Ako funguje detská železnica Košice?
Ahojte, ako to funguje? Neboli sme ešte, nastúpime na Čermeli, prejdeme vláčikom cca 25 min do alpinky? Tam sa kus porame a najeme a ideme spať do Cermelakefy my chceme (samozrejme podľa cestovného poriadku)? To je všetko? Dobre tomu rozumiem? Vieme tam bez problémov zaparkovať autom? Ďakujem
zaparkujes skoro rano pri Baranku. V Crmeli moc miest na parkovanie nie je, ale robia to aj tak, ze jeden ide s detmi vlacikom a sofer pride autom na Alpinku, na Alpinke je viac miest na parkovanie.
tak pod okraj - na alpinku, nie do alpinky. inak platí čo písali dievčatá…
tak pod okraj - na alpinku, nie do alpinky. inak platí čo písali dievčatá…
@biba_18 na, či do nepodstatné.... Ale dik
@anonym_autor preto som napísala že poznámka pod okraj 😉 proste sa niečo nové naučiť nie je podľa mňa na škodu. no offence ...
@anonym_autor na Alpinke je Tarzania, detske ihrisko, bufet, cyklodreziny, da sa tam motat aj pol dna. Nemusis ist vlacikom hore dolu, chodi odtial aj MHD, rovnako sa busom dostanes aj do Cermela. Na Alpinke byva prazdnejsie parkovisko ako na Cermeli.
@anonym_autor preto som napísala že poznámka pod okraj 😉 proste sa niečo nové naučiť nie je podľa mňa na škodu. no offence ...
@biba_18 samozrejme, ďakujem za upozornenie 🙂

Odporúčam ísť ráno, ak chcete bez problémov parkovať. A inak áno, ako si písala, tak to bude prebiehať