icon

Ako prekonať introverziu a nájsť priateľov v Košiciach?

ghost2323
16. júl 2025

Ahojte, vždy som mal trochu introvertnu povahu, oproti detstvu som o niečo viac spoločenský ale nie je ľahké niekoho spoznať ským si človek fakt rozumie. Mám pocit že po škole je to o niečo ťažšie ale viem že nie nemožné len po škole kontakty idú aj ďalej svojim životom a nové až tak nepribudaju a to už mám 30.
Nejde vyslovene len o partnerku ale aj napr po práci psychicky si oddýchnuť, porozprávať sa.
Nie som taký typ, že idem von a bežné sa prihovorim ľuďom, skôr zriedka, ale ak by sa tu našla osoba, ktorá to má možno podobne, tiež by niekoho spoznala tak budem rád.

anonym_73f8cf
16. júl 2025

No som z Košíc, podobný typ, ale nemám 30. Mám viac... a to by asi nebolo OK pre obe strany.

beata_k
16. júl 2025

@ghost2323 Skus dobrovolnicke cinnosti.

ghost2323
autor
16. júl 2025
@anonym_73f8cf

No som z Košíc, podobný typ, ale nemám 30. Mám viac... a to by asi nebolo OK pre obe strany.

@anonym_73f8cf ja s tým problém nemám, rád spoznám niekoho ským si budem rozumieť, nemusí to byť len vztah

anonym_149987
17. júl 2025

@ghost2323 úprimne to mám tak isto, v Košiciach bývam 3 roky, zatiaľ som si tu nenašla nikoho s kým by som si rozumela, baby okolo 20 idú pomimo mňa, to tieto trendy a kluby ja moc nesledujem a neriešim, chlapi so mnou nechcú byť kamaráti lebo nie som najkrajšia ani najstihlejšia atď, je to aké to je😅

ghost2323
autor
18. júl 2025
@anonym_149987

@ghost2323 úprimne to mám tak isto, v Košiciach bývam 3 roky, zatiaľ som si tu nenašla nikoho s kým by som si rozumela, baby okolo 20 idú pomimo mňa, to tieto trendy a kluby ja moc nesledujem a neriešim, chlapi so mnou nechcú byť kamaráti lebo nie som najkrajšia ani najstihlejšia atď, je to aké to je😅

@anonym_149987 ak chceš, napiš mi, aspoň sa porozprávať 🙂