Kľudnejšie rozprávky pre deti
Ahojte, viete mi poradit nejake take kludnejsie rozpravky ako napriklad krtko? Dakujem. Peppu ani paw patrol urcite nie.
Bambulko a Bulienka, je veľa častí na YouTube, moji chlapci zbožňujú a na 95% nechcú nič iné pozerať ani čítať, iba tieto rozprávky.
Za mňa Bluey. Oveľa lepšie ako labková a peppa.
Akurát som videla post o tom, kde boli nejaké nápady na vianočné kľudné.
Malý pastierik, The snowman, Červené čižmičky, Snehuliacke rozprávky, Anabelino želanie, Vianočné rozprávanie traja králi, Najčarovnejšia vec, Snehuľkovia, Poštár Pat a rebrík, Ako kapor po prvý raz v živote videl prskavky.
Mali by byť všetky na YouTube. A sú tam ďalšie obdobné, také pomalé, nie "epileptické" obrazy.
Rozprávky líšky a vlka, zvedavy George, Hádaj, ako veľmi ta mám rad, Čo rozprávala teta srna, Požiarnik Sam, Macko Uško, Connie, Medvedík Paddington, Spievankovo - Anglicanina - všetko na YouTube
Volam sa Caillou.
U nas su to sice neni rozpravky tipicke,ale su to macicky v style ludi,teda maciatko chodi do skoly,pecu s mamickou,hraju sa na policiu,hasicou ako poucne,len miesto reci stale mnaukaju.Ale pekne rozpravky,dokonca ma aj rozplakala jedna taka rozpravka,kde tie macicky pomohli dalsej zacat chodit do skoly,miesto tvrdej prace.
Pohadky o masinkach vysli v cr v 1930! Rokoch a su uzasne
V 1985 boli prelozene do slovenciny a zemepisne "premiestnene " z prahy do ba
Autor Pavel Nauman Preklad Mihaliková
https://youtube.com/playlist?list=PLd0SHcY3Nsup...
Teraz su pekne tie slovenske vianocne rozpravky, napr. Sv. Barbora, sv. Lucia, sv. Mikulas, vianocne zvony atd.. su na youtube 🙂
Bluey, Maťko a Kubko, Franklin, Puffin rock, Franklin, Guess how much I love you
Žizalaci, Záhradka pod hviezdami, Koulelo sa jablčko, Bob a bobek , Lolek a bolek , Včielka Maja , Lienka Krasolienka a pod
@anonym_autor ešte napis vek dieťaťa, možno by som vedela poradiť vhodnejšie podľa toho
@anonym_autor ja ešte pridám takú rozprávku nádherné ilustrovanu, a decká ju doslova hltali, myslím že sa volá o medveďovi a myške, je to myška Celestína a medveď Ernest. Sem tam chodia na STVr , veľmi poučné pokojne a pekné posolstva tam sú...pár dielov som púšťala aj na YouTube. A potom ešte je rozprávka Bambulin a Beruška, je to síce tak háki baki kreslené ale tiež sa u nás ani nedýcha keď to pustíme deckam ako večerníček a super je že to má veľa dielov. Tam sú ale skôr témy detskej spoločnosti, veľmi veľa sme vedeli aplikovať pri nejakých problémoch alebo vysvetľovaní v škôlke tak tam sú pekné príklady na to.je to pokojnejsie ale tam už je to skôr naozaj také poučné , ako by sme sa mali k sebe chovať a tak ... Možno ťa to osloví tiež resp. Tvoje deti 🙂
@anonym_autor ešte napis vek dieťaťa, možno by som vedela poradiť vhodnejšie podľa toho
@anonym_95950e ja hľadám pre 6 ročného
@anonym_autor pohladaj stare vecernicky, Bob a Bobek, Kata a Sklbanek, Macko Usko, Pat a Mat

@anonym_autor In the night garden (to dokazali pozerat aj ked im bol rok), Bing, Waybuloo,