte,lekaren ,potraviny,pekaren aj doktora a restiky,kaviarne a atd... pre deti je tam parada,len mozno za viac penazi

andreaka11
21. nov 2016

@adaadela my sme v rezorte boli minimalne 4x. chodievame s karavanom. nikdy si nerobime rezervaciu. ale sme celkom hore. je tam pokoj, ludia nechodia stale okolo a ziadny hluk z barov a restauracii. k plazi je to cca 15 min. peso. chodi tam aj vlacik, co ta zoberie zadarmo k plazi. jedine, co je minus, tak to mame dalej k sanitarnym budovam. da sa ubytovat aj v mobilnych domcekoch (maju nove a su krasne z vnutra). je tam kuchyna, kupelna aj wc, ale neviem, kolko to stoji. alebo si mozes prenajat stan.

adaadela
21. nov 2016

@mirkakab pred dvoma rokmi som bola v solarise tak tam bolo fajn. A cez koho chodíš a koľko vás to cca približne vyšlo prosím ťa. Pre tri osoby.

adaadela
21. nov 2016

@vkatka a prosím cez koho tam chodíte a ceny sú aké približne cca

adaadela
21. nov 2016

@andreaka11 chceme ísť asi do domčeka tak sme boli aj s solarise

mirkakab
21. nov 2016

@adaadela boli sme cez cestovku a vyšlo nás to cca 1800 eur pre 4 dospelý a 2 deti, bolo to bez stravy. takže cenovo dosť, ale boli sme spokojný, super resort hlavne pre deti. mali sme najlepšií apartmán, s krytým balkonom, kde sa dalo posedieť aj ked prsalo.

adaadela
21. nov 2016

@mirkakab cenu mame podobnu navrhnutu tiez od cestovky cestuj poznaj.

andreaka11
21. nov 2016

@adaadela a nevyjde vas to lacnejsie, ked si sami zarezervujete?

vkatka
21. nov 2016

@adaadela .apartmán s troma hviezdičkami, pre štyri osoby okolo 1100 eur( bez stravy) a dvojkovy apartmán s priateľkou (polpenzia) 1004 eur chodíme cez globtour....A apartmány so štyrmi hviezdami su krajšie, novšie a sklimou a su drahšie cca o 500 eur

vertyeux
13. jan 2017

ahojte kocky, obnovujem diskusiu o Zaton holiday resort a chcem sa spytat na 3* apartman pre 4 osoby, ci ste v nom niektora boli. Ze ci ta jedna izba, co su v nej dve oddelene postele ma okno alebo nie 🙂 podla obrazka to vyzera, ze nie, ale tak radsje sa pytam, ci nemate niektora skusenost. dakujem 🙂

stella333
14. jan 2017

@vertyeux Mne sa tie apartmany vobec nepacili, boli male, nemali klimu, to okno si nepamatam, boli sme tam len chvilu na navsteve, aj ti co tam byvali neboli spokojni. My sme byvali v 4*, ako pise vkatka, novsie, s klimou. Pre mna Zaton nic moc.

stevulka115
14. jan 2017

@vertyeux tak my sme mali 3* apartmán vlani,vobec nebol až taký malý,uplne to stačilo a to sme tam boli 3 dospelí a 2 deti.Okno v tej izbičke je,take menšie.My sme boli v Zatone veľmi spokojni,chceme ísť aj tento rok v juni.

stella333
14. jan 2017

@stevulka Ale asi ste neboli v tom pre 4. Inak Zaton je mozno dobra lokalita pre mensie deti. Nam tam vadilo plno ludi, preplneny bazen a plytke more, ked sa zviril piesok aj dost spinave. Nehovoriac o tom, ze ked sme tam my boli tak sme nemohli zajst autom k apartmanu a batozinu sme si museli nosit riadny kus. Ale chapem, ze ked ma niekto mensie deti, tak mu vyhovuje pomerne dost detskych ihrisk a aj plytke more s pieskom.

zuz02
14. jan 2017

Tak za mna Zaton ano. Boli sme tam uz trikrat. My mame ale tri deti ( do 10 rokov), takze nam praveze ten rezort velmi vyhovoval. Hlavne more, lebo moje deti este velmi neplavaju. My ked sme boli, tak more bolo ciste. Chodime na prelome juna a jula, snazime sa vyuzit este nizsie ceny. Aj ludi vtedy je tak akurat, bazeny boli tiez ok, v case, ked sme boli my, neboli ani velmi plne. No ale my chodime k moru prave kvoli moru a nie kvoli bazenom, takze pre mna su nezaujimave vo vseobecnosti. Videla som plan na buducu sezonu a vyzera to tak, ze bazeny upravuju. Ja rezort odporucam hlavne pre rodiny s malymi detmi. Je ich tam vela, takze treba s tym ratat.

adaadela
15. jan 2017

ahojte tak ideme do zatonu toto leto koncom augusta s rocnym dietatom. a ubytovany budeme v domcekoch co su tam vyzeraju super a su 4 hviezdickove. aj prostredie tam vyzera super a je to hlavne pre male deticky pristupne more.