icon

Zimné aktivity pre deti v okolí Bratislavy, Nitry a Trnavy

nikushkasa
14. okt 2025

Ahojte, idú na nás dlhé zimné dni, čo pre mňa znamená nonstop otázku: Mami čo budeme dnes robiť? 🙂 a tak by som si tu rada pozbierala nejaké dobré tipy od vás čo robíte s deťmi v zime :D syn má 9 rokov takže primerané k tomuto veku nech ho neunudím 🙂 dám aj jeden môj tip teraz z víkendu, boli sme pozrieť novú escape room v Bratislave a páčilo sa mu 🙂 Toto je ona: https://www.strasidielkovo.sk/

anonym_7a8bf8
14. okt 2025

Ak sa vam pacia unikovky, tak skus outdoorovu hru Poklady divnej Bratislavy, chodi sa po meste a hladas napovedy, mala cast je aj vnutri. Nedavno boli s detmi 7,11 a ze super.

deedol
14. okt 2025
@anonym_7a8bf8

Ak sa vam pacia unikovky, tak skus outdoorovu hru Poklady divnej Bratislavy, chodi sa po meste a hladas napovedy, mala cast je aj vnutri. Nedavno boli s detmi 7,11 a ze super.

@anonym_7a8bf8 aj trnava ma mestsku hru, tiez chodis a hladas, ale teda neviem, ci len v lete alebo aj teraz to funguje. mocny opasok sa to vola.

nikushkasa
autor
14. okt 2025
@anonym_7a8bf8

@anonym_7a8bf8 super dakujem za info 🙂

bavlnka92
14. okt 2025

založte si herbár = jeseň

lucik194
14. okt 2025

ked je fakt hnusne tak herna ihrysko odporúčam