icon

Zoznamovacia párty - výlet s deťmi

fazulka21
17. aug 2020

Ahojte všetky mamičky, hlavne tie, ktoré neodsudzuju ostatné. Vnukol sa mi zaujímavý nápad, taká zoznamovacia ,,párty" (vo všetkej materskej, ženskej, partnerskej) početnosti.
Pravdou je, že dieťaťom som prišla o dosť priateľov. Majú záľuby ktoré ja nemôžem robiť, chodia na miesta kam ja nemôžem, atď, možno niekto pochopí.
Napadlo ma, čo keby sme sa stretli? Niektoré z nás, ktoré sa cítia osamelo? Zoberieme naše lásky (deti), prenajmeme si chatu alebo nejaký objekt a zabavime sa. Pôjdeme na výlet, podelíme sa o životné skúsenosti.
Nájdu sa maminy, ktorým by sa nápad páčil? Napr.ja mám dcéru Liu, bude mať 4 mesiace. Ja mám 30 rokov.

h2
17. aug 2020

@fazulka21 Nápad je to pekný, ale neviem, či niekto pôjde na chatu s úplne neznámymi ľuďmi. Radšej by som to orientovala na nejaké stretnutie niekde na ihrisku. A možno by bolo dobré napísať, odkiaľ si. Lebo organizovať stretnutie, keď je jedna mamička zo Sniny a druhá zo Skalice môže byť problém. 😉

lauriema
17. aug 2020

@fazulka21 Ahoj, pekný nápad a odkiaľ si?

dididadidi
18. aug 2020

@fazulka21 ja by som bola za

kukipukituki
18. aug 2020

@fazulka21 ahoj, nápad fajn, boli sme takto 7 mamiciek s deťmi na chate, bolo super, ale to spanie bolo drsne. Mali sme dve jednu izbu, inak to nešlo, nevedeli sme ptm nájsť taky veľký objekt, aby mala každá svoju vlastnú izbu. Takže sa deti navzájom budili, rsp každá z nás mala iný režim, takže tak no. Inak je to super nápad. Mam 3 ročnú a 3 mesačného 🙂

fazulka21
autor
18. aug 2020

@lauriema @dididadidi @kukipukituki @h2
Baby, ja som z okolia Púchova 🙂

leuchtturm
18. aug 2020

Hned ist na chatu s cudzimi ludmi...no neviem...a este v casoch korony. Najprv by som volila nejake stretko s prechadzkou dakde.

fazulka21
autor
18. aug 2020

@leuchtturm aj to je možnosť 🙂

ivangeline
18. aug 2020

Kľudne prechádzka. Košice. 🤷😁😁 6,5m a 1r7m.

fazulka21
autor
18. aug 2020

@ivangeline ja som cez celé Slovensko na opačnej strane 😁

lucia8395
21. aug 2020

Ja som z Trenčína