icon

Ako objednať 3-ročné dieťa k logopédovi?

Dnes o 08:36

Ahojte, minuly týždeň som sa snažila v KE obvolat každú pani logopedicku, avšak neúspešne … tak som koncom týždňa pisala sms, zial, zatiaľ bez odpovede… ako sa vam podarilo objednat? Cakat ešte týždeň? Alebo skusat volat? Viem, že keď majú nasekanych klientov, tak na vybavovačky cez telefon čas nie je, preto som volila radšej sms, no neviem

markusrasford
Dnes o 09:12

@anonym_autor skus cez zdravotnú poisťovňu

kulumulu123
Dnes o 09:20

@anonym_autor skus si to obehat na smsky nie je nikto povinny odpovedat

julinka65
Dnes o 09:41

no jedine skusat volat zase alebo ist osobne. to budes mat asi rychlejsie.

anonym_2313cd
Dnes o 09:45

@anonym_autor záleží aj od problému dieťaťa. Ak má len klasiku sykavky alebo R, tak ti povedia že ešte má čas a vezmú ho max ako predškoláka. Ak iné neviem.
Zohnať logo je dosť beh na dlhú trať. Držím palce. a ešte aby si zohnala takú čo naozaj bude vedieť s dieťaťom pracovať.

zuzkaa1991
Dnes o 10:10

@anonym_autor ja som kosice riesila pred 4r a nula bodov vtedy boli cakacky min rok...skuste pozriet Prešov tam otvarali nove logop.
Nakoniec sme skončili v skole v barci (drucker ukončil nulty ročník minulý rok) a tak sme sa dostali aj na logopédiu co pokračujeme dokonca zistili nam aj ine veci l3n ako výslovnost....

Len volat volat ale.zas nie kazda logopédicka.vie precovat boli sme u dvoch a nula.bodov ;)

Pozrite si ai fb obcas mi tam vyskakuju stránky

zuzubb007
Dnes o 10:18

Smsky nebude nikdo naozaj čítať, len volať dookola za tri dni sa určite dovoláš dakde, treba pozrieť prípadne ich stránku či nemajú info kedy vybavujú hovory, niekde majú urcenú presnú hodinu na telefonáty, ináč nedvíhajú

autor
Dnes o 11:08
@zuzkaa1991

@anonym_autor ja som kosice riesila pred 4r a nula bodov vtedy boli cakacky min rok...skuste pozriet Prešov tam otvarali nove logop.
Nakoniec sme skončili v skole v barci (drucker ukončil nulty ročník minulý rok) a tak sme sa dostali aj na logopédiu co pokračujeme dokonca zistili nam aj ine veci l3n ako výslovnost....

Len volat volat ale.zas nie kazda logopédicka.vie precovat boli sme u dvoch a nula.bodov ;)

Pozrite si ai fb obcas mi tam vyskakuju stránky

@zuzkaa1991 skúšala som už aj presov, a že zial, tolko toho majú, že Košice neberú. Je ti veru beh na dlhu trat

autor
Dnes o 11:09
@anonym_2313cd

@anonym_autor záleží aj od problému dieťaťa. Ak má len klasiku sykavky alebo R, tak ti povedia že ešte má čas a vezmú ho max ako predškoláka. Ak iné neviem.
Zohnať logo je dosť beh na dlhú trať. Držím palce. a ešte aby si zohnala takú čo naozaj bude vedieť s dieťaťom pracovať.

@anonym_2313cd nie, nie, ide o rozvoj reci, nejaká pohnutka aby sa dcera rozrozpravala, keďže ma len obmedzenú slovnú zásobu