icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

renataba
20. apr 2010

geegee, nemôžeš mi napísať kontakt, aj my by sme tam chceli isť

pepies
21. apr 2010

aj my sme rezervovali priamo cez Zaton, balík Family Spezial, oplati sa to. 😉
oplati sa rezervovat Zaton aj cez Terra Reisen aj cez Satur 😉
ale Family Spezial sa da objednat len priamo cez rezort

geegee
21. apr 2010

pepies a co zahrna ten balik Family? Idem pozriet stranku, ale kym to ja najdem... 😀 Mozno to rychlejsie napises ty 😉

pepies
21. apr 2010

geegee IP 😉

geegee
21. apr 2010

pepies, dakujem, nasla som to aj ja tam - je to obmedzene terminmi, my chceme ten posledny augustovy tyzden, takze sa nas to netyka 🙂

pepies
21. apr 2010

Geegee, ano, posledny termin v auguste na Family Spezial je 21.8. a potom az 11.9. myslim, my ideme ten septembrovy termin, uz sa velmi tesime 😉
Aj Terra Reisen ma dobre ceny, napis mi presny termin a mozem Ti kuknut cenu 😉

simonka16
31. máj 2010

Prosim vas nemate niekto skusenost na tejto dovolenke zo psikom ? ja tam totiž idem 10.jula a mam 2psikov a neviem ako tam upratuju bojim sa ze ked ich budem mat na izbe a pridu upratovat utecu im ..... :( su tam nejake cedulky? alebo nieco take aby neupratovali ?

simonka16
2. júl 2010

Prosim vas mate niekto skusenost s dovolenkou v zatone so psikmi ? Bojim sa ze kolko krat tam chodia riadit do tyzdna ze co ked budu psiky v apartmane a pride chyzna a ujdu jej :( dakujeem

miska1981
6. jan 2011

@pepies
@toni64
@geegee

ahojte baby, citam, ze ste boli v zatone. my chceme ist v juli na dovolenku, vtedy bude mat dcerka 14 mesiacov, tak vyberam vhodnu dovolenku hlavne pre nu. chcem si to uz teraz rezervovat ako first moment. vybrala som par destinacii, ale v kazdej mi nieco chyba. ak budete take zlate a odpoviete mi par otazok ohladne zatonu, budem rada a pomozete mi sa rozhodnut 🙂 :

chcela by som ist do apartmanu**** kvoli klime ake su tie apartmany? ako daleko su od mora? tie co su blizsie nie je tam velky ruch po osmej vecer? bojim sa, ze nebudem vediet dcerku uspat kvoli hudbe....a ako je to daleko od tych atrakcii?
je to vhodne aj pre 14 mes. dieta? aky je tam teren pre kocik? je tam na plazi dost stromov kde sa da schovat?
cez aku cestovku ste isli? my by sme chceli polpenziu, tak mi to vyslo okolo 1.100,- eur pre 2 dospele osoby a dcerku.
vy ste kolko platili? neviete ci sa to da zohnat aj lacnejsie? je tam moc rusno ci skor kludne stredisko?

dakujem za kazdy nazor 🙂

pepies
6. jan 2011

@miska1981 ahoj, my sme v Zatone nakoniec neboli, boli sme inde ...... Zrusila som to, lebo som otehotnela a byvalo mi zle, ale nakoniec sme aj tak isli, ale do Basky Vody.
Zaton rozhodne odporucam na rodinnu dovolenku, vsetko potrebne sa nachadza v areali, my sme mali vybrate apartmany trojhviezdove, klimu nezapiname kvoli malemu, rezervovali sme to priamo cez ich web a mali sme super cenu, myslim, ze to bolo balik Family Special - a pre 4 osoby s polpenziou to bolo okolo 500 eur, ale to bolo od 11.septembra, cize mimosezona. V hlavnej sezone su to riadne palky, ale myslim, ze sa oplati investovat, pokial si to mozete dovolit. Doteraz lutujem, ze sme nakoniec nesli, ale vsetci ma odhovarali, ze som tehu a podobne, tak som sa dala ovplyvnit. 😝 Ak mas nejake otazocky, kludne sa pytaj, som z fachu cestovneho ruchu, tak ak budem vediet, rada poradim.........
Este je dobry aj all inclusive Hotel Donat v Zadare 😉
Zaton sa Ti oplati rezervovat priamo cez ich web, ostatne ubytko v Chorvatsku odporucam rezervovat cez rakusku cestovku Terra Reisen, maju perfektne ceny a dobre zlavy first moment a vyborne ubytovacie zariadenia vlastnou dopravou v Taliansku i v Chorvatsku.

