icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

stresmenka
14. aug 2011

aj ja len odporúčam kráááása 🙂

iva81
15. aug 2011

ahojte, chcela som sa len spytat ci niekto nema zaujem ist do zatonu na dovolenku na tyzden s odchodom 10.9.2011. My mame zaplatenu zalohu 141,75 eur a do 20.8. treba doplatit 330, 75 eur ale nam sa bohuzial neda ist tak by sme to niekomu odpredali. Je to aj s polpenziou a je to 4* apt pre 2 osoby respektive 2+ dieta. Je to rezervovane cez chorvatsku cestovku Uniline.
Ak by mal niekto zaujem tak mi prosim dajte vediet.
Dakujem pekne.

jozef_ii
16. aug 2011

@iva81 je to vhodne aj pre 2 deti a dvoch dospelych? Planujeme v tom termine ist do Zatonu, prave hladam ubytko.

iva81
16. aug 2011

@jozef_ii no neviem ake stare deti, niesom si ista ci by ste sa pomestili, skus si pozret na ich stranke zaton.hr virtualnu prehliadku toho 4* apt pre 2 osoby a uvidis ci by vam to bolo dost.

jozef_ii
16. aug 2011

my sme v zatone boli pred dvomi rokmi, trosku to tam poznam, tie apartmany pre 2 osoby vsak nepoznam. Nase deti maju 1 a 3 roky. Ak je to tento: http://www.zaton.hr/en/apartments#zaton-ap_2_xxxx, tak sa obavam, ze by nam to asi nestacilo.
Skoda, ze vam to nevyslo.

jozef_ii
16. aug 2011

@iva81 my sme v zatone boli pred dvomi rokmi, trosku to tam poznam, tie apartmany pre 2 osoby vsak nepoznam. Nase deti maju 1 a 3 roky. Ak je to tento: http://www.zaton.hr/en/apartments#zaton-ap_2_xxxx, tak sa obavam, ze by nam to asi nestacilo.
Skoda, ze vam to nevyslo.

iva81
16. aug 2011

@jozef_ii no ved preto som vravela ze si pozri ten apt a uvidis, neviem ako vam deti spia ze ci len sami alebo sa vyspia aj s vami v posteli takze tazko povedat. Hej je to skoda ze nam to nevyslo, snad na buduci rok 🙂

miska1981
16. aug 2011

@jozef_ii my sme boli tento rok v tom 4*, je to ten, na ktorý si dal link a ak mate 1 a 3 rocne dietatko urcite sa tam pomestite, nam sa tam zmestila aj cestovna postielka, ale ta manzelska postel je taka siroka, ze nakoniec mala spala s nami a aj tak sme mali dost miesta. a ta suma co dala @iva81 je super, nas to vyslo pre dvoch dospelych a jedno dieta s polpenziou a poistenim 1.200 eur, ale to sme boli v sezone, keby mal mm este volno, urcite by som tam isla este aj v septembri 🙂
toto je to studio 4*:

jozef_ii
16. aug 2011

@miska1981 urcite potrebujeme dve miestnosti 🙂. Vsetky 4* su uz vybuokovane - opat som zavahal, a opat budeme v 3*. Tie nam aj pred 2 rokmi vyhovovali. Co sa tyka cien, tak tie po 10.9. rapidne klesaju. Napr. AP4 3* v auguste stoji cca 130EUR na noc, od 10.9. stoji len 39 EUR na noc. Takmer 100 EUR zaden menej. Tak snad bude este dobre pocasie 🙂. Teda 7 noci to stoji 287 aj s resident tax.

miska1981
18. mar 2012

prosim Vas co ste boli v zatone priamo cez ich stranku, platili ste dopredu nejaku zalohu?
lebo ja som akurat rezervovala zajazd cez zatonsku stranku a prisiel mi potvrdzujuci mail, ale pochopila som, ze sa plati az na mieste, tak neviem teraz....

