icon

Ako a kde nájdem byt na prenájom na mesiac?

jarulka88
3. sep 2025

Vie niekto o niekom,kto prenajima byt na mesiac? Idealne Stare mesto,Juh alebo Sever. Ano,byt,nie apartman,to vyjde cez 2000€. Potrebujeme z bytu odist kvoli prerabke.Dakujem

madeincssr
3. sep 2025

@jarulka88 skusit cosi najst na airbnb? S tym mesiacom, (ak to tvrdia majstri) by som bol opatrny (realita byva dvojnasobok odhadu, aj viac).

ika02
3. sep 2025

Ja som to riešila už dávnejšie, ale počas prerábky som šla do 2* hotela a dohodla som nižšiu sumu za mesiac. Nakoniec sa to pretiahlo na 6 týždňov.

jarulka88
autor
3. sep 2025
@madeincssr

@jarulka88 skusit cosi najst na airbnb? S tym mesiacom, (ak to tvrdia majstri) by som bol opatrny (realita byva dvojnasobok odhadu, aj viac).

@madeincssr nejde o prerabku jadro,omietky a pod.,takze do mesiaca sa to stiha,toho sa nebojime. Ale a dvomi detmi sa na stavenisku byt neda...

colsami
3. sep 2025

Uplne normalne by som zavolala na nejake inzeraty co ponukaju byt na predaj. Niektore sa predavaju mesiace a mesiace, niekto rad zarobi par stoviek jednorazovo, a byt nemusi byt prazdny.
Take byty samozrejme, co ponuka sukromna osoba/priamo majitel, aby si komunikovala s nim, a nie s realitkou.

jarulka88
autor
3. sep 2025
@colsami

Uplne normalne by som zavolala na nejake inzeraty co ponukaju byt na predaj. Niektore sa predavaju mesiace a mesiace, niekto rad zarobi par stoviek jednorazovo, a byt nemusi byt prazdny.
Take byty samozrejme, co ponuka sukromna osoba/priamo majitel, aby si komunikovala s nim, a nie s realitkou.

@colsami Vacsina ma uvedenu min.dlzku najmu,ale ktore nemaju, skusim. Niekde su problem aj deti.

colsami
3. sep 2025
@jarulka88

@colsami Vacsina ma uvedenu min.dlzku najmu,ale ktore nemaju, skusim. Niekde su problem aj deti.

@jarulka88 pisala som o bytoch na predaj asi si nevsimla, nie na prenajom 😉

jarulka88
autor
3. sep 2025
@colsami

@jarulka88 pisala som o bytoch na predaj asi si nevsimla, nie na prenajom 😉

@colsami Aha,prehliadla som. Vdaka za tip, to mi nenapadlo... Otazka je len ci niekto,kto chce predat, sa nebude bat prenajat zariadeny byt rodine s 2 detmi,ze mu to znicia. Prenajimatelia sa deti a zvierat strania.

anonym_5d8194
3. sep 2025

my sme boli v ubytovni 6 týždňov, ale nebola tam práčka čiže mi to dosť skomplikovalo život, matrace sme brali svoje a spali sme v podstate "na zemi" (pod matrace som dala deky), prať som chodila ku kamoškám alebo k rodičom, varila som na dvojplatničke, boli to sparťanské podmienky, ale vydržali sme

kitycat
3. sep 2025
@jarulka88

@colsami Aha,prehliadla som. Vdaka za tip, to mi nenapadlo... Otazka je len ci niekto,kto chce predat, sa nebude bat prenajat zariadeny byt rodine s 2 detmi,ze mu to znicia. Prenajimatelia sa deti a zvierat strania.

@jarulka88 nasackovat sa ku starym rodicom ci inej rodine a muz nech zije na stavbe?