Tipy na knihy o materstve pre prvorodičky
Skúsene mamičky, som prvorodička, takze rada by som sa dozvedela čo to o materstve a následnom priebehu s novorodencom, o manipulácii s ním a celkovej starostlivosti..
rada by som vás poprosila o TIP na knihu o materstve a manipulácii s dieťatkom v začiatkoch.
Taký zdravý základ pre novú mamičku, pre ktorú je ÚPLNE všetko nové.. pozerám na internete a hľadám takú ZÁKLADNÚ knihu a neviem si rady, ktorú si vybrat 🙂 dakujem ešte raz pekne za tipy
Eva Kiedronová knihy, viem že si pisala knihy ale odpočúčam aj profil na instagrame je to skvelé hlavne vidieť ako sa to robí 🙂 monika majorošová, michala pukalovic su tiez super
Viem že sa pýtaš na knihu, ale len ako taký tip, ja som pozerala videá na mamaclass, väčšina je live, môžeš sa v reálnom čase pýtať prednášajúcich čo ťa zaujíma. Je tam všetko od prípravy na pôrod (opis všetkých dôb pôrodných, ako sa pripraviť, naparky,..), dojčenie (ukázanie polôh, riešenie problémov,..) až po manipuláciou s dieťatkom.
Pôvodne som tiež chcela knižku ale toto mi úplne stacilo plus som si čítala nejaké články online (musela som ležať a mala som koooopu času 😅)

Nezna naruc od kiedronovej.