martinamil
26. mar 2012

@miska1981 ano byli jsme v loni a letos už máme zase rezervováno. Rezervaci jsem měla jištěnou platební kartou a vše v naprostém pořádku. Na místě jsme pak platili v hotovosti v EURech.

miska1981
26. mar 2012

@martinamil a neplati sa ani ziadna zaloha? len to rezervuju a cela suma sa plati az tam na mieste?
aj strava az na mieste?

martinamil
26. mar 2012

@miska1981 pokud garantujes platebni kartou tak se zadna zaloha neplati. Strava se objednava az na miste. My meli polopenzi a na obedy jsme chodili do mistnich restauraci ci do Ninu.

miska1981
26. mar 2012

@martinamil dakujem, tak uz som spokojna, som sa bala, ci je to dobre, ze sa neplati zaloha...
a kolko vas vysla polpenzia? my sme mali min.rok tiez polpenziu, ale to sme isli cez cestovku,,,

martinamil
27. mar 2012

@miska1981 teď si nejsem úplně jistá, ale myslím, že 19 € /osoba.

bubina76
27. mar 2012

@miska1981 Myslim,ze zaloha sa plati 150 Eur, je to uvedene v cenniku (pdf subor). Ak tomu dobre rozumiem,rezervacia je potvrdena az po jej uhrade. Radsej si to este mrkni 🙂

Tak na zaklade tejto temy chceme ist aj my do Zatonu 😉 Dufam,ze to vyjde.
Neviete ako je to s prevodom tej zalohy,kolko je cca poplatok za taky zahranicny prevod?

miska1981
28. mar 2012

@martinamil dakujem...

@bubina76 mne od nich prisiel potvrdzujuci mail, ale pochopila som to tak, ze 150eur sa plati, len ak zle stornujes objednavku...vtedy ti to stiahnu z kreditky, preto tam musis zadat jej cislo.
takze ako pisala martinamil zaloha sa neplati, ani oni neplatili 😉
vidim, ze mas tri deticky, tak odporucam tam ist, deti sa tam maju ako v raji 🙂

martinamil
29. mar 2012

@miska1981 @bubina76 pochopila si správně. Pokud by jsi negarantovala kreditnou, musíš převést na jejich účet 150€

bubina76
29. mar 2012

@miska1981
@martinamil Ano,uz mam v tom jasno 🙂 Akurat mi prisiel mail zo Zatonu na uhradu zalohy,nakolko kreditku sme tento mesiac zrusili 😉 Tak musim pozistovat poplatky za prevod. Ale pri tej sume,co platime za dovcu,nejaky ten poplatok navyse zvladneme 😀

Ved hlavne kvoli deturencom sa mi to pozdava,hlavne bazen a ihrisko,nech sa vyjasia.Dufam,ze sa im bude pacit.. ale podla reakcii tu v teme verim,ze bude super. Jupiii,uz nech sme tam.
Vy ste tam uz boli, da sa to zvladnut aj bez klimy? MM sa dost trapi v teple,ale kvoli detom sa vraj obetuje 🙂 Aj tak,uz 4* nie su volne, a pre deticky by klima nebola nic moc.

janka46
29. mar 2012

@miska1981 ahoj , prosím ťa cez akú cestovku ste boli minul. rok? alebo mi nevieš poradiť cestovku ktorá robí Zaton? je velky rozdiel v cene ak objednávaš priamo u nich v rezorte?
Vdaka 😉

martinamil
29. mar 2012

@bubina76 Kdy jedete? my jsme měli 4*, byli jsme na začátku září a klimu jsme ani nezapénali. Byla mi pak zima 😉
To dětské hřiště je moc hezké. A je jich tam víc. Jedno velké centrální na pláži a pak snad na každém rohu něco malého. My jsme byli s naším 2leťákem a přáteli, kteří mají stejně starého syna a v pohodě. Bazén taky super, veliký. Možnost trampolín, člunů na ovládání, skácí hrad,.....
Můžeš si vybrat ze 2 typů pláží - ta jedna má písečný pozvolný vstup do vody, tam jsme většinou chodili my, i když to bylo dál, ale kluci mohli stavět hrady, a pak pláž s betonovou hranou a schody. Tam bylo méně lidí a taky měla něco do sebe.
Jen teda veliké zklamání z výletu lodí s proskleným dnem na nějaký ten ostrov a tamní koupání. Brr, pláž nula, všude špína, obrovské kameny v moři, bez písku,.... takže snad jen to prosklené dno stálo za to, ale to jen tak 20 minut, víc ne.