geegee
6. jan 2011

@miska1981 my sme boli s rocnym synom a nebol problem s nicim 🙂 APP sme mali 3hviezdickovy, ale uplne stacil - boli sme koncom augusta. APP su zoradene v takych ulickach, niektore su blizko mora, ine dalej. Vsade su borovice a preliezky, tien. Z APP na prizemi sa da vyjst cez terasu rovno pod borovice, APP na poschodi ma vlastnu terasu. Vsade su chodnicky paradne aj pre kocik aj popri mori. Ruch je okolo restauracii, a to k APP ani nepocut. Na plazi stromy nie su vobec - my sme o 10 z plaze uz padali a nazad sme sli po 4. My sme sli cez adrialin.sk a vyslo nas to okolo 1 000 aj so stravou. 2 deti a 2 dosp. v 3 hv. App

miska1981
6. jan 2011

@pepies
@geegee jeej baby dakujem za info, ja uz tyzden sedim za netom a uz mi z toho sibe na vsetkom najdem nieco co sa mi nevidi. este budem mat otazky, teraz ideme na nakup, potom sa ozvem 😉

inak pepies aj ja som z MT a tiez mam dcerku jasmine, ako si prisla na toto meno? budu dve v MT 🙂 aspon pokial viem ina tu zatial nie je okrem nasej.

miska1981
6. jan 2011

@pepies
@geegee baby a da sa vybrat apartman, napr. ze chcem blizko plaze, alebo na prvom poschodi...?
ako je to s polpenziou da sa rezervovat cez cestovku ci az na mieste zaplatit? co je vyhodnejsie?

pepies mam doma katalog terra reisen, sice nic nerozumiem, ale dam svokre prelozit. hovoris, ze ceny su lepsie ako v slovenskych cestovkach? ty si si to objednavala cez zaton.hr ? lebo mne sa na tu stranku neda pripojit uz druhy den.
ten family balik je vyhodnejsi? najprv ma zaujal donat v zadare, ale predsa je to hotel a bojim sa vecerneho ruchu, ze mala nebude spat.

geegee boli ste na prizemi ci na prvom poschodi? ktory apartman je najlepsi, blizko plaze, dalej...? nebolo tam vela psov?
co by si mi odporucala zobrat pre rocne dieta? nejaky maly bazenik, maly stan kvoli slnku, alebo....?

miska1981
6. jan 2011

ozaj este ma napadlo...to je dost nevyhoda, ze na plazi nie su stromy, nie? kvoli dietatku.
a este ma zarazilo, ze niektore apartmany su vzdialene od plaze 350 m co sa mi zda moc, preto som sa pytala ci by som si mohla vybrat ze chcem blizsie k plazi. ale zas blizsie k plazi neznamena vacsi ruch...?

pepies
6. jan 2011

@miska1981 super, tak Ty si z MT 😉 no my stale zvazujeme meno, ani neviem, kde som k nemu prisla, no hodi sa nam k priezvisku ........... myslim, ze Jasminok bude v MT viac, lebo nedavno som citala v Zivote Turca, ze sa narodila tiez Jasmine 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
kludne Ti poradim s Terra Reisen, nie je problem, viem dobre po nemecky, ale ak chces do Zatonu, jednoznacne odporucam priamo cez ich web, ked budem mat trosku vecer cas, kuknem na ich stranku, ze ake tam maju produkty tento rok, len my napis prosim, ktory termin by ste chceli a aky apartman prip. strukturu osob 😉
a kde byvas v MT? napis kludne cez IP 😀

miska1981
6. jan 2011

@pepies mne ten web nejde 😒 chceli by sme dva apartmany, jeden pre dve dospele osoby + jedno rocne babo a druhy pre dve dospele osoby. skus kuknut, termin bud posledny julovy tyzden, alebo na prelome jula/augusta.
a pozri kolko by nas to vyslo, ci ponukaju aj polpenziu.
dakujeeeem 🙂

danulik
Odpoveď bola odstránená
geegee
6. jan 2011

@miska1981 my sme boli na poschodi, co bolo fajn, lebo sme mali terasu...teraz si dame poziadavku na prizemie decka su uz vacsie, nech mozu len tak vybehnut pod stromy. Stravu sme objednavali vopred, inak bola vyborna / vyber z mnozstva jedal, ovocie, polievky, vecer zmrzlina, napoje.../ Brali sme deckam bazenik, kocik, vlastnu postielku, stan nie, lebo sme neboli von cez ten najvacsi upek. Teraz idem objednavat cez zaton.hr. POjdeme uplne koncom augusta, decka maju vtedy stravu uz zadara a snad pocasie este bude dobre. Family pack som na stranke tento rok nenasla ☹

miska1981
6. jan 2011

@geegee aj ja si dam poziadavku na prizemie, myslis, ze mi to zarucia ci asi nie na 100%, ze?
na prizemi nie je terasa? a ake su lepsie apartmany blizsie ci dalej od mora? chcete *** ci ****?
mne ta stranka nejde 😒 a maju zlavu na tej stranke ked to zaplatis teraz?
o kolko je to lacnejsie cez tu zaton stranku ako cez cestovku?

pepies
Odpoveď bola odstránená
pepies
7. jan 2011

@miska1981 ten web niekedy ide a niekedy nejde, pozeralasom tie specialne ponuky, co sme rezervovali minuly rok my a ziadne tam teraz nie su ...... idem kuknut este na normalny cennik a o chvilu napisem......

