icon

Ako zazmluvniť MUDr. Rošákovú na pôrod v Košiciach?

17. nov 2025

Ahojte, hľadám aktuálne informácie k MUDr. Rošákovej v novej nemocnici.
O dva mesiace ma čaká pôrod, od internistu mám indikovanú sekciu (netuším, či ju budú brať do úvahy a som z toho celého maximálne v strese. Pomôžu mi aktuálne skúsenosti. S kýmkoľvek.) a chcela by som si zazmluvniť túto pani doktorku.
Ako sa k nej dostanem?
Mám ju ísť hľadať osobne do nemocnice alebo zavolať na predpôrodné poradne a povedať, že chcem chodiť pred pôrodom na poradne k nej?
Ako sa zazmluvňuje v novej nemocnici akýkoľvek iný lekár? V prípade, že by mudr. Rošáková nemohla, zvažujem mudr. Lule Tomiq. Kontakty na nich nie sú nikde uvedené a ja som stratená. Od gynekológa dostanem papier a mám sa objednať kam chcem 🙈

anonym_39ccee
17. nov 2025

@anonym_autor a prečo.chces Rošakovu? Ja som u nej rodila. Druhý raz by som k nej nešla.

anonym_720f6a
18. nov 2025

Tiež by som k nej nešla,po kauze kde jej zomrela pacientka v službe na pôrodnici,....aj keď súd vraj ju uznal za nevinnú.

anastazia93
19. nov 2025

Ja som u nej mala náhodne predčasný pôrod, a nemôžem sa sťažovať.

matkahelka
20. nov 2025

@anonym_autor v novej nemocnici su ovela lepsi porodnici ako ona

jajanka2211
24. nov 2025

Mne Rosakova velmi pomohla. Jedina zmienka, ze necitim pohyby. Hned ma kontrolovala, poslala na ultrzvuk a do pol hodiny som bola na sale - ruptura placenty. Robila pred 10 rokmi na rizikovej poradni. Cize skusit asi zavolat tam. Druhe som uvazovala tiez rodit pri nej, ale sama povedala, ze zbytocne budem zazmluvnovat. Ze v nemocnici su dobri lekari. Druhe som nechala na nahodu a uplne v pohode tiez.

leidin
26. nov 2025

No neviem vsak podla mna ked zavolas na to gynekologicke oddelenie tak by ti mohli dat kontakt. Tieto dve som stretla na ultrazvuku a po porode a boli velmi take pohodovo naladene, co je urcite plus, aj ked neviem ako by vysli v ustrety ked ma pacientka nejake poziadavky a ony odborne nemusia zlavit z narokov svojich predstav a presvedceni. Podla toho jak sme sa bavili o roznych veciach som mala dojem ze su pevne ked ide o vykon a ze ten ludsky dojem je len chvilkova vec ktora moze velmi rychlo vyprchat, ked ide do tuheho ale to je uz na cloveku jak sa rozhodne. Presne kvoli tomu som si ani nikoho nezazmluvnila ze si myslim ze niektore veci sa neprejavia vcas…

anonym_089c5c
26. nov 2025

@anonym_autor ja som rodila pri tomiq aj som k nej chodila na poradne, vynikajúca lekárka nemám čo vytknúť aj polohu pri pôrode som si mohla vybrať