icon

Zbojnícka chata s deťmi

5. jún 2025

Ahojte, boli ste s deťmi na zbojníckej chate? Ideálne v poslednej dobe, je to tam bez snehu? A ako to zvládli Vaše deti? Naša 8r. zvyknutá na dlhšie túry, Súľovské skaly, Chleb hrebeňovka, diery. Ďakujem za odpoveď 😊

pribinak
5. jún 2025

Veď pozri web kameru

btus
5. jún 2025

Keď je zvyknutá chodiť, bude to pohoda. Nie je to nič náročné. Pre istotu by som zbalila nesmeky.

autor
5. jún 2025
@pribinak

Veď pozri web kameru

@pribinak ďakujem 😊 len tá panorama.sk odo mňa pýta sms či čo

autor
5. jún 2025
@btus

Keď je zvyknutá chodiť, bude to pohoda. Nie je to nič náročné. Pre istotu by som zbalila nesmeky.

@btus ďakujem 😊 čítala som, že sú tam aj reťaze kúsok, snáď nič extra

pribinak
5. jún 2025

Reťaze sú na jednom náročnejšom úseku. Horská sluzba má kamery

btus
6. jún 2025

aha, tak to ma ani nenapadlo, lebo sú tak nepodstatné. 🙂 Nie je to ako Priečne sedlo či Prielom. Rozmýšľam, či som sa ich vôbec niekedy chytila. 🙂 A My sme išli od Brnčalky až po Rysy. 🙂 Foto je z Terynky, narýchlo som nenašlo zo Zbojníčky. Bolo to pred 2 rokmi. 🙂 Super zážitok, vymyslela dcéra tento prechod.

autor
6. jún 2025
@btus

aha, tak to ma ani nenapadlo, lebo sú tak nepodstatné. 🙂 Nie je to ako Priečne sedlo či Prielom. Rozmýšľam, či som sa ich vôbec niekedy chytila. 🙂 A My sme išli od Brnčalky až po Rysy. 🙂 Foto je z Terynky, narýchlo som nenašlo zo Zbojníčky. Bolo to pred 2 rokmi. 🙂 Super zážitok, vymyslela dcéra tento prechod.

@btus nádhera ❤️ ďakujem pekne za info 😊

btus
9. jún 2025

ináč, ten prechod VT odporúčam. My sme spali na Brnčalke, kam sme prišli večer, potom sme chceli cez Barania rohy na Terynku, ale hlásili búrky, tak sme nechceli s dieťaťom riskovať, tak sme išli cez Skalnaté pleso na Terynku, z Terynky na Zbojníčku cez Priečne, tam sme ešte vybehli na Širokú vežu a na Streleckú vežu, prespali na Zbojníčke, potom cez Prielom na Východnú Vysokú a prespali na Sliezskom dome, odtiaľ na Popradské pleso cez Ostrvu a spali sme na chate pod Rysmi, z chaty ráno na Rysy, na Hicové pleso a dolu na Popradské a električkou k autu do Starej Lesnej. Tam sme mali odparkované auto u kamaráta pri dome. 🙂 Super zážitok, nikam sme sa nehnali, lebo to všetko boli krátke trasy, dcére sme na každej chate kúpili tričko ( to si dala ako podmienku). Týždeň bez mobilu, bez zhonu, oddychovka. Mala vtedy 9 rokov. A bol to jej výmysel, lebo to videla v televíkende. Dokonca si aj sama niesla ruksak, v ktorom mala veci. My sme samozrejme niesli jej lezecké vybavenie, feratový set pre ňu, aj prilbu, jedlo, vodu. Odporúčam. 🙂