miska1981
29. mar 2012

@bubina76 my sme ten bazen ani raz nevyuzili, je tam jemny piesocek a plytke more, takze tam bude detom lepsie 😉 ale ihriska a preliezky si uziju dost a mm ak hrava tenis sa tiez vysanti 🙂
my sme boli v 4* minuly rok, ale tento rok by som tam uz nesla, je rozdiel len v klime a tu sme ani raz nemali zapnutu kvoli malej, takze urcite by ste ju ani vy nevyuzili, ale to su take kamenne apartmany a nie je tam moc horuco, takze kludne aj 3* budu super a tie 4* su aj najdalej od restauracii,ale to ani nevadi, kedze su tam krasne cesticky aj pre kociky.

@janka46 my sme boli cez globtour a velky rozdiel nie ja vychadza to asi rovnako, my sme mali aj polpenziu co nam urobilo vyssiu sumu, na stranke globtouru si zadaj pocet osob, ci chces stravu, alebo nie, a vyber aky chces apartman a tam ti to kalkulacka vypocita. ak ta bavi varenie, tak v kazdom je plne vybavena kuchynka, tak dost usetrite, ja som mala podmienku, ze na dovolenke varit nechcem, takze preto a deti do 3 rokov maju zadarmo stravu ak maju rodicia polpenziu.

miska1981
29. mar 2012

tak aj ja pridam nieco na inspiraciu 🙂

janka46
29. mar 2012

@miska1981 Vdaka za rady, idem to prekalkulovať 😉 a vy ste mali apartmán, na stranke komplexu su aj nejake domčeky,či študiá...

miska1981
29. mar 2012

@janka46 to su vsetko apartmany, ale apartman pre dve - tri osoby sa vola studio, lebo je mensi, takze my sme mali studio 😉

janka46
30. mar 2012

@miska1981 díky, už mam v tom jasnejsie 😉

bubina76
30. mar 2012

@martinamil
@miska1981 Parada fotecky,vyzera to tam super,pre deticky ozaj "vsehochut" 🙂
My chceme ist v druhej polke augusta,aby sme mali este ten Family Special. Dufam,ze pocasie bude dobre,horka nejako vydrzime. Len mi tam chyba mikrovlnka,v tom 3*,pri detoch je stale co ohrievat 🙂 Budem riesit stravu pre najmensiu,bude mat vtedy 9 mes.,takze pre nu asi pripravim doma a tam len prihrejem. Nemienim sa potit este aj pri hrncoch 🙂

@janka46 My sme pozerali Satur, Aquamarin, Vitkovice tours - posledny augustovy tyzden v 3* apartmane, 4 miestny, s polpenziou, vychadzal okolo 1200 E vsade, plus-minus. Priamo zo Zatonu sme mali ponuku na 1120 E. Takze o nieco to vyjde menej,ak ides cez rezort.

janka46
30. mar 2012

@bubina76 vdaka, to je cena asi na tých 8 dní bez polpenzie...cenu cez rezort si si vyrátala sama, či ti oni zaslali konečnu sumu?

noemarta
30. mar 2012

@miska1981 mozem sa spytat, kedze ste uz v zatone boli.... neviete je velky rozdiel medzi tymi studiami 3 a 4 hviezdickovym ?? lebo cenovy rozdiel je dost velky.

miska1981
30. mar 2012

@noemarta rozdiel je len, ze 4* ma klímu, co sme ani raz nevyuzili kvoli dcerke. studio 3* ma 20m2 a 4* ma 25m2 pre dvoch. a 3* sa mi vidi, ze nema mikrovlnku...inak ziadne velke rozdiely...