Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
@luciac kamaratka sa prave odtial vratila,vravela,ze vela deti,cize aj velky huriavk,jedla takmer stale vyprazane,more take plytke,ze si nezaplavas ani nahodou,apartmany 300-600 metrov od mora,domceky v kempe su az 800 m,celkovo vacsie vzdialenosti,tak sa tam vela ludi premiestnuje na kolobezkach a bicykloch.ale bazeny fajn,aj animacne programy pre decka... a tie apartmany boli bez klimy,co moze byt problem v horucavach...
@luciac ahoj,tak nakoniec sme zakotvili v Sabunike. Zastavili sme sa tu cestou na Zaton,aj keď sa mi tu vôbec nechcelo ísť,keďže som čakala podobnu dedinsku pláž ako tie predtým,ale že teda poďme,máme to po ceste. Je tu veľmi pekne,čisté more,krásny výhľad na Velebit, bar,na pláži je hotel s reštauráciou. Da sa zaparkovať hneď pri pláži,Takže sa nemusíme ťahať so všetkými vecami a s kociarom. Za auto sa platí 30 kuna,za slnecnik s dvomi lehatkami 60 kuna. Pre nás je to ideálne lebo je to udržiavana pláž,pieskova,s dobrým vstupom pre deti,ale je kľudna, v zavetri,v "prirode",nie pri promenáde,takže super,odporucam 🙂
@egyptanka platilo sa ..my sme nekupobali mne maly nevydrzi na mieste a ani neobsedi... neviem kolko presne tusim okolo 30kun jedno lezadlo pri bazene... moj maly si tam sadol len jed jedol a ked to prisli skontrolovat sme povedali ze maly sa tam iba naje a v pohode nechali ho takze v pohode 🙂
@luciac ahoj, my sme dnes prisli. More je super, ako vzdy, my sme tu stvrtykrat, s tym som bola vzdy spokojna, pre deti idealne no a nove bazeny su top. Spravili to perfektne. Pripominali mi tie vodne bazeny v niecom Besenovu, kopec smykaciek, relaxacny bazen, bazeny pre deti, plavcov. Ceny sice oproti minulemu roku isli hore, ale nelutujem. Deti som dnes nevedela odtial dostat. No a stravu neviem posudit, my si tu varime, prip.cez obed jeme v bufete rychle jedla, takze to zhodnotit neviem.
@zuz02 domov alebo do zatonu??tak super..no nam o bazeny nejde nakolko som z LM a besenku a aquapark mame tu..ideme kvoli moru. prosim ta a nezistila by si mi ceny??obedov a veceri napr. pizza,salat...aby sme vedeli ci si budeme varit alebo nie. totiz mame booknute aj mimo rezortu aj v rezorte ale zrejme pojdeme mimo chceme trosku kludnejsie..ale vecer tam urcite chceme chodit na veceru. a tie rychle jedla ceny?dakujem

@bombulka boli ste?