icon

ZOO + zámok Bojnice na Veľkú noc

engynka
3. mar 2022

Mate prosim skusenost ci Zoo Bojnice a zamok byvaju standardne otvorene pocas Velkej noci? Na strankach zoo nemaju ziadnu info a zamok iba maju otvaracie hodiny pocas celeho aprila. Na FB nemaju nic. Dakujem za info

alantroj
3. mar 2022

zoo je otvorena cely rok

engynka
autor
3. mar 2022

@alantroj dakujem za info ☺️ som ti poslala srdiecko za vsetky tipy ohladom vyletov. Uz viackrat si mi poradila. Dakujem ☺️

fifina75
3. mar 2022

@engynka včera sme tam boli a žiadne výnimky ohľadom veľkej noci tam neboli

alantroj
3. mar 2022

@engynka neni zac. skus aj parkovanie, ak sa nic nezmenilo my parkujeme zadara v jednej ulicke. ako vchadzas do bojnic smer od prievidze je kruhac. prva odbocka lidl, 2.rovno a 3 ide k takzm rodinnym domom. na konci ulice hore do kopceka doprava. zaparkujes akoby pod hotelom pri lipe. prejdes kusok a si na tej hlavnej promenade. ak nezabudnem ti to vecer odfotim z map ze kde

ericka_l
3. mar 2022

@alantroj no treba skúsiť tak, lebo to, čo tam pýtajú na parkoviskách tak to je niečo neskutočné. Ozaj človek keď niekam chce ísť niekedy aj lepšie bez auta :/

simonkaa27
4. mar 2022

ale tak ja myslim ze uz bude vsetko normalne otvorene 🙂 teraz ked sa uvolnuju opatrenia ze nikde nic nepytaju, tak si myslim ze ani toto nebude vynimkou 🙂 a ano parkovanie je tam peklo ale treba si najst nejake vedlajsie ulicky v meste a ked tak sa trochu aj prejst a usetrite.

ellemell
4. mar 2022

Áno oboje sú otvorené po celý rok. Ohľadom toho parkovania to je pravda, no pod námestím, ako sa išlo k jaskyni, je ulica, kde sa dobre parkuje a je to len na skok od centra a hlavne teda zadarmo