Aké máte skúsenosti s Proctocare Košice?
Ahojte, máte nejaké skúsenosti s proctocare-Košice, chystám sa tam s Hemoroidmy. Dakujem
@beka3 ahoj, áno bola som.. Robia aj zákroky, je to drahé, dúfam že sa aj oplatí.
To si ma potešila, ze robia zákroky aj tu, už som rátala s tým, že budem musieť vycestovať do BA.
Je to drahe, aj ked nemam predstavu ze kolko, kedze nemajú zverejnený úplný cenník, ale do štátnej nemocnice nemám odvahu.
Tak ďakujem ešte raz za odpoveď a držím palce, aby si to mala v poriadku.
Dobrý deň tiež sa chystám . Aké máte skúsenosti ???
Bol niekto?
Tiez mi robili gumickovanie, ale nie som spokojna za tie peniaze….
Prečo nie ???
Ja som teraz bola na 1 gumičku.
V stredu na ďalšiu 🙁
Zajtra idem s mamou prvýkrát na vysetrenie..
@anonym_autor tak bola som tam teraz na vyšetrenie zaplatila som 80€ len za to že sa mi tam vlastne ten doktor pozrel… nerobil nič s kamerou teda rektoskopiu vôbec nič len prsty čo trvalo 2 minuty … už som raz bola na rektoskopii úplne inde tam mi doktor vravel že mám hemeroidy a tu mi vravel že mám analnu trhlinu … čo mi je kus čudné neviem lebo nemám žiadne bolesti len má trápi to krvácanie a že sa to vôbec nelepší len horší… ale čo som čítala na ich stránke vraj je to najviac bolestivé ochorenie no neviem … každopádne píšu na stránke že vyšetrenie prvé zahŕňa aj rektoskopiu do výšky 20 cm… take sa nestalo akurát v tom strese som im to úplne zabudla povedať … a ešte upozorňujem sestrička hrozná nahučala na mňa hneď ako som tam vošla a vlastne úplne za nič …

Ahoj,
aj som sa na základe pozitívnych recenzií na nete rozhodla, že sa k nim objednám, tiež mam dlhšie problém a už by som chcela mať s tým pokoj a konecne normálne žiť.
Som z Košíc, takze neviem, či bude stačiť návšteva ich ambulancie v KE na Brigádnickej, či zákroky nerobia len v BA.
Už si tam bola?
Ďakujem pekne za odpoveď.