Ako a kde nájdem byt na prenájom na mesiac?
Vie niekto o niekom,kto prenajima byt na mesiac? Idealne Stare mesto,Juh alebo Sever. Ano,byt,nie apartman,to vyjde cez 2000€. Potrebujeme z bytu odist kvoli prerabke.Dakujem
Ja som to riešila už dávnejšie, ale počas prerábky som šla do 2* hotela a dohodla som nižšiu sumu za mesiac. Nakoniec sa to pretiahlo na 6 týždňov.
@jarulka88 skusit cosi najst na airbnb? S tym mesiacom, (ak to tvrdia majstri) by som bol opatrny (realita byva dvojnasobok odhadu, aj viac).
@madeincssr nejde o prerabku jadro,omietky a pod.,takze do mesiaca sa to stiha,toho sa nebojime. Ale a dvomi detmi sa na stavenisku byt neda...
Uplne normalne by som zavolala na nejake inzeraty co ponukaju byt na predaj. Niektore sa predavaju mesiace a mesiace, niekto rad zarobi par stoviek jednorazovo, a byt nemusi byt prazdny.
Take byty samozrejme, co ponuka sukromna osoba/priamo majitel, aby si komunikovala s nim, a nie s realitkou.
Uplne normalne by som zavolala na nejake inzeraty co ponukaju byt na predaj. Niektore sa predavaju mesiace a mesiace, niekto rad zarobi par stoviek jednorazovo, a byt nemusi byt prazdny.
Take byty samozrejme, co ponuka sukromna osoba/priamo majitel, aby si komunikovala s nim, a nie s realitkou.
@colsami Vacsina ma uvedenu min.dlzku najmu,ale ktore nemaju, skusim. Niekde su problem aj deti.
my sme boli v ubytovni 6 týždňov, ale nebola tam práčka čiže mi to dosť skomplikovalo život, matrace sme brali svoje a spali sme v podstate "na zemi" (pod matrace som dala deky), prať som chodila ku kamoškám alebo k rodičom, varila som na dvojplatničke, boli to sparťanské podmienky, ale vydržali sme
@colsami Aha,prehliadla som. Vdaka za tip, to mi nenapadlo... Otazka je len ci niekto,kto chce predat, sa nebude bat prenajat zariadeny byt rodine s 2 detmi,ze mu to znicia. Prenajimatelia sa deti a zvierat strania.
@jarulka88 nasackovat sa ku starym rodicom ci inej rodine a muz nech zije na stavbe?

@jarulka88 skusit cosi najst na airbnb? S tym mesiacom, (ak to tvrdia majstri) by som bol opatrny (realita byva dvojnasobok odhadu, aj viac).