Aké sú možnosti na Alvinczyho ulici v Košiciach?
Ahojte
Prosim vas , stahujem sa do kosic, kde okrem vlakovej stanice a optimy nepoznam uz nic, nikdy som tam nebyvala ale stahujem sa na alvincyho ulicu, prosim vas ake je to prostredie? Ubyvanie mam vybavene, nemala som na vyber, riesila som to len po telefone
Prosim vas su tam nejake sluzby? Po blizku? Nemam auto a mhd sa na zaciatok necitim , kedze to tam nepoznam absolutne
Mam male dieta a som na neho sama , prosim je tam nieco zaujimave aj pre dieta? Budem velmi vdacna ak mi date nejake tipy alebo podporite, ze som si vybrala dobru oblast lebo som velmi v strese
je to v centre mesta - teda sú tam možnosti také ako v centre mesta ...
je to širšie centrum, teda výhody že to nie je iba dom na dome, ale aj zeleň...
Je to sirsie centrum mesta, vsetko mas po ruke, aj parky, aj ihriska. MHD uplne v pohode, vsade sa dostanes.
však si to pozri na mape maps.google.com a zastávky MHD máš blízko neboj sa toho
je to v centre mesta - teda sú tam možnosti také ako v centre mesta ...
je to širšie centrum, teda výhody že to nie je iba dom na dome, ale aj zeleň...
@biba_18 dakujem 🙂
Zahradu mam aj k dispozicii 🙂
Bývala som tam dlhé roky, je to tam super. Blízko je nemocnica + lekáreň, benzínka, pekáreň, diskont, potraviny, pizzeria. V neďalekom Jumbo centre sú reštaurácie, kaviarne. Do mesta to máš pešo do 5 min. Na trolejbus tak 3 min, na električku tých 5 min. Čo sa týka vyžitia pre dieťa, neviem, asi skôr na Aničku by som chodila odtiaľ, prípadne Kunsthalle, park, kúpalisko alebo sa prejsť ku Hornádu.
@billy_jean dakujeem 🙂
však si to pozri na mape maps.google.com a zastávky MHD máš blízko neboj sa toho
@lucka_ke dakujem bude trvat kym sa tam trosku zorientuje.
keď idem na nové miesto vždy si to prejdem cez google maps, vieš si tam dať panáčika a vidíš to ako keby si sa prechádzala priamo po ulici
keď idem na nové miesto vždy si to prejdem cez google maps, vieš si tam dať panáčika a vidíš to ako keby si sa prechádzala priamo po ulici
@lucka_ke ano samozrejme to som robila
Chcela som info od ludi co o tom vedia viac ako ja z mapy 😂😂
keď máš k dispo záhradu, teda to bude asi starý dom. neviem čo je to za ubytko, ale dostupnosť je ozaj ok, všetko čo človek potrebuje tam je ...
keď máš k dispo záhradu, teda to bude asi starý dom. neviem čo je to za ubytko, ale dostupnosť je ozaj ok, všetko čo človek potrebuje tam je ...
@biba_18 je to byt, vdaka za info 🙂
Cele je zo pre mna narocne obdobie
@anonym_autor predpokladam ze ides do Albelli, to je naozaj sirsie centrum, na hlavnej si peso za 10min, na stanici detto, vsetko blizko
@eeffka dakujem snad som si dobre vybrala oblast kosic
Potrebujem zacat novy zivot
@anonym_autor ja by som to tam brala aj keď neviem aké sú tam byty…
@biba_18 uprimne ani ja, z fotiek to mas tak na 50% realitu
Vyrastala som v tej časti a je to super lokalita. Všetko blízko a poruke od nemocnice, školy, škôlky, obchody, centrum mesta,zastávky, Anička, poliklinika Sever,... držím palce k novému začiatku.
Vyrastala som v tej časti a je to super lokalita. Všetko blízko a poruke od nemocnice, školy, škôlky, obchody, centrum mesta,zastávky, Anička, poliklinika Sever,... držím palce k novému začiatku.
@katka2602 dakujem 🍀 zo srdca
@anonym_autor ako ti pisu bezne veci nakup,škôlka,škola lekár,mesto sú blízko …čo sa týka vyžitia pre dieťa za mňa najlepšie mestský park ten je blízko a je super, Anička tiež super len trocha ďalej a ihriska pri bytovkách sú slabšie podľa môjho názoru,ale vedia sa aj tam deti zahrať, ked sa nedá ist inde
@anonym_autor ako ti pisu bezne veci nakup,škôlka,škola lekár,mesto sú blízko …čo sa týka vyžitia pre dieťa za mňa najlepšie mestský park ten je blízko a je super, Anička tiež super len trocha ďalej a ihriska pri bytovkách sú slabšie podľa môjho názoru,ale vedia sa aj tam deti zahrať, ked sa nedá ist inde
@janadj dakujem 🌸

Bývala som tam dlhé roky, je to tam super. Blízko je nemocnica + lekáreň, benzínka, pekáreň, diskont, potraviny, pizzeria. V neďalekom Jumbo centre sú reštaurácie, kaviarne. Do mesta to máš pešo do 5 min. Na trolejbus tak 3 min, na električku tých 5 min. Čo sa týka vyžitia pre dieťa, neviem, asi skôr na Aničku by som chodila odtiaľ, prípadne Kunsthalle, park, kúpalisko alebo sa prejsť ku Hornádu.