Skúsenosti s e-bookom Umíme usínat
Ahojte, prosím Vás kúpil si niekto z Vás e-book od Umíme usínat? Stojí to za to ? Aké máte skúsenosti? Pripadne nebol by niekto ochotný ho preposlať.. trosku sa bojím ze aj keď tvrdí že nejde cez "vyplakanie" aj tak to nebude uplne pravda 🙂 Dakujem
@lgpd_nika tiez som zvedava na reakcie, ci ma niekto skusenost.
@alexika1234 tiež by ma to zaujímalo …pripadne by sme si mohli objednať e-book spolu
Ahojte, uz ste si ebook objednali?
Tiež som zvedavá na skúsenosti s ním. Či sa oplatí 😊
Ahojky, pridala by som sa, tiež by som sa chcela zlozit ja knihu.
@helow ja som si objednala 🙂 práve to čítam…ma to okolo 160stran…🙂 ak by ste chceli, môžme sa zložiť a preposlem Vám to. Napíšte mi správu 🙂
@malenka7 dobrý deň prajem aj ja mám záujem veľmi sa trápime s drobcom už rok a pól a chcem aj jemu pomôcť, dám vám tiež nejaké peniažky keď mi to prepošlete. Môžme sa skontaktovať cez fb aby to nebolo takto nevedomky kto sme
Aj ja by som sa zložila, napište mi správu, ak by niekto chcel, kúpim ju a môžme sa poskladat podľa toho, koľko nás bude, môžme si vymeniť kontakt na Facebook 🙂
Aj ja by som sa zložila, napište mi správu, ak by niekto chcel, kúpim ju a môžme sa poskladat podľa toho, koľko nás bude, môžme si vymeniť kontakt na Facebook 🙂
@ananas2006 ahoj ja som kúpila tú zaciatočnú do 4 m 🙂

@lgpd_nika tiez som zvedava na reakcie, ci ma niekto skusenost.