Zrušené predstavenie Deti ráje v Košiciach - vrátenie peňazí
Maminky, je tu ešte niekto, kto mal lístky na predstavenie Deti raje, ktoré malo byt ešte minulý rok 26.11. Vrátili Vám prosím peniaze? Alebo v akom ste stave?
Som na tom podobne, kúpené 3 vstupenky a peniaze nikde.
A pritom mi napísal:
Dňa 26. februára 2017, 18:41, Pavel Pešek <pavel@maniapromotion.eu> napísal(-a):
Dobrý den,
Potřebujeme zaslat IBAN Vašeho účtu a kopii vstupenek s čitelným čárovým kodem
Děkuji
Pavel Pešek
Treba poslať podnet - ťažnosť na ESC. Vyplniť ich formulár a poslať im ofotené lístky a mailovu komunikáciu s Ticketportálom a hlavne s Mania Promotion. Má to už na starosti Mgr. Pavel Pavlovkin.
Co je ESC?
Europske spotrebiteľské centrum, riešia práva spotrebiťeľov v rámci celej európy. Poradili mi to na SOI, lebo Mania Promotion je česká spoločnosť.
A mate nejaky kontakt na nich prosim?
Zienky, ja som Paliho kolegyna a poprosím Vás teda, aby ste nám prípad poslali vyplnením formulára http://esc-sr.sk/podanie-staznosti/ a nie priamo na email. Usetríme si všetci čas. 🙂
Pekný deň, Soňa
A mozem sa opytat, aj sa nieco poriesi? Ja uz som z toho zufala☹
Všetky prípady sú v riešení, uvidíme, ako dopadnú.
Nechce m i otvorit ten formular:( Aj som dala aktualizovat a nic.
Žienky nemá absolútne zmysel riešiť ticketportal alebo kydať na nich. Čo mohli spraviť to už urobili. Oni nie sú organizátor koncertu, ani vlastník lístkov. Predávajú lístky a tak sú postavené aj zmluvy medzi organizátormi a predajcami lístkov. Ani eventim ani predpredaj.sk to nemajú inak. Ak niekoho odškodnili, tak zrejme len z nejakej sumy, ktorú sa im možno podarilo zadržať a neposlať ešte usporiadateľovi, ale inak predajcovia s tým nič nemajú. Preto sa nečudujem ich vyjadreniam. Je potrebné riešiť Mania Promotion a asi najlepšie bude obrátiť sa na to Európske spotrebiteľské centrum.
uz sa mi to podarilo. Dakujem krasne
Ako ja nerozumiem niektorým ľuďom. 10x čítam z každej strany, že je to v riešení, ale oni ne, kým nedostanú peniaze za lístky hneď na druhý deň po zrušení tak je problém. Nezabudnite k tomu zavolať SOI-ku aj Markízu 🙂) Koncerty sa rušia bežne stačí si pozrieť napr. predpredaj.sk koľko je zrušených alebo presunutých koncertov len za posledný rok.
e
K takým situáciám dochádza bežne. Vždy sa ráta s tým, že sa môže niečo dokašlať, že môže ochorieť spevák, alebo sa niečo stane členovi skupiny, a jednoducho sa to odvolá alebo zmení. Síce je potom niekoľkomesačný prúser s vracaním peňazí, ale s tým treba rátať u všetkých predajcov, nie že len u ticketportal.
@faraway Bolo by fer aby tieto spolocnosti dopredu (pri kupe) informovali kto je organizatorom podujatia a aka zmluva je podpisana - kto bude vracat vstupne, aby ludia sa sami rozhodli ci podstupia taketo riziko. Vid priklad Deti raje....nik nevedel aka je zmluva s kym a kto bude vracat vstupne....
Zbytočná hystéria sa tu vytvára a už to bolo povedané niekoľkokrát. Je potrebné sa obrátiť nie na Deti Ráje, nie na Ticketportal ale na Mania Promotion, nech to riešia keď sa koncert zrušil.
@helkapelka A vieme aj kde, keď maily sú nedoručené, vracajú sa späť, na udanej poštovej adrese nesídli agentúra s týmto menom.
Ľudkovia tu je to pekne vysvetlené. Ak mate doma aj Vy lístky na zrušený koncert Deti Raje, pozrite si tuto reportáž http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11757#25
Baby neviete ako to dopadlo s tou spoločnou žalobou na majiteľa Mania Promotion? Nejak to utichlo a ja mam doma tiež 5 lístkov. Myslím, že je to jedine východisko ak chceme ešte vidieť naše peniažky.
Ja som sa tiež zapojila do spoločnej žaloby a som zvedavá ako to dopadne, lebo Deti Raje ani Tcketportal si nezaslúžia aby takáto banálna vec im pošpinila ich dobré meno!!!
Má niekto nejaké nové informácie ohľadom vracania peňazí ?
Ako sa môžme nakontaktovať na osoby, ktoré podávajú spoločnú žalobu. Máme aj my záujem.
to koľko vás vyšiel jeden lístok ?
Ako to dopadlo? Vrátili vám peniaze? Lebo mne do dnešného dňa nič a písala som im viackrát.

Rovnako sme dopadli aj my. Máme zakúpené 2 lístky, tá istá komunikácia prostredníctvom mailu na adresu - pavel@maniaproduktion.eu a ticketportal a peniaze nikde. Od polovice februára sa nám vracajú maily ako nedoručené.