icon

Ako nájsť psychiatra pre domáce návštevy?

nelitta_98
17. jan 2025

Zdravim .Neviete mi odporučiť psychiatra alebo psychiatričku ktory by bol ochotný prísť za mnou domov . Mam totižto strach z cestovania uzkost panicku poruchu . Chcela by som sa strašne dat dokopy uz len hlavne kvôli môjmu 8 ročnému synovi . Uzkost , panika mi strašne ničí život. Neviem sa dostať do Košíc uz cca 3 roky takto žijem a stále hľadám lekára... Lieky neberiem vôbec žiadne kedze sa neviem k lekárovi dostať. Bola by som strašne vďačná keby sa nejaký lekár lekárka našiel. Som z okolia Košíc. Ďakujem krásne.

alenka58
17. jan 2025

https://ipcko.sk/mapa-pomoci/psychiatricka-pomoc/ skús, jedine súkromný, psychológovia sú online, ale tiež domov nechodia, snáď len súkromný by bol ochotný

zabka79
17. jan 2025

@nelitta_98 nieco moze predpisat aj obvodak toho nemas blizko?

deti95060810
17. jan 2025

kdeže domov.. takého asi ťažko nájdeš...
ty necestuješ kvôli panickému ataku, psychike.... máš strach.
daj si u obvodného predpísať Neurol 0,5 a predtým ako pôjdeš za lekárom si daj tabletku... uľaví sa ti... uvidíš že s tabl. to zvládneš... čím skôr k lekárovi...
do práce chodíš?

nelitta_98
autor
17. jan 2025

@deti95060810 ano pracujem u nás v dedine ...skúšala som to z neurológ ale nepomáha.

nelitta_98
autor
17. jan 2025

@zabka79 ano mam ho blízko ale ten mi predpisal len frontin a to vôbec nepomohlo ... iné mi predpísať nechce ze sa mam dat liečiť u psychiatra
.. lenže nechape ze ja tam nedôjdem.. 🥺

hygienka
17. jan 2025

@nelitta_98 a nemáš niekoho kto by išiel s tebou? A hneď v pondelok sa objednaj k psychológovi

sonula
17. jan 2025

Skus online sedia. Poskytuje ich napriklad hedepy.sk alebo ksebe.sk, riesia skor psychologov. Ale aj cez IPcko najdes online sedia.

zabka79
17. jan 2025

@nelitta_98 frontin je taka prva pomoc, mohol by fungovat aspon na to cestovanie, potrebujes riadne antidepresiva. Takto zit nemozes proste si vezmi dovolenku aby bol syn v skole a chod. Musis sa za seba prekonat. Idealne ak by niekto isiel s tebou.

seitna
17. jan 2025

existuje aj vyjazdova pohotovost. Sice neviem, ci psychiatricka a ci Ti predpisu lieky, ale skus sa informovat tymto smerom.

nelitta_98
autor
17. jan 2025

@seitna kde nájdem kontakt ? Ďakujem krásne.

marianarem
17. jan 2025

@nelitta_98 Ma ta kto k lekarovi odviezt, komu doverujes? Pozri, najhorsie, co sa moze stat, je, ze cestou dostanes panicky zachvat. Na ten ale nezomries, normalne ho prezijes. Bud prejde, nez prides k psychiatrovi, alebo ti psychiater uz potom pomoze. Panicky zachvat je len neprijemny, nie je nebezpecny (to hovorim ako niekto, kto zachvaty pozna).
Ak ta nema kto odviezt, tak si zavolaj zdravotnu dopravnu sluzbu, zaplatis si, ale bude tam pri tebe niekto zvyknuty na prevoz roznych pacientov.

zobaka
20. jan 2025

jednu cestu k psychiatrovi zvladnes a to ti hovorim ako clovek, ktory trpi extremnymi uzkostami, hadam nechces byt zatvorena v dedine cely zivot

nelitta_98
autor
20. jan 2025

@zobaka bola som u obvodného lekára predpísal mi paretin a frontin ta skúsim to takto a uvidíme ci to pomôže.

zobaka
20. jan 2025

@nelitta_98 to by malo pomoct, drzim palce