Ako prebieha hospitalizácia bábätiek na hematológii v Košiciach?
Ahojte bol niekto v Košiciach v novej nemocnici hospitalizovaný s bábätkom na deckej Hematologii ? Mám par otázok
Malý ma 5 mesiacov a ideme tam kvôli tomu že ma hemangióm a budú mu dávať sirup a že ako zareaguje budeme tam 3 dní
Presny dátum neviem lebo ešte musíme ísť na nejaké vyšetrenia
Mozem si tam doniesť kočík ? Môžem chodiť s malým von ? Strava pre seba si musím zabezpečiť sama ? Alebo ako to tam funguje za odpovede ďakujem
Zamna jeden veľký otras .ja ako sme prišli na izbu som vyšla z izby až v pondelok ráno pri odchode.jest som absolútne tam nezvládala .
@parvinka0001 ako dlhé ste tam boli ?
@valeriakadarova ako dlhé ste tam boli ?
@martietineke 3 dni. V piatok ráno nás hospitalizovali a v pondelok ráno sme odchádzali🙂
@martietineke od piatku do pondelka .na tomto som sedela kým som nemohla večer roztiahnuť posteľ .
@parvinka0001 a to ste boli sama s dieťaťom na izbe ? Alebo viaceré ?
@martietineke prišli sme tam bol tam chlapček s mamičkou .nechcem nič písať že isto mal nejakú aj dg lebo to v kuse dieťa vystrájalo .ja som tam prišla s 5 mesačným bábätkom ktoré chcelo spať a nie počúvať ako dieťa vystrája ..aspoň že mamička mala toľko rozumu že snim potom šla do herní ..potom chvalabohu odišli na víkend preč . Ak by ostali my odchádzame neviem si predstaviť takto celý víkend fungovať. V sobotu čakáme na liek .zrazu že nemajú .tak sa ich pýtam či ja som tu prišla na výlet a za druhé dvojička malého ma čaká doma . Večer konečne niečo zohnali a konečne podali liek. V pondelok ráno o ôsmej nám prišiel skoro 18 ročný chlapec na izbu keďže ho hospitalizovali chudák on v šoku že musí ostať ,šok že s malým bábätkom na izbe .ja som už len čakala na odchod .ja som nebola schopná vyjsť stej izby psychicky som to nedala pohľad na tie detičky 😞 malo prísť ešte jedno dieťa na liečbu hemangiómu ale neprišlo tak nakoniec sme boli na izbe chvalabohu sami.
@parvinka0001 môžem sa opýtať ? Pomohol vám ten sirup ?
@martietineke ležali sme nedávno v KE na inom oddeleni,ale myslím,že princíp je rovnaký. Neoplatí sa ti tam objednávať stravu, dostaneš takú ako deti a je drahá. Radšej sa prestravuj v bufete alebo nech ti nosia z domu.Prijate dieťa nesmie opustiť oddelenie, ty môžeš (takže som bola celý čas na izbe so synom).
@parvinka0001 a bolo to nás či sa rozhodnete že chcete podstúpiť liecbou sirupom alebo tak rozhodol doktor a vy ste nemali na výber
@martietineke áno pomohol veľmi . Rozhodovali sme sa my samozrejme či chceme či nie
@parvinka0001 este posledná otázka😄 potom do nemocnice sama ste sa objednávali alebo oni vás objednali ?
@martietineke ja som volala ,boli sme na vysetreni tam ,povedali čo všetko treba priniesť a oni my dali vybrať si termín .ktorý nám vyhovuje .môj to mal riadne veľké 6*4cm .už po mesiaci sirupu bolo vidno zmenu .

@martietineke ahoj my sme tam boli hospitalizované s malou pred 2 rokmi... Kočík sme mať nemohli, majú tam vlastné kočíky, stravu som si zaplatila u nich, ale nebola bohvieako dobrá, takže mi nosil aj manžel🙂