Poraďte dobrú detektívku
Ahojte, prosím o nejaké tipy na napínavé detektívky či trilery na čítanie. Mám rada tento žáner, no v posledných rokoch nemám veľký prehľad. Napíšte autor-názov. Vďaka!
Vďaka 🙂 od Deavera nepoznám a som zvedavá, vypožičiam si z knižnice, máme celkom dobre zásobenú. Dána poznám, aj teraz čítam. Od Nesba som čítala Snehuliak - to bolo dosť napínavé a zaujímavá bola aj kniha Headhunters. Akú dobrú knihu od neho ešte odporúčate? Páčila sa mi tiež detektívka Jorn Lier Horst - Jaskynný muž alebo Henning Mankell - O krok vpredu. Ani Žena v okne nepoznám, uvidím čo zoženiem 🙂
Nesbo, Kepler, Archer, Jorgen Brekke, Samuel Bjork, Edwardson a Ake, Hjorth a Rosenfield, Chevy Stevensova, Lone Theilsova, Horst Lorn Lier
Skor by som to citala postupne,ma to trochu nadvaznost,hlavna postava je jeden detektiv
jednoznačne Lars Kepler, M.J Arlidge je bombový, Bernard Minier...Marsonsová, Camilla lackberg
@katmac asi najlepšia kniha akú som čítala...prečítaš jedným dychom - resp. ja som prečítala. Dokonca kniha sa mi vidí lepšia ako film... 😉
Ešte pozri Hennihg Mankell - Neviditeľný múr.... teraz to čítam, išlo to aj v telke - Wallander... od tohto spisovateľov je titulov viac...
@katmac Odporúčam Chrisa Cartera a jeho sériu s detektívom Robertom Hunterom. Ostáva mi najnovšia desiata kniha zo série a je naozaj super!

Ja odporucam knihy od Jeffery Deaver, specialne tie s vysetrovatelom Lincolnom Rhymom. Napr.Hodinar, Zveratel kosti, Horiaci drot, Spiaca panna, Tanecnik...