Ako prebieha adaptácia detí v škôlke Hemerková Košice KVP?
Ahojte, navštevuje niekomu dieťatko túto škôlku prosím?
Je škôlka naozaj prepojená s dorkou? Počúvala som veľa, že je a riešia sa často vši a podobné problémy, avšak vraj by to už malo byť zvlášť. Tak ako to teda je? A ďalšia vec- ako je to s adaptáciou v tejtou školke? Ďakujem.
chodili mi tam dve deti, absolutne ziadny problem za cely cas, mali spoluziakov z Dorky, ziadne vsi ani nic podobne nedoniesli..co sa tyka adaptacie, je to na vas ako sa dohodnete, da sa rovno na cely den, na pol dna, alebo postupne po dvoch hodinach
@anonym_autor ja som za posledné roky na túto škôlku nepočula nič dobré. Z 13tich detí 8 z Dorky, 2 preto odišli takže ostali len 3.Vši takmer nonstop. Dobre by som si zvážila váš výber. Len o kúsok ďalej sú iné škôlky ktoré majú ozaj dobré meno.
@anonym_autor ja som za posledné roky na túto škôlku nepočula nič dobré. Z 13tich detí 8 z Dorky, 2 preto odišli takže ostali len 3.Vši takmer nonstop. Dobre by som si zvážila váš výber. Len o kúsok ďalej sú iné škôlky ktoré majú ozaj dobré meno.
@anonym_47a0b9 a ktoré napr. prosím vás? Lebo Huskovu určite nechceme. Ďakujem.
@anonym_47a0b9 a ktoré napr. prosím vás? Lebo Huskovu určite nechceme. Ďakujem.
@anonym_autor vnímam to tak že práve Húskova je najlepšia ale asi máte svoje dôvody ak ju nechcete. Veľmi si pochvaľujú aj Čordákovu.

@anonym_autor nie sú oddelení ,nemajú mať prečo samostatnú triedu. Všetky deti sú spolu či sú alebo nie sú od Dorky (škôlka nemá takú kapacitu).
My sme dcéru nedali presne z tohto dôvodu a dali ju radšej do inej,lebo sme z viacerých strán počuli nepekné ohlasy.