icon

Gynekológia Spišska Belá

1. mar 2023

Ahojte baby. Sú tu aj tie kt. majú gynekologičku v Belej? Ide totižto o ečasenku. Nakoľko niesom z Belej tak netuším podľa čoho sa mám zariadiť a ako mám odhadnúť trebárz keď budem mať číslo 19. Nakoľko nie každé vyšetrenie trvá rovnako. Cestujem busom čiže ani privolávacia sms mi nepomôže. Neviem nepáči sa mi tento divný systém

nelca84
2. mar 2023

A co chces poradit? Ak si z daleka a nevies prist rychlo do ambulancie, tak sed v cakarni a cakaj kedy prides na rad.

autor
2. mar 2023

@nelca84 píšem niekde že neviem prísť do amlbulancie? Na to je časenka aby tam človek nesedel celý deň, chcela som len radu aké čísla sú na rade trebárs až poobede aby som tam nesedela od rána. Takéto múdre komentáre si láskavo nechaj a nereaguj.

nelca84
Autor odpoveď zmazal
nelca84
2. mar 2023

Komentar je taky, aka bola otazka. Sama si napisala, ze sa to neda odhadnut, ked kazdy sa tam moze zdrzat rozne dlho. Jedine sediet a cakat, aby si neprepasla svoj termin. Vidis, ze ti na to nikto nereaguje, lebo sa to jednoducho neda. Niekto ti napise, ze s 19-kou bol o 12.45, ty tam prides o 12.30 a uz bude 22-ka... 🤷‍♀️

lydion20
4. mar 2023

Číslo 16 som mala minule a o 10:00 má vzala 🙂

autor
4. mar 2023

@lydion20 ďakujem krásne

hiddenobject
4. mar 2023

ja som mala 18 a cca 10:40 som isla

autor
4. mar 2023

@hiddenobject ďakujem. Som fakt vďačná za takéto normálne odpovede 🤗