icon

Aktuálne skúsenosti s pôrodnicou Šaca v Košiciach

22. okt 2025

Ahojte 😊
chcela by som sa spýtať, či má niekto čerstvú skúsenosť s pôrodnicou Šaca (Košice). Ako ste boli spokojné so starostlivosťou – personál, prístup lekárov, izby, novorodenecké oddelenie a pod.?
Zaujímalo by ma tiež, koľko vás približne vyšiel pôrod v tomto roku (2025) – či už s epidurálom, nadštandardom alebo bez neho.
Ďakujem vopred za všetky recenzie a rady ❤️

zuzkaa1991
22. okt 2025

@anonym_autor ja som mala planovanu sekciu nakoniec som rodila o 2tt skor akutnou....v 35tt týždni som.lezala.kedze som sa otvorila bola som na obyčajnej izbe (chcela som vyskúšať aj taku) kedze po.porode som isla na nadštandard
Platila.som na noc.55eur za izbu kedze sme boli dve

Obe izby su pekne lenze islo mi o to nech nesme vela na izbach😇

Personál topka nemozem ani jedno.krive slovo ci gyn alebo na novorodenskom....
Rodila som v septembri 😇

Do 36tt.som vahala ci pojdem do sace alebo do.starej (prvy porod som mala.v starej) takze mala.som.tam sestričku (v starej) nemam rada ked idem do neznama...ale rozhodla som.sa na zaklade.toho.ked.som lezala.v 35tt.ako pekne komunikujú lekari sestričky atd...este aj sanitarky vas.vedia podporit ;)

Ceny na prirodzenom porode neviem tu je skupina alebo na fb aj ohladom.sace tam.vedia vam.ceny dat aj za boxy 😇

anonym_592427
23. okt 2025

@anonym_autor za mna jednoznacne nie