Kde počúvate audioknihy v angličtine?
Ahojte,
ste tu niektoré také, že počúvate audioknihy (v angličtine)? Ja teda už dlhšie premýšľam nad audible.com, čo stojí okolo 14€/mesiac... len zisťujem, či nie je nejaká lacnejšia služba...
Nemáte tipy, skúsenosti? Kludne aj recenzie na audible, či sa to oplatí 🙂
nie je tam mesacne predplatne, ze neobmedzene pocuvas, realne si tie knihy kupujes alebo potom to mesacne clenstvo, kde ti posielaju kazdy mesiac akoby tokeny a knihy si potom za to kupujes, ja napr. nakupujem, ked maju zlavy 😁 ale tak nepocuvam nejako extra aktivne, inak by som sa mozno rozhliadla po inej alternative ak by som vypocula 10 knih mesacne
Zdarma https://librivox.org/
Neviem ake knihy ci zaner chces, ja som si tam kedysi davnejsie pocuvala Jane Austen. 😉
@strasko Ja mám Audible a neviem si to vynachváliť. Treba to skúsiť, sama som začala tak, že cca 3 mesiace boli free (možno aj teraz majú akciu, treba pogooglit). Neskôr som si zmenila membership na 2 credity. Výhodou je, že majú audiobooks, kt. sú zahrnuté v členstve (zadarmo sa dajú pridať do knižnice, kým sa autor nerozhodne inak). Ďalej, keď si už raz zakúpite audiobook za kredit, resp. €/$, ostávajú vám navždy, kľudne sa dá zrušiť členstvo. Ja mám aj Kindle už asi 10+ rokov a je to extrémne pohodlné mať to prepojené v rámci Audible + Kindle (čítačka, appka Audible, appka Kindle). Za mňa by som skúsila Audible, ak je stále akcia pár mesiacov grátis.
Dievčatá, ďakujem krásne!
@lenka_210
@taisu
baby a ako to tam teda funguje? lebo ja som si myslela, že si zaplatím mesačný poplatok a počúvam akékoľvek knihy za ten predplatený mesiac, ale keď ukončím predplatné, nič mi nezostane (ako netflix som to vnímala).
A teda ja si platím predplatné + ešte platím aj za knihy zvlášť? a tie mi potom ostávajú?

Audiolibrix, tiez to nie je uplne lacne 🙂 mam tam clenstvo, pripisuju mi kredity a za to kupujem knizky ale vies kupovat aj po jednotlivych knihach