icon

Ako sa vyhnúť čakaniu na oddelení pasov v Košiciach?

petra889
2. jún 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať stále tam je veľa ľudí a strašne dlho sa čaká nedá sa niekde objednať alebo niejak aby sme nemuseli toľko čakať ? Aby sme išli hneď ?

kvietok2012
2. jún 2025

MV SR rezervacia online.

petra889
autor
2. jún 2025
@kvietok2012

MV SR rezervacia online.

@kvietok2012 ďakujem vyskúšam

maranco
2. jún 2025
@petra889

@kvietok2012 ďakujem vyskúšam

@petra889 https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...

V prípade potreby podania viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov pre jednu osobu alebo doklady pre viac členov rodiny je možné vytvoriť jednu rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí. Vytvoriť rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov je dostupná pri výbere služby (krok 1) v kategórii oddelenie dokladov - viac dokladov.

petra889
autor
2. jún 2025
@maranco

@petra889 https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...

V prípade potreby podania viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov pre jednu osobu alebo doklady pre viac členov rodiny je možné vytvoriť jednu rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí. Vytvoriť rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov je dostupná pri výbere služby (krok 1) v kategórii oddelenie dokladov - viac dokladov.

@maranco ďakujem najbližší voľný termín bol 30.juna 😂😂 čiže budem si to musieť vystáť

maranco
2. jún 2025

majú to hlúpo urobené u nás ponúkajú na rezerváciu len 11% termínov zvyšok je pre poradie na mieste, ak náhodou bežne cestuješ aj do iných okresov môžeš si urobiť rezerváciu tam

adrianap83
2. jún 2025

@petra889 choďte určite na Košice vidiek. Hroncova ulica. Tam je skôr šanca, že bude menej ludi.

gelifil
2. jún 2025

gelnica, roznava, tak sa chodi

evaachesa
2. jún 2025

Už začiatkom mája písali že v KE pociťujú väčší nápor ako pred rokom. Ak ti to horí, tak si zaplať za vybavenie do 2/10 dní a choď radšej mimo KE kde sa možno ešte vieš aj objednať. Gelnica, Rožňava, Trebišov. Aj na Hroncovej je už nápor a naposledy nepustili už ani všetkých ľudí , ktorí čakali este pred otvorením. Pracuje tam vraj len jedna pani, ostatné kolegyne sú na PN. Neviem či to stále platí. 🤷
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23487023/na-poda...

fuksicka
3. jún 2025

@petra889 tak j som bola na v KE na komenskeho daťrobiť pas minulý týždeň v utorok, prišla som okolo 11 a bolo tam max 5 ľudí, doslova za 10 minút som bola vybavená a už na ceste domov…

bimbambim
3. jún 2025

Čo sa týka vybavenia pasov tak mu vždy chodíme tak január február. Nikdy sme nečakali ledva sme vytlačili poradové čísla a už svietili že sme na rade. Zatiaľ sme ich nikdy nevyhovovali na poslednú chvíľu.

mikitilik29
3. jún 2025

@petra889 my sme boli v Trebišove. Cez online objednávku

luckabambulka
3. jún 2025
@fuksicka

@petra889 tak j som bola na v KE na komenskeho daťrobiť pas minulý týždeň v utorok, prišla som okolo 11 a bolo tam max 5 ľudí, doslova za 10 minút som bola vybavená a už na ceste domov…

@fuksicka Presne, moj manzel bol v ten isty den 27.5. cez obed vyzdvihnut hotove doklady a tiez vravel, ze tam nebol takmer nikto, ze to slo velmi rychlo.

veronikakacmar
4. jún 2025
@fuksicka

@fuksicka my sme sli vcera o 11 a listky uz nevydavali, pan pri okienku vravel ze je 80cakajucich, tak sme odisli. Prisli sme robit pas pre 6mesacne babo

evaachesa
4. jún 2025
@veronikakacmar

@fuksicka my sme sli vcera o 11 a listky uz nevydavali, pan pri okienku vravel ze je 80cakajucich, tak sme odisli. Prisli sme robit pas pre 6mesacne babo

@veronikakacmar objednajte sa online lebo o takom čase už najskôr nič nevybavite tam sa chodí skoro ráno, ešte pred otvorením stoja ľudia v rade...takže najlepšie online rezervácia

zuzubb007
4. jún 2025

Ja som v BB minulý týždeň prišla za 10 minút som odchádzala žiadne čakanie, samu má to prekvapilo, a to som nebola ani objednaná išla som na blink, išla som pred záverečnou o 14 tej ✌️, ráno chodia vsetci

fuksicka
4. jún 2025
@veronikakacmar

@veronikakacmar to mi je ľúto, my sme asi mali šťastie nadobrý deň. Ale môj brat bol s malým v rožnave vten istý deň ako mi v KE, a praveže im sa tam nepodarilo vybaviť lebo už mali tiež plno. Takže asi aniv okolí to nieje vždy výhra.

luckabambulka
4. jún 2025
@veronikakacmar

@veronikakacmar Pre tak male babo mate narok na prednostne vybavenie. Myslim, ze to je dokonca az do 3rokov. Mali ste panovi povedat, ze idete s babätkom. My sme s nasim boli pred mesiacom a nieco a uplne v pohode aj poobede nas vzali. Ludi bolo ozaj vela, ale nas vzali hned ako bolo okienko volne. Niekto mi tu na MK ale spominal, ze pocet takych prednostnych listkov je na den obmedzeny, tak som sa bala, ze ideme neskoro, ale vravim, vzali nas hned.

simca06022011
4. jún 2025
@luckabambulka

@veronikakacmar Pre tak male babo mate narok na prednostne vybavenie. Myslim, ze to je dokonca az do 3rokov. Mali ste panovi povedat, ze idete s babätkom. My sme s nasim boli pred mesiacom a nieco a uplne v pohode aj poobede nas vzali. Ludi bolo ozaj vela, ale nas vzali hned ako bolo okienko volne. Niekto mi tu na MK ale spominal, ze pocet takych prednostnych listkov je na den obmedzeny, tak som sa bala, ze ideme neskoro, ale vravim, vzali nas hned.

@veronikakacmar treba sa s drobcom rezervovat vopred alebo prist skor a dat si listok prednostny, pojdete dnu hned ako sa uvolni okienko. Akurat som vybavovala obciansky a pas, a taketo deturence (aj vacsie) tam chodili zaradom a isli za chvilku dnu
@luckabambulka mozno to maju limitovane na den, proste kam by posunuli potom tych 60 ludi?

veronikakacmar
4. jún 2025
@luckabambulka

@luckabambulka vravela som panovi na recepcii, ale vravel ze to ide prednostne iba ak stroj este vydava listky. Dnes sme uz boli uspesni, ale prisli sme tam o 8:30 😊