icon

Aké máte skúsenosti s Proctocare Košice?

5. feb 2025

Ahojte, máte nejaké skúsenosti s proctocare-Košice, chystám sa tam s Hemoroidmy. Dakujem

beka3
22. feb 2025

Ahoj,
aj som sa na základe pozitívnych recenzií na nete rozhodla, že sa k nim objednám, tiež mam dlhšie problém a už by som chcela mať s tým pokoj a konecne normálne žiť.
Som z Košíc, takze neviem, či bude stačiť návšteva ich ambulancie v KE na Brigádnickej, či zákroky nerobia len v BA.
Už si tam bola?
Ďakujem pekne za odpoveď.

autor
22. feb 2025

@beka3 ahoj, áno bola som.. Robia aj zákroky, je to drahé, dúfam že sa aj oplatí.

beka3
22. feb 2025

To si ma potešila, ze robia zákroky aj tu, už som rátala s tým, že budem musieť vycestovať do BA.
Je to drahe, aj ked nemam predstavu ze kolko, kedze nemajú zverejnený úplný cenník, ale do štátnej nemocnice nemám odvahu.
Tak ďakujem ešte raz za odpoveď a držím palce, aby si to mala v poriadku.

xuzana1
12. mar 2025

Dobrý deň tiež sa chystám . Aké máte skúsenosti ???

deniska14
5. máj 2025

Bol niekto?

xuzana1
5. máj 2025
@deniska14

Bol niekto?

@deniska Bola som už na prvom vyšetrení. V stredu idem.na gumickovanie.

deniska14
5. máj 2025
@xuzana1

@deniska Bola som už na prvom vyšetrení. V stredu idem.na gumickovanie.

@xuzana1 Potom napis ako dlho to trvalo a ci si spokojna.

autor
10. máj 2025

Tiez mi robili gumickovanie, ale nie som spokojna za tie peniaze….

xuzana1
10. máj 2025

Prečo nie ???
Ja som teraz bola na 1 gumičku.
V stredu na ďalšiu 🙁

xuzana1
Autor odpoveď zmazal
monicka0203
10. jún 2025

Zajtra idem s mamou prvýkrát na vysetrenie..

anonym_b61d5b
17. sep 2025

@anonym_autor tak bola som tam teraz na vyšetrenie zaplatila som 80€ len za to že sa mi tam vlastne ten doktor pozrel… nerobil nič s kamerou teda rektoskopiu vôbec nič len prsty čo trvalo 2 minuty … už som raz bola na rektoskopii úplne inde tam mi doktor vravel že mám hemeroidy a tu mi vravel že mám analnu trhlinu … čo mi je kus čudné neviem lebo nemám žiadne bolesti len má trápi to krvácanie a že sa to vôbec nelepší len horší… ale čo som čítala na ich stránke vraj je to najviac bolestivé ochorenie no neviem … každopádne píšu na stránke že vyšetrenie prvé zahŕňa aj rektoskopiu do výšky 20 cm… take sa nestalo akurát v tom strese som im to úplne zabudla povedať … a ešte upozorňujem sestrička hrozná nahučala na mňa hneď ako som tam vošla a vlastne úplne za nič …