Zbojnícka chata s deťmi
Ahojte, boli ste s deťmi na zbojníckej chate? Ideálne v poslednej dobe, je to tam bez snehu? A ako to zvládli Vaše deti? Naša 8r. zvyknutá na dlhšie túry, Súľovské skaly, Chleb hrebeňovka, diery. Ďakujem za odpoveď 😊
Keď je zvyknutá chodiť, bude to pohoda. Nie je to nič náročné. Pre istotu by som zbalila nesmeky.
Veď pozri web kameru
@pribinak ďakujem 😊 len tá panorama.sk odo mňa pýta sms či čo
Keď je zvyknutá chodiť, bude to pohoda. Nie je to nič náročné. Pre istotu by som zbalila nesmeky.
@btus ďakujem 😊 čítala som, že sú tam aj reťaze kúsok, snáď nič extra
aha, tak to ma ani nenapadlo, lebo sú tak nepodstatné. 🙂 Nie je to ako Priečne sedlo či Prielom. Rozmýšľam, či som sa ich vôbec niekedy chytila. 🙂 A My sme išli od Brnčalky až po Rysy. 🙂 Foto je z Terynky, narýchlo som nenašlo zo Zbojníčky. Bolo to pred 2 rokmi. 🙂 Super zážitok, vymyslela dcéra tento prechod.
aha, tak to ma ani nenapadlo, lebo sú tak nepodstatné. 🙂 Nie je to ako Priečne sedlo či Prielom. Rozmýšľam, či som sa ich vôbec niekedy chytila. 🙂 A My sme išli od Brnčalky až po Rysy. 🙂 Foto je z Terynky, narýchlo som nenašlo zo Zbojníčky. Bolo to pred 2 rokmi. 🙂 Super zážitok, vymyslela dcéra tento prechod.
@btus nádhera ❤️ ďakujem pekne za info 😊
ináč, ten prechod VT odporúčam. My sme spali na Brnčalke, kam sme prišli večer, potom sme chceli cez Barania rohy na Terynku, ale hlásili búrky, tak sme nechceli s dieťaťom riskovať, tak sme išli cez Skalnaté pleso na Terynku, z Terynky na Zbojníčku cez Priečne, tam sme ešte vybehli na Širokú vežu a na Streleckú vežu, prespali na Zbojníčke, potom cez Prielom na Východnú Vysokú a prespali na Sliezskom dome, odtiaľ na Popradské pleso cez Ostrvu a spali sme na chate pod Rysmi, z chaty ráno na Rysy, na Hicové pleso a dolu na Popradské a električkou k autu do Starej Lesnej. Tam sme mali odparkované auto u kamaráta pri dome. 🙂 Super zážitok, nikam sme sa nehnali, lebo to všetko boli krátke trasy, dcére sme na každej chate kúpili tričko ( to si dala ako podmienku). Týždeň bez mobilu, bez zhonu, oddychovka. Mala vtedy 9 rokov. A bol to jej výmysel, lebo to videla v televíkende. Dokonca si aj sama niesla ruksak, v ktorom mala veci. My sme samozrejme niesli jej lezecké vybavenie, feratový set pre ňu, aj prilbu, jedlo, vodu. Odporúčam. 🙂

Veď pozri web kameru