icon

Aké koncerty vás v poslednej dobe nadchli?

alexandradakovic85
11. feb 2026

Baby, chodievate niektorá na koncerty? Ja som si teraz po rokoch kúpila lístky cez www.musictour.sk a normálne sa teším ako malé decko 😂 Aké koncerty vás v poslednej dobe nadchli?

volterra
11. feb 2026

@alexandradakovic85 The World of Hans Zimmer - A New Dimension - najlepší koncert môjho života.

puplatko
11. feb 2026

@alexandradakovic85 Na toto by som reálne išla aj ja. Ale teda naposledy ma nadchol asi Rammstein 😂

reklamka
11. feb 2026

Imagine Dragons 😀❤

pralinka25
11. feb 2026

@alexandradakovic85 a na aky vlastne ides?

tundra
11. feb 2026
anonym_f4d83c
11. feb 2026

zeby reklama na musictour?

anonym_01af98
11. feb 2026

@alexandradakovic85 Do akého mesta ideš na koncert? Aj ja mám rada Sheerana 😁

belllinka
11. feb 2026
@anonym_01af98

@alexandradakovic85 Do akého mesta ideš na koncert? Aj ja mám rada Sheerana 😁

@anonym_01af98 Alexandra nejde na žiaden koncert, iba robí reklamu 🙂

loulou02811
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
11. feb 2026
@anonym_f4d83c

@anonym_f4d83c aj mne to tak pride

adonish
11. feb 2026

@alexandradakovic85 posledne som bola na Rammstein v Prahe, predtym top top dokonalost Linkin Park v 2017 (jeden z poslednych koncertov). Tento rok sa chystam na Foo Fighters a mozno Simple Plan 🤘🤘🤘🤘

bolarazjedna
11. feb 2026

My máme kúpené lístky na Kristína Šebeka, Karel Gott koncert. Keď nevidíš, ani nevieš, že to nie je sám Gott.

jazdkynaaa
11. feb 2026

Iron Maiden vo Viedni, Alice Cooper vo Švajčiarsku bol úplná bomba... tento rok idem na Mötley Crüe do Toronta, a na celý festival Wacken Open Air🤘🏻🤘🏻

katkaseiner
11. feb 2026
@adonish

@alexandradakovic85 posledne som bola na Rammstein v Prahe, predtym top top dokonalost Linkin Park v 2017 (jeden z poslednych koncertov). Tento rok sa chystam na Foo Fighters a mozno Simple Plan 🤘🤘🤘🤘

naposledy sme boli na Offspring, Guns N Roses a Alan Walker, nadchol ma Alan Walker, to bol skutocne velmi kvalitny koncert. Guns N Roses som isla kvoli muzovi a dcera, ozvucenie bolo velmi zle, zrejme preto, ze ta hala bola otvorena (vrch bol otvoreny) a Offspring sme isli len zato ze deti chceli ist, my sme uz na jednom s muzom boli a nove pesnicky nepozname, ale bol to brutalny koncert a velmi sme si to uzili. Predkapela Offspringu bola Simple plan 🙂
@adonish

alexandradakovic85
autor
12. feb 2026
@pralinka25

@alexandradakovic85 a na aky vlastne ides?

@pralinka25 na Bruna Marsa :D

alexandradakovic85
autor
12. feb 2026
@anonym_f4d83c

@anonym_f4d83c nie reklamu nerobim, mám tu už veľa príspevkov vo fórach :D idem na Bruna Marsa 🥰

alexandradakovic85
autor
12. feb 2026
@belllinka

@anonym_01af98 Alexandra nejde na žiaden koncert, iba robí reklamu 🙂

@belllinka nie, idem na Bruna Marsa :D teším sa a chcela som sa podeliť

alexandradakovic85
autor
12. feb 2026
@puplatko

@alexandradakovic85 Na toto by som reálne išla aj ja. Ale teda naposledy ma nadchol asi Rammstein 😂

@puplatko Rammstein dcéra počúva... Môj žáner to teda nie je😁

alexandradakovic85
autor
12. feb 2026
@tundra

@tundra toto by som hneď išla!!🥺

katkaseiner
12. feb 2026
@tundra

@tundra boze, na Eda by som isla hned... po 2 krat ked bol nablizku (tusim vo Viedni) tak sme boli stale na dovolenke - myslim ze to bolo stale okolo 15-20 jula) tak som si povedala ze az bude zas v okoli tak pojdem urcite...

tundra
12. feb 2026
@katkaseiner

@tundra boze, na Eda by som isla hned... po 2 krat ked bol nablizku (tusim vo Viedni) tak sme boli stale na dovolenke - myslim ze to bolo stale okolo 15-20 jula) tak som si povedala ze az bude zas v okoli tak pojdem urcite...

@katkaseiner koncert bol super,mam par fotiek v profile😁

anonym_f62d43
12. feb 2026
@alexandradakovic85

@pralinka25 na Bruna Marsa :D

@alexandradakovic85 kam? U nás chcú ísť mladí do Madridu, ale neviem, či sú ešte lístky. Každopádne cez žiadnu agentúru, ktorá si robi takýmto spôsobom reklamu nepôjdeme 🙊

katkaseiner
12. feb 2026
@tundra

@katkaseiner koncert bol super,mam par fotiek v profile😁

@tundra nebude niekde blizko tento rok ? zavidiiiiiim, sesterka radsej nesla ani na dovcu, dala si tusim 2x koncert vo Viedni a raz v prahe

tundra
12. feb 2026
@katkaseiner

@tundra nebude niekde blizko tento rok ? zavidiiiiiim, sesterka radsej nesla ani na dovcu, dala si tusim 2x koncert vo Viedni a raz v prahe

katkaseiner
12. feb 2026

@tundra uff, akokolvek by som rada videla australiu, toto je nad moj budget :D

alexandradakovic85
autor
12. feb 2026
@anonym_f62d43

@alexandradakovic85 kam? U nás chcú ísť mladí do Madridu, ale neviem, či sú ešte lístky. Každopádne cez žiadnu agentúru, ktorá si robi takýmto spôsobom reklamu nepôjdeme 🙊

@anonym_f62d43 ja idem so sestrou do Londýna. Lístky mám cez ten musictour lebo známy si cez nich kúpil teraz Radiohead v decembri, tuším Berlín? Neviem presne... Ale Bruna Marsa som nepozerala nikde inde, mne perfektne vyhovuje ten Londýn, lebo to chceme spojiť aj s návštevou mojej kamošky čo tam žije. Možno je niekde aj inde, ale vôbec to nemám preštudované, že kde všade je. Držím palce!😁