Ako fungujú čipové karty pre deti?
Su tu nejake Kosicanky?
Mate v KE cipove karty pre deti?
Nikde som sa nedocitala aka je cena na mesiac,popr.3 mesacny alebo rocny listok na dopravu
Ak dieta bude cestovat denne elektrickou aj autobusom po KE to staci ta jedna karta?
Alebo treba zvlast na elektricku a zvlast na autobus?
Bude chodit 2kou a 12stkou zo stanice
Dakujem
Nikde si sa nedocitala? V R. 2025? Moje nervy...
https://www.dpmk.sk/prepravne-podmienky/tarifa-...
A to som v KE bola asi 3x v živote...
@barka1 my chces povedat ze rocny zlavneny stoji len 100€ ?
Alebo student uz nema narok na zlavneny
Plati aj na elektricku aj bus?
V tom tarife máš všetko podrobne a jasne vysvetelene. Čitat ho za teba fakt nebudem.
Naše deti používali na dopravu študentskú zľavu aktivovanú na kartu ISIC /aj na obedy v škole, dochádzku.../ ako elektronickú penazenku. Platí na električky aj autobusy MHD, ale aj na eurobus= medzimestska doprava. Kartu vydáva škola a my sme im potom už len raz za čas dobijali kredit /10-20€/ Pri každej jazde prikladali kartu k čítačke a stiahlo im príslušnú sumu za zľavnený lístok. Ale na ISIC môžeš kúpiť aj predplatný časový lístok na obdobie aké chceš - mesiac,,polrok...
Naše deti používali na dopravu študentskú zľavu aktivovanú na kartu ISIC /aj na obedy v škole, dochádzku.../ ako elektronickú penazenku. Platí na električky aj autobusy MHD, ale aj na eurobus= medzimestska doprava. Kartu vydáva škola a my sme im potom už len raz za čas dobijali kredit /10-20€/ Pri každej jazde prikladali kartu k čítačke a stiahlo im príslušnú sumu za zľavnený lístok. Ale na ISIC môžeš kúpiť aj predplatný časový lístok na obdobie aké chceš - mesiac,,polrok...
@blsa dakujem takze ak vybavim isic kartu uz nemusim tym padom vybavit tu cipovu?
A to zlavnene plati pre deti do 18r?
zlavnene plati pre studentov ZS, SS aj VS
Áno, presne. A platí aj cez prázdniny, len si to treba v škole vždy aktivovať pre letom. Nevýhodu to má len pri prvakoch na začiatku, tých prvých pár dní školského roka, kým im kartu vydajú. Toto obdobie musíš preklenúť klasickými lístkami.
Áno, presne. A platí aj cez prázdniny, len si to treba v škole vždy aktivovať pre letom. Nevýhodu to má len pri prvakoch na začiatku, tých prvých pár dní školského roka, kým im kartu vydajú. Toto obdobie musíš preklenúť klasickými lístkami.
@blsa a ak skola nevydava kartu mozem.tu cez net?
Aká škola? Stredné určite vydávajú. Základné neviem. Myslím že v dnešnej dobe je nepravdepodobné aby ISIC nemali. Prepravné podmienky som neštudovala, ale podľa mňa práve tí ktorí nemajú ISIC si musia vybaviť kartu n MHD, aby mali čím preukázať zlavu
Aká škola? Stredné určite vydávajú. Základné neviem. Myslím že v dnešnej dobe je nepravdepodobné aby ISIC nemali. Prepravné podmienky som neštudovala, ale podľa mňa práve tí ktorí nemajú ISIC si musia vybaviť kartu n MHD, aby mali čím preukázať zlavu
@blsa tak v zozname na stranke isic nieje ta skola

Nikde si sa nedocitala? V R. 2025? Moje nervy...
https://www.dpmk.sk/prepravne-podmienky/tarifa-...
A to som v KE bola asi 3x v živote...