pepies
7. jan 2011

@miska1981 tak termin 23.7.-30.7.11 je este volny, nastupny den je sobota, cize vacsinou su pobyty od soboty do soboty, ak by ste zobrali dvojlozkove studio, tak na tyzden bez stravy zaplatite 735 EUR za jedno studio trojhviezdove.
neviem, ci mate vlastnu cestovnu postielku alebo mala bude spinkat s Vami...... Ak by ste chceli, da sa aj cez Zaton rezervovat detska postielka, cena je: 7 eur na noc, co je dost nevyhodna cena....
Ktosi tu uz vsak raz pisal, ze tie studia su dost malicke, ze tiez niekto s malym dietatom rezervoval studio a ledva sa im tam zmestila detska postielka, tak potom to tam priamo na mieste prebookovali a zobrali si apartman.
Ak by ste zobrali ten vacsi apartman, tjs. pre 4 osoby, cena na tyzden by bola 924 eur.
A neuvazovali ste o tom, ze by ste zobrali radsej vacsi apartman a boli by ste tam 4 dospele osoby plus malicka? cenovo by Vas to vyslo vyhodnejsie, a mozete si zobrat aj ten poschodovy apartman ..........
Bud. tyzden vybehnem este do roboty a zoberiem katalog Terra Reisen a kuknem Ti to tam a porovnam ceny 😉

pepies
7. jan 2011

@miska1981 myslim, ze ak zadas poziadavku prizemie, mali by to akceptovat na 100percent......
rozhodni sa, aky termin by ste predbezne chceli a ktore apartmany a ja tam napisem, ci maju nejake first moment zlavy, lebo na stranke to nikde nevidim ........... potom to porovnam s Terra Reisen, ok? 😉 len potrebujem vediet presny termin a strukturu apartmanov -ci chcete tie male studia alebo nieco vacsie, alebo sa rozhodnete pre vacsi jeden apartman. tam na stranke mas aj virtualnu prehliadku apartmanov, tak si to kukni 😉

pepies
7. jan 2011

@geegee ani ja som Family Special tento rok nenasla, mali to za celkom fajn ceny a co bolo super, aj so stravou, teraz som nasla len cennik bez stravy ..... inac skoda, ze na plazi nie su stromy - este mam otazocku - plaz bola pekna, udrziavana? more bolo ciste? pozvolny vstup?

pepies
7. jan 2011

@miska1981 tak nasla som cennik aj polpenzie, tak cena polpenzie vo vasom termine na den je 21eur, tjs. na tyzden: 147eur na osobu, co je fajn cena.
tu je ten cennik v nemcine, je tam aj ubytko aj vsetko ostatne:
http://www.zaton.hr/cjenici/de_apartments.pdf

geegee
7. jan 2011

@pepies plaz bola krasna, piesok cisty, decka sa vyhrali pekne, len sme potom chodili na App s kilami piesku 😀 🙂 Cennik aj so stravou maju na stranke zaton.hr v pdf formate. My sme vybrali taky termin, aby mali decka stravu zadarmo, lebo uz by sme museli platit za oboch polovicu dospelackej taxy, co je 19€ na den. A este bola moznost urcit si, ci budes mat polpenziu - ranajky+obedy, alebo ranajky+vecere. Ako kto prisiel, tak jedol - ale len 2x za den teda 🙂

pepies
7. jan 2011

@geegee dakujem 🙂 uz som to nasla.......... v hlavnej sezone je cena polpenzie 21 eur, co si myslim, ze je vyborna cena ...... tak idete aj tento rok? ja lutujem, ze som to minuly rok stornovala, ale nastastie mi vratili peniaze, sice komunikacia s nimi bola hrozna a trvalo 2 mesiace, kym mi prisli na ucet, ale hlavne ze prisli 😀
my by sme mozno isli zaciatkom septembra, no skoda, ze nemaju v ponuku tie balicky ako minuly rok, tam mali super ceny aj s polpenziou 🙂

geegee
7. jan 2011

ideme aj tento rok 🙂 Mame vybraty termin, este zohnat kamaratov do partie 🙂 Dufam, ze sa nam podari v tom termine ujst z prace 🙂

miska1981
7. jan 2011

@pepies dakujem, pozerala som ten cennik, ten mi ide otvorit, ale ich stranka nejde 😕
mne to vyslo 882,-tyzden za **** studio a 721,- za ***. pocitaju sa k tomu este nejake ine poplatky ked tebe to vyslo 735,- za***?
ja by som si postielku doniesla svoju, mame cestovnu. my prave nechceme ist styria do jedneho nech mame kazdy svoje sukromie, tak vravis, ze je male? a keby sme si zobrali 3 postelove studio a mala spala so mnou a mm na pristelke myslis, ze by to bolo lepsie ako dvojpostelove + mala postielka?
ja mam doma katalog terra reisen len su tam dve tabulky s cenami a neviem co k comu patri.
a nie je tam nejaky apartman pre dvoch? nieco vacsie ako studio?

@geegee prosim ta ty si co myslis o tom co som vyssie pisala? ktore je lepsie riesenie?
vy ste mali apartman ci studio? co je blizsie k plazi a co je krajsie, dik.