Ako si zmysluplne vyplniť čas po rozchode?
Ahojte, rozišla som sa s partnerom, s ktorým sme boli spolu 15r. Je to šok pre mňa, ale jediné riešenie. Mám prácu, ktorá ma baví, ale menej priateľov a kamarátov. Snažím sa vyplniť si čas po práci a cez víkendy. Chcem robiť niečo zmysluplné. Rada by som chodila do nejakého spolku, združenia, OZ, rada by som pomáhala apd. Viem, že sú rôzne neziskové organizácie a združenia, ktoré by privítali pomoc. Čo by ste mi navrhovali? Na báze dobrovoľníctva samozrejme. Som z východu, okres Košice. Do útulku so zvieratami chodím.
Ja som takto pred xy rokmi po rozchode začala chodiť do útulku pre psíkov čistiť koterce, venčiť. A tam vznikla moja láska k útulkáčom .
Ale tam chodíš za čo máš môj obdiv. Lebo...
❤️
@maca1984 áno, zvieratká milujem, ale aj tak by som ešte rada niečo robila. Len rozmýšľam čo a kde.
Knižnica, fitko, kurz tanca v rámci možnosti, kino, návšteva blízkej rodiny, bicykel, beh, turistika - skupiny na FB, atď
Knižnica, fitko, kurz tanca v rámci možnosti, kino, návšteva blízkej rodiny, bicykel, beh, turistika - skupiny na FB, atď
@terezia74 toto robím, pýtam sa na neziskovky, OZ, charitu apd. Šport, jazyky apd mám poriešené, ale ďakujem. Ak vieš o OZ na východe, ktoré potrebuje pomoc, daj vedieť.
@anonym_autor viem že hľadáš OZ, mňa okrem toho napadlo to, čo som ti napísala, ako vyplniť čas
@terezia74 ako hovorím, toto mám pokryté, chodím do fitka, učím sa anglinu plus španielčinu, chodím do kina, do divadla, ale potrebujem sa realizovať v oblasti CSR a dobrovoľníctva. Cítim takú potrebu.
@terezia74 ako hovorím, toto mám pokryté, chodím do fitka, učím sa anglinu plus španielčinu, chodím do kina, do divadla, ale potrebujem sa realizovať v oblasti CSR a dobrovoľníctva. Cítim takú potrebu.
@anonym_autor dobrovolnicke centrum kosice, archidiecezna charita kosice maju pokryte viacere dalsie organizacie a miesto na nejakej potrebnej akcii ti isto najdu
@anonym_autor dobrovolnicke centrum kosice, archidiecezna charita kosice maju pokryte viacere dalsie organizacie a miesto na nejakej potrebnej akcii ti isto najdu
@anonym_ece32a ja som sa nahlásila aj do jedného dobrovoľníckeho programu, ale nič. Aj som pozerala teraz na dobrovoľníckych stránkach aktivity. Skôr by som sa rada orientovala smerom OZ.
@anonym_ece32a ja som sa nahlásila aj do jedného dobrovoľníckeho programu, ale nič. Aj som pozerala teraz na dobrovoľníckych stránkach aktivity. Skôr by som sa rada orientovala smerom OZ.
@anonym_autor tak OZ podaj dalej ale zda sa mi, ze su az v presove tak to neviem ci by ti vyhovovalo

Ja som takto pred xy rokmi po rozchode začala chodiť do útulku pre psíkov čistiť koterce, venčiť. A tam vznikla moja láska k útulkáčom .
Ale tam chodíš za čo máš môj obdiv. Lebo...
❤️