Tipy na romantickú a historickú beletriu pre mamu
Ahojte. Čítali ste za posledný rok niečo z tohto žánru? Dáte mi prosím nejaké tipy? Hľadám knihy pre mamku. Je po operácii očí, konečne vidí 🙂 Ja čítam úplne inú literatúru, tak si radšej nechám poradiť od vás 😘
@petrofka ked zacnete Hunterovu,tak Šľachticka rosada (to je 1.cast zo 4) jej knihy su dost poprepajane aj s inymi seriami 🙂 potom napr pokracovat seriou Záhadná guvernantka.
hociktoré knihy sú výborné od českej autorky Hana Marie Kornerovej.Potom Iny Lorentz,Jean Plaidy,naša Jana Pronská,Wolf Serno,Tessa Afsharová apod.
Kedysi som citala skye o'mallieyovu - je to viac knih. Niwco sa sposob angeliky - hlavna postava fiktivna, ale pohybije sa v realnom historickom deji - na anglickom kralovskom dvore. Velmi dobre a aj som sa vela z historue dizvedela. Urcire bude v knizniciach
Mne sa veľmi páčila táto séria (niečo sme mali z knižnice, niečo kúpili)
https://www.martinus.sk/seria/klub-inferno
potom:
Jane Feather-ová
Kat Martin-ová
Sabrina Jeffries
Ďakujem Vám dievčatá 🙂 Toľko inšpirácie. Idem jej prehľadať knižnicu, či už z toho niečo nemá a chcem jej dať na narodky rok čítania, čiže 12 kníh a každá zabalená na konkrétny mesiac 🙂 a dopredu vlastne nebude vedieť, čo ju čaká. Videla som to niekde na nete a moc sa mi to ľúbilo. Poteší ju to, nie?
@petrofka Ako píše @zapalkazapalkova, tieto a ešte mnoho ďalších kníh vydáva i527.
@petrofka mimo darček (inak super nápad) sa skús opýtať maminy, či nechce také tie malé knihy ( lovestory,romance..) mám ich asi milión (niektoré sú v češtine) a možno by jej urobili radosť. Kľudne jej pošlem.
@dusankomoj Ďakujem ♥️. Opýtam sa jej koncom mesiaca po narodkách. Nech netuší, že niečo chystám spojené s knihami 😇

@petrofka Kristy Ann Hunter ma velmi pekne historicke romany, tiez este Julie Klassen, Laura Frantz, Tessa Afshar