icon

Zrušené predstavenie Deti ráje v Košiciach - vrátenie peňazí

silviak
17. feb 2017

Maminky, je tu ešte niekto, kto mal lístky na predstavenie Deti raje, ktoré malo byt ešte minulý rok 26.11. Vrátili Vám prosím peniaze? Alebo v akom ste stave?

ludkadan
10. mar 2017

Rovnako sme dopadli aj my. Máme zakúpené 2 lístky, tá istá komunikácia prostredníctvom mailu na adresu - pavel@maniaproduktion.eu a ticketportal a peniaze nikde. Od polovice februára sa nám vracajú maily ako nedoručené.

evkadu
14. mar 2017

Som na tom podobne, kúpené 3 vstupenky a peniaze nikde.
A pritom mi napísal:
Dňa 26. februára 2017, 18:41, Pavel Pešek <pavel@maniapromotion.eu> napísal(-a):
Dobrý den,

Potřebujeme zaslat IBAN Vašeho účtu a kopii vstupenek s čitelným čárovým kodem
Děkuji
Pavel Pešek

marta2306
15. mar 2017

Treba poslať podnet - ťažnosť na ESC. Vyplniť ich formulár a poslať im ofotené lístky a mailovu komunikáciu s Ticketportálom a hlavne s Mania Promotion. Má to už na starosti Mgr. Pavel Pavlovkin.

silviak
autor
15. mar 2017

Co je ESC?

marta2306
15. mar 2017

Europske spotrebiteľské centrum, riešia práva spotrebiťeľov v rámci celej európy. Poradili mi to na SOI, lebo Mania Promotion je česká spoločnosť.

silviak
autor
15. mar 2017

A mate nejaky kontakt na nich prosim?

sonik28
20. mar 2017

Zienky, ja som Paliho kolegyna a poprosím Vás teda, aby ste nám prípad poslali vyplnením formulára http://esc-sr.sk/podanie-staznosti/ a nie priamo na email. Usetríme si všetci čas. 🙂
Pekný deň, Soňa

silviak
autor
20. mar 2017

A mozem sa opytat, aj sa nieco poriesi? Ja uz som z toho zufala☹

sonik28
21. mar 2017

Všetky prípady sú v riešení, uvidíme, ako dopadnú.

silviak
autor
21. mar 2017

Nechce m i otvorit ten formular:( Aj som dala aktualizovat a nic.

faraway
21. mar 2017

Žienky nemá absolútne zmysel riešiť ticketportal alebo kydať na nich. Čo mohli spraviť to už urobili. Oni nie sú organizátor koncertu, ani vlastník lístkov. Predávajú lístky a tak sú postavené aj zmluvy medzi organizátormi a predajcami lístkov. Ani eventim ani predpredaj.sk to nemajú inak. Ak niekoho odškodnili, tak zrejme len z nejakej sumy, ktorú sa im možno podarilo zadržať a neposlať ešte usporiadateľovi, ale inak predajcovia s tým nič nemajú. Preto sa nečudujem ich vyjadreniam. Je potrebné riešiť Mania Promotion a asi najlepšie bude obrátiť sa na to Európske spotrebiteľské centrum.

sonik28
21. mar 2017

@silviak musite si stiahnut ten formulár do pocitaca a odtial ho otvorit, nie priamo cez internet otvarat.

silviak
autor
21. mar 2017

uz sa mi to podarilo. Dakujem krasne

netkaanetka
21. mar 2017

Ako ja nerozumiem niektorým ľuďom. 10x čítam z každej strany, že je to v riešení, ale oni ne, kým nedostanú peniaze za lístky hneď na druhý deň po zrušení tak je problém. Nezabudnite k tomu zavolať SOI-ku aj Markízu 🙂) Koncerty sa rušia bežne stačí si pozrieť napr. predpredaj.sk koľko je zrušených alebo presunutých koncertov len za posledný rok.

mileenica
21. mar 2017

e

mileenica
21. mar 2017

K takým situáciám dochádza bežne. Vždy sa ráta s tým, že sa môže niečo dokašlať, že môže ochorieť spevák, alebo sa niečo stane členovi skupiny, a jednoducho sa to odvolá alebo zmení. Síce je potom niekoľkomesačný prúser s vracaním peňazí, ale s tým treba rátať u všetkých predajcov, nie že len u ticketportal.

zlatobanska
21. mar 2017

@faraway Bolo by fer aby tieto spolocnosti dopredu (pri kupe) informovali kto je organizatorom podujatia a aka zmluva je podpisana - kto bude vracat vstupne, aby ludia sa sami rozhodli ci podstupia taketo riziko. Vid priklad Deti raje....nik nevedel aka je zmluva s kym a kto bude vracat vstupne....

helkapelka
24. mar 2017

Zbytočná hystéria sa tu vytvára a už to bolo povedané niekoľkokrát. Je potrebné sa obrátiť nie na Deti Ráje, nie na Ticketportal ale na Mania Promotion, nech to riešia keď sa koncert zrušil.

ludkadan
26. mar 2017

@helkapelka A vieme aj kde, keď maily sú nedoručené, vracajú sa späť, na udanej poštovej adrese nesídli agentúra s týmto menom.

kattarinka1
28. mar 2017

Ľudkovia tu je to pekne vysvetlené. Ak mate doma aj Vy lístky na zrušený koncert Deti Raje, pozrite si tuto reportáž http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11757#25

valentine29
31. mar 2017

Baby neviete ako to dopadlo s tou spoločnou žalobou na majiteľa Mania Promotion? Nejak to utichlo a ja mam doma tiež 5 lístkov. Myslím, že je to jedine východisko ak chceme ešte vidieť naše peniažky.

zuzanamih
31. mar 2017

Ja som sa tiež zapojila do spoločnej žaloby a som zvedavá ako to dopadne, lebo Deti Raje ani Tcketportal si nezaslúžia aby takáto banálna vec im pošpinila ich dobré meno!!!

autor210
21. apr 2017

Má niekto nejaké nové informácie ohľadom vracania peňazí ?

silviak
autor
21. apr 2017

@autor210 ani nie, ale na FB je skupina a tam sa ide podavat trestne oznamenie. Jenda baba zbiera podklady k tomu

ludkadan
21. apr 2017

Ako sa môžme nakontaktovať na osoby, ktoré podávajú spoločnú žalobu. Máme aj my záujem.

silviak
autor
21. apr 2017

@ludkadan najdite na FB Deti raje nevratene vstupne sa to tusim vola. Tam je vsetko.

poleva
21. apr 2017

to koľko vás vyšiel jeden lístok ?

dadkapo
25. sep 2017

Ako to dopadlo? Vrátili vám peniaze? Lebo mne do dnešného dňa nič a písala som im viackrát.