Ako zorientovať v škôlkach v Košiciach?
Ahojte, caka ma vyber skolky a ja som z toho na prasky. Dieta je na kolektiv zadaptovane, samostatne, odplienkovane a s odlucenim nema problem. Skor mi zalezi na odbornosti uciteliek a na aktivitach, ktore ponukaju. Niektore skolky maju anglictinu, tanecne ci gymnasticke kruzky. Chodia na predplavecky kurz, korculiarsky, lyziarsky. To ma laka.
Navyse by bodla trochu zdravsia strava ako piskoty na desiatu. A uplne nechapem ak niekto pusta TV v skolke.
Najdem taku aj statnu ci musim hladat sukromne? A ako sa taka skolka hlada? To ozaj do kazdej musim ist osobne lebo sa dozviem len tam? Ved ich je kopec - Lokalita stare mesto, sever eventuelne juh.
Diskusie som si presla a nic moc sa nedozvedela alebo su recenzie stare 🫣 aj ich stranky som preluskala ale kazdy si tam zavesi len to dobre, na to sa nespolieham…
Prosim baby, nejak ma zorientujte ako zacat hladat?

@anonym_autor no my sme sice Terasa, ale napr u nas to je tak, ze na okoli mame blizko len 2statne skolky, je este 1 statna ale ta je uz dalej a zhodli sme sa ze je to prilis. Do kazdej z troch som pred casom pisala maily ohladom DOD a ci prijimaju deti, ktore su novembrove (nas pripad). Nic, co by som sa casom i tak nedozvedela, ale uz aj z komunikacie riaditelky clovek ma nejaky ten pocit. 1 skolka, co mame uplne blizko ani po tyzdni neodpisala. Zvysne 2hned rano po 7mej... no ale za mna najviac asi pomohlo popytat sa po ihriskach ostatnych rodicov. Vela z nich ma starsie deti, kamaratov a maju vacsi prehlad. Inak neviem. A sukromne skolky nemame ziadne na blizku, je jedna, ale ta ma mikro dvor a to je za nas NO GO, ze si clovek plati vela a dieta nema ani kam von vybehnut.
Uz len poznamka, ze ostavam na materskej s mladsim preto takto rozmyslame. Ak by som sla do prace, rozsirim okruh o lokalitu blizko prace.
@anonym_d865c2 dakujem za rozumny prispevok do debaty. Ano, presne z dovodu mojej a manzelovej prace to mame tak ze aj sirsie centrum, sever, juh. Spadovu mame tak ci tak autom a ked uz sedim v aute mozem ist aj inam. Nenapadlo mi sa ist poprechadzat na tie ihriska pri skolke, to je dobry tip. Skuim si urobit asi zoznam a rozposlat maily ako vravis, aj prvy dojem nieco napovie

@anonym_autor no my sme sice Terasa, ale napr u nas to je tak, ze na okoli mame blizko len 2statne skolky, je este 1 statna ale ta je uz dalej a zhodli sme sa ze je to prilis. Do kazdej z troch som pred casom pisala maily ohladom DOD a ci prijimaju deti, ktore su novembrove (nas pripad). Nic, co by som sa casom i tak nedozvedela, ale uz aj z komunikacie riaditelky clovek ma nejaky ten pocit. 1 skolka, co mame uplne blizko ani po tyzdni neodpisala. Zvysne 2hned rano po 7mej... no ale za mna najviac asi pomohlo popytat sa po ihriskach ostatnych rodicov. Vela z nich ma starsie deti, kamaratov a maju vacsi prehlad. Inak neviem. A sukromne skolky nemame ziadne na blizku, je jedna, ale ta ma mikro dvor a to je za nas NO GO, ze si clovek plati vela a dieta nema ani kam von vybehnut.
Uz len poznamka, ze ostavam na materskej s mladsim preto takto rozmyslame. Ak by som sla do prace, rozsirim okruh o lokalitu blizko prace.