icon

Ako prebieha adaptácia detí v škôlke Hemerková Košice KVP?

13. feb 2026

Ahojte, navštevuje niekomu dieťatko túto škôlku prosím?
Je škôlka naozaj prepojená s dorkou? Počúvala som veľa, že je a riešia sa často vši a podobné problémy, avšak vraj by to už malo byť zvlášť. Tak ako to teda je? A ďalšia vec- ako je to s adaptáciou v tejtou školke? Ďakujem.

anonym_3e900e
13. feb 2026

@anonym_autor nie sú oddelení ,nemajú mať prečo samostatnú triedu. Všetky deti sú spolu či sú alebo nie sú od Dorky (škôlka nemá takú kapacitu).
My sme dcéru nedali presne z tohto dôvodu a dali ju radšej do inej,lebo sme z viacerých strán počuli nepekné ohlasy.

anonym_85c917
14. feb 2026

chodili mi tam dve deti, absolutne ziadny problem za cely cas, mali spoluziakov z Dorky, ziadne vsi ani nic podobne nedoniesli..co sa tyka adaptacie, je to na vas ako sa dohodnete, da sa rovno na cely den, na pol dna, alebo postupne po dvoch hodinach

anonym_47a0b9
16. feb 2026

@anonym_autor ja som za posledné roky na túto škôlku nepočula nič dobré. Z 13tich detí 8 z Dorky, 2 preto odišli takže ostali len 3.Vši takmer nonstop. Dobre by som si zvážila váš výber. Len o kúsok ďalej sú iné škôlky ktoré majú ozaj dobré meno.

autor
20. feb 2026
@anonym_47a0b9

@anonym_autor ja som za posledné roky na túto škôlku nepočula nič dobré. Z 13tich detí 8 z Dorky, 2 preto odišli takže ostali len 3.Vši takmer nonstop. Dobre by som si zvážila váš výber. Len o kúsok ďalej sú iné škôlky ktoré majú ozaj dobré meno.

@anonym_47a0b9 a ktoré napr. prosím vás? Lebo Huskovu určite nechceme. Ďakujem.

daniella08
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_47a0b9 a ktoré napr. prosím vás? Lebo Huskovu určite nechceme. Ďakujem.

@anonym_autor vnímam to tak že práve Húskova je najlepšia ale asi máte svoje dôvody ak ju nechcete. Veľmi si pochvaľujú aj Čordákovu.