icon

Fantastické knihy ako Na dvore tŕňov a ruží

lucialutt
Včera o 22:10

Dajte prosím tip na dobrú fantasy knihu.Čítala som teraz Sarah J.Mass Na dvore tŕňov a ruží celú sériu.Tak takéto niečo by som chcela.

thereisabear
Včera o 23:13

Štvrté krídlo

lenkas17
Dnes o 07:42

@lucialutt Rieky Londýna, Maková vojna, Krv nad oázou svetla, Alchemised.

gejb
Dnes o 07:54

@lucialutt pozri autorku Jennifer L. Armentrout .
Všetkými 10timi od nej odporucam Tieň v pahrebe. To je asi jej najlepšia séria...
Od Maas je dobre aj Rod zeme a krvi

lucialutt
autor
Dnes o 08:06
@gejb

@lucialutt pozri autorku Jennifer L. Armentrout .
Všetkými 10timi od nej odporucam Tieň v pahrebe. To je asi jej najlepšia séria...
Od Maas je dobre aj Rod zeme a krvi

@gejb idem pozrieť.dakujem za tip♥️

lucialutt
autor
Dnes o 08:06
@lenkas17

@lucialutt Rieky Londýna, Maková vojna, Krv nad oázou svetla, Alchemised.

@lenkas17 idem pozrieť.dakujem♥️

lucialutt
autor
Dnes o 08:07
@thereisabear

Štvrté krídlo

@thereisabear pozriem sa na to.dakujem za tip

zenazaba
Dnes o 08:14

Trón zo skla
Séria od Tahereh Mafi- Som roztrieštená
Červená kráľovná
Zárezy smrti
Séria Pekelné stroje

canany
Dnes o 08:27

Ja ked zacnem vymenovavat, tak neprestanem. Seria Jedno temne okno od Rachel Gillig, potom od autorky Holly Black tie jej elfske fantasy milujem, Phantasma a Enchanta. Spev zlomeneho mesiaca, Vecny kral, to su tiez elfske, vlkolaci a upiri, seria trinaste znamenie, Nevesta od Ali Hazelwood, Brandon Sanderson ma fajn fantasy, Metalurga sme aj so synom precitali a potom o tom basnili, Mostne kralovstvo, Maas ma aj seriu tron zo skla, ak si necitala odporucam

gejb
Dnes o 08:36
@canany

Ja ked zacnem vymenovavat, tak neprestanem. Seria Jedno temne okno od Rachel Gillig, potom od autorky Holly Black tie jej elfske fantasy milujem, Phantasma a Enchanta. Spev zlomeneho mesiaca, Vecny kral, to su tiez elfske, vlkolaci a upiri, seria trinaste znamenie, Nevesta od Ali Hazelwood, Brandon Sanderson ma fajn fantasy, Metalurga sme aj so synom precitali a potom o tom basnili, Mostne kralovstvo, Maas ma aj seriu tron zo skla, ak si necitala odporucam

@canany máš prosím tip na niečo s vlkodlakmi? Niečo ako bola Nevesta ?

bibi33
Dnes o 09:08

andrews- vecny kral,vecna kralovna,zlodejka hmly

akvi
Dnes o 09:21

Určite Trón zo skla od S.Mass. A za mňa najlepšie fantasy je Meno vetra. Aj keď autor stále nevydal posledný diel a je to už staršia kniha, ale neprekonalo ju nič zatiaľ. V pohode sú aj knihy Pekelné stroje a voľné pokračovanie Lovci tieňov (existuje aj seriál). A mne sa páčil aj Eragon ( seriál je úplný odpad). A klasika Temné hmoty. Alchymista od M.Scotta,

canany
Dnes o 11:06

Este som si spomenula na seriu zvestovatel Boure a bes. To je od Armentrout ako bola spominana vyssie, to som citala teraz naposledy.
Seria od Kerstin Gier Co na svetle nevidno. Trosku iny elfsky svet, podla nemeckej spisovatelky.
A potom take nie fantasy, co sa mi tiez celkom pacilo Padly anjel Camille Creati. Taka oddychovka.
A teraz som objavila aj spisovatela Xiran Jay Zhao.
Chystam sa na Quicksilver od Callie Hart, ale nemaju este v kniznici.
A este od spisovatelky RuNyx odporucam Gothikana, Enigma.

canany
Dnes o 11:13
@gejb

@canany máš prosím tip na niečo s vlkodlakmi? Niečo ako bola Nevesta ?

@gejb teraz som videla uz prelozenu Druzku, to je pokracovanie Nevesty. A celkom podarene, ako som pisala vyssie, je to Trinaste znamenie. To som bola prekvapena, ze vazne tych 13 znameni nie je len spisovatelkyn vymysel.
A pamatam si este jednu seriu, ale ani za svet to uz neviem najst, rada by som si to precitala este raz. Bola dcerou alfa vlka, vedeli sa premienat na vlkov ale oni sluzili ako strazcovia pre carodejnikov v urcitej oblasti. Zachranila jedneho typka, co bol nejako spribuzneny s carodejnikmi a nakoiuec skoncil u nich v triede na skole a zistila, ze to vsetko co im bolo vstepovane od mala bolo klamstvo. Nakoniec sa obratili proti carodejnikom.