Pomohol niekomu Petr Casanova?
Dobry den, pomohol niekomu Petr Casanova?
Nikomu
@anonym_4a0397 a to vies odkiaľ?
Mne pomohli jeho knihy, myslienky. Sledovala som ho jedneho casu, aj zive vysielania. Ale len co bolo dostupne free, neplatila som za to.
Mne pomohli jeho knihy, myslienky. Sledovala som ho jedneho casu, aj zive vysielania. Ale len co bolo dostupne free, neplatila som za to.
@anonym_da451f mozem vediet v akej oblasti?
@anonym_b59f66 mozem vediet v akej oblasti?
@janaspa v toxickom vztahu, manipulacia, ale aj pri poznani a nastaveni svojich hranic
Ja som ho v minulosti čítala vela a v ťažkých chvílach mi dal vela. Hlavne ked som bola v toxickom prostredi a nemala som nikoho normalneho okolo seba.
v tazkom období som natrafila na jeho knihy a pomohlo mi to preklenut ,nakopnut a zlepsit vnimanie samej seba. velmi ludsky napisane a pekne sa to cita.
@anonym_b59f66 mozem vediet v akej oblasti?
@janaspa toxický vzťah s narcistom, ako sa od neho odpútať... Ona s nim mala online sedenie aj mailom komunikovali
@anonym_da451f skúšali ste ho aj priamo oslovit? Ake konkretne knohy? Ma ich veľa.
@janaspa nie neoslovila som ho, knizky som mala “cítit rozumem, myslet srdcem” a “příběh duše - 100 nejkratších cest k sobě” (nie som si istá či sa to presne tak volalo)

Nikomu