icon

Ako sa dostanem z Optimy na trhy?

10. dec 2025

Ahojte. Zajtra mám cestu do Košíc, idem do Optimy niečo nakúpiť a chcem zájsť aj na trhy na Hlavnej ulici(?), no neviem na aký autobus nastúpiť. Skúšala som sa pozrieť cez plánovač cesty, ale tam mi zástavku nenašlo, čiže predpokladám, že musím vystúpiť na inej ulici a dojsť peši.

anonym_565d60
10. dec 2025

Ak chcete ísť na trhy,odporúčam vystúpiť na námestí osloboditeľov. Skúste aplikáciu UBIAN, nástup na zastávke obchodné centrum optima,alebo OC OPTIMA dolný vstup.

viestta
10. dec 2025

Zastavka sa vola Moldavska - Obchodne centra a do centra odtial chodi autobus 10 a 52, potom elektricka R1. Desiatka chodi cez Lunik VIII, tak sa nezlakni ak odboci smerom na Moldavu, po tej zachadzke ide az na nam. Osloboditelov. K Immakulate kde su trhy dojdes peso po Hlavnej

biba_18
10. dec 2025

10, 20, 31, 52 a električka R1

viestta
10. dec 2025
@anonym_565d60

Ak chcete ísť na trhy,odporúčam vystúpiť na námestí osloboditeľov. Skúste aplikáciu UBIAN, nástup na zastávke obchodné centrum optima,alebo OC OPTIMA dolný vstup.

@anonym_565d60 z dolneho vstupu Optima chodi len 34 a ta ide na KVP

anonym_565d60
10. dec 2025
@viestta

@anonym_565d60 z dolneho vstupu Optima chodi len 34 a ta ide na KVP

@viestta máte pravdu, pomýlila som sa ..

biba_18
10. dec 2025

keď vystúpiš pri ruskom kole, tam máš jedny trhy a potom keď pojdeš po hlavnej, tam máš ďalšie 3…

anonym_cff97e
11. dec 2025
@viestta

Zastavka sa vola Moldavska - Obchodne centra a do centra odtial chodi autobus 10 a 52, potom elektricka R1. Desiatka chodi cez Lunik VIII, tak sa nezlakni ak odboci smerom na Moldavu, po tej zachadzke ide az na nam. Osloboditelov. K Immakulate kde su trhy dojdes peso po Hlavnej

@viestta Ja som najprv čítala ze Lunik 9 ze sa nemá zľaknut a to Lunik 8 bolo 🫣