icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

meja3
24. júl 2017

Pridavam svoju skusenost, minuly tyzden sme sa vratili zo Zatonu. Byvali sme 5 minut chodze od vstupnej brany do rezortu. Napriek tomu, ze sme boli tak blizko, sme za dva tyzdne dovolenky boli v rezorte len styrikrat. Nam sa tam moc nepacilo, isli sme tam len kvoli detom do detskeho bazena, nech maju nejaku zmenu. Som rada, ze sme tam nebyvali, aj ked je tam viac atrakcii, ale je to ako preplneny akvapark, hlava na hlave. Mame male deti a mladsiu dceru som musela stale drzat za ruku, aby sa mi tam nestratila. Je tam vela bazenov, ale clovek si tam nezaplava, ked je tam tolko ludi. Bola okolo nich aj riadna spina, takze ma to ani nelakalo namocit sa. Plaz pre nas nic moc, nie zla, ale v okoli su krajsie plaze dostupne 10-20 min. autom, chodili sme radsej na tie (Nin a Vrsi). Bol tam jemnejsi piesok a menej ludi, takze sme mohli deti nechat volne hrat a iba na ne dozerat, co si v Zatone neviem predstavit. Restauracie su tiez lepsie a lacnejsie mimo rezortu, chodili sme hlavne do Ninu. V rezorte sa nam pacila akurat ta vyvarovna, ci ako to nazvat, tam sa s malymi detmi dalo dobre najest a vybrat si z ponuky. Byvali sme v mobilnom dome, od ktoreho sme mali na 5 krokov paradny bazen, v ktorom nebyvalo naraz viac ako desat ludi. Kazdy den ho cistili. Dalo sa tam vyborne zaplavat, deti sa hrali v klude na schodikoch do bazena, lehatka aj slnecniky zadarmo. Rano sme sa nemuseli balit na plaz. Dali sme si plavky a isli do bazena. Viem si predstavit, ze ked ma clovek vacsie deti, rezort mu vyhovuje, lebo detska maju stale co robit. S malymi detmi by som tam ja osobne nesla. Este co sa tyka vstupneho do rezortu, chodili sme s kocikom, takze sme sli vzdy cez branu. Sranda bola, ze prvykrat sme po siestej isli zadarmo a o par dni si uz pytali 20 kun na osobu, zrazu si zmysleli, ze budu vyberat vstupne aj po siestej. Nie je to velky peniaz, ale cloveka to nastve z principu, ze si pocas sezony len tak zmenia podmienky, lebo sa im zachce...

luciac
24. júl 2017

@meja3 dakujem za super recenziu takze uz som rozhodnutá ist mimo rezertu. mozem napisat ip?dakujem

meja3
24. júl 2017

@luciac mozte 🙂

zuz02
24. júl 2017

Tak podla mňa veľa závisí aj od termínu, v ktorom sa na dovolenku ide. My sme tri roky boli v rezorte na prelome júna a júla, plné to nebolo, toho roku sme boli prvé dva júlové týždne a nám sa zdalo ešte akurát ľudí. Na začiatku júla boli bazény poloprázdne, postupne sa to tam zapĺňalo, ale stále to bolo v pohode. My sme na pláž chodili až okolo pol 11 a vždy sme bez problémov našli miesto pod stromami a pri bazénoch boli vždy aj voľné miesta na lehátkach.

adaadela
24. júl 2017

@meja3 ahoj byvali ste v mobilnych domcekoch mimo rezortu zaton holiday rezort alebo priamo ?

meja3
25. júl 2017

@adaadela mimo rezortu

bambulka31
31. júl 2017

@luciac ahoj, ano, my uz sme sa vratili. Posledne 2 dni sme boli aj na tych bazenoch, od 18 hod uz je to tam povolnejsie, uz tam tak nekontroluju, a od 19 hod. uz tam nikto nestoji.

luciac
6. aug 2017

@zuz02 prosim ta a este otazocka, po pobyte ste tie naramky museli odovzdat alebo pred nimi prestrihnut? lebo manzel vymysla, ze pojdeme o dva dni skor kvoli zapcham cez vikend a ze by sme na dve noci isli do rezortu a potom tie pasky nechali dalsich 10 dni co sme mimo rezortu...

pezu
6. aug 2017

@luciac Ahoj, my sme včera odchadzali z rezortu, byvali sme v mobile housoch, skvela dovolenka 🙂
Naramky nam nikto nebral, chceli sme si pobyt predlzit, nebola vsak sanca (7 ludi), nic nebolo volne :( Zaton holiday resort so skvelym animacnym programom je idealna dovolenka pre rodinu s detmi 😉

luciac
6. aug 2017

@pezu dakujem za odpoved, aj my sme mali rezervovane ubytko v rezorte ale nakoniec ideme mimo do hotela s ranajkami a tam by sme chceli pred na 2 noci tak preto sa pytam ci potom niekto to sledoval tie naramky....a neboli vam male tie mobilne domceky pre 7ludi my sme to preto zrusili sa nam zdalo 30m2 malo..a bolo vela ludi? a cesta domov? neboli kolony?

zuz02
6. aug 2017

@luciac normálne sme si ich nechali. My sme ich dokonca nenosili ani na ruke, muž ich držal len v ruke a ukázal pri vstupe. Ja som si ho zapla na maximum a dávala som si ho na ruku ako náramok, keď som išla k bazénom.

luciac
7. aug 2017

@zuz02 dakujem, uz mame rezervovany pobyt na 2 noci, len tolko bolo volne a zvysok budeme kusok v hoteli a naramky si nechame a budeme chodit, inak uplne rozdiel je v cene, ked som to rezervovala na priamo telefonom a mailom mi to potvrdili ako cez booking...a este prosim ta, kde je najlepsi supermarket? dakujem

zuz02
7. aug 2017

@luciac tak supermarket neviem poradiť. Je aj v rezorte, my sme ho využívali na to najnutnejšie. No a potom je veľký Plodine v smere na Zadar, je to už na začiatku Zadaru. Len ten je už ďalej od Zatonu. Sestra bola aj v supermarkete v Nine. Najlepší výber bol aj tak priamo v Zadare, v Interspare. Ten bol najlepší. Ale treba ísť do toho najväčšieho, lebo sú tam aj menšie Interspary, tie už za veľa nestali.

luciac
7. aug 2017

@zuz02 dakujem uz som nasla Tommy a Konzum 3km odtial aj ceny fajn, tak budeme tam 🙂 dakujem za rady

lenka_samorin
7. aug 2017

My sme tam boli celá partia aj s deťmi od 2 do 5 rokov vlani v lete a o týždeň ideme znovu. Páčilo sa nám tam, bazény aj pláž, jedlo v reštaurácii bolo fajn, dalo sa vybrať aj pre deti, je tam veľa detských ihrísk, sú hneď vedľa ubytovania, takže sedíš na svojej terase a deti sa hrajú na ihrisku, super.

lindsey
7. aug 2017

ja som tam bola..ked som mala 20

luciac
7. aug 2017

@lenka_samorin aj my ideme buducu stredu 🙂 a cez booking ste isli?

lenka_samorin
7. aug 2017

@luciac nie, my ideme hromadne cez cestovku, ani sme neskúšali booking. a ideme budúcu sobotu. už ste tam boli?

luciac
7. aug 2017

@lenka_samorin aha tak super, my ideme v stredu vecer autom..este sme tam neboli.. uvidime ako sa nam bude pacit..ale my chceme vyskusat okolite plaze, kde bude menej ludi.

pezu
8. aug 2017

@luciac domy boli v pohode, na to, ze sme tam iba prespavali to uplne stacilo. Ked sme chceli posediet, vyuzili sme terasu 😉Zo sedem ľudí boli tri deti (2,4,14)

pezu
8. aug 2017

@luciac co sa tyka cesty, vsetkym kolonam sme sa vyhli, isli sme o den skor, t. j piatok rano, bookli sme ubytko na jednu noc v zadare a sobotu sme sa presunuli 15 km do zatonu. Rychlostna cesta cez Madarsko bola uplne prazdna. Naspat sme zasa isli az v nedelu vecer, mali sme ubytko pod Zadarom, hned na plazi. Cesta po Zahreb bola plnsia, ale ziadne kolony. Navyse sme mali krabicku na prechod cez ENC zonu na mytnici, tiez to usetrilo cas.

luciac
8. aug 2017

@pezu mozem ti napisat ip ohladne tej krabice?manzel to chce kupit

pezu
9. aug 2017

@luciac jasne 🙂

adaadela
9. aug 2017

@luciac môžem poprosiť aj ja informácie ideme o týždeň už.... O tej krabici

luciac
9. aug 2017

@adaadela krabicka ENC sa kupi na mytnici stoji cca. 380kn a mas tam kredit 330kn a nemusis sa zastavovat na mytnici ale ides vo vyhradenom pase 40km rychlostou a nezdrzuje ta to..vy idete s partiou?

sticker
lenka_samorin
9. aug 2017

@luciac Lucia prosím ťa, funguje to tak, že si tp ENC krabičku máme kúpiť na prvej mýtnici cez ktorú pôjdeme, t.z. pri zahájení cesty po diaľnici a potom len prechádzať cez ostatné? Kupuje sa v tých búdkach, kde sa obvykle platí mýto? Ale keď prvý krát vstúpime na diaľnicu, kde sa to dá kúpiť? Ďakujem. Pôjdeme o týždeň v piatok ráno do Zadaru cez Maďarsko. Ďakujem.

luciac
12. aug 2017

@lenka_samorin ahoj no
@pezu mi pisala, ze sa da kupit len vo Varastine, to sme citali aj my na nete, ze treba prvu mytnicu zaplatit a potom par km je mytnica varastin a tam predavaju od 7 rana do vecera ale to my napr. nestihneme lebo ideme v noci, ale zase inde na nete pisali, ze sa kupuje na kazdej mytnici 24 hod. denne tak fakt uz neviem, mozem ti napisat hned ked prejdeme ako a kde sa kupuje my ideme teraz v stredu vecer..

sticker
luciac
12. aug 2017

@lenka_samorin
a ved vy idete cez cestovku nie? ci vlastna doprava? 🙂

sticker
adaadela
12. aug 2017

@luciac áno ideme viacerí

lenka_samorin
13. aug 2017

@luciac ideme cez cestovku ale vlastná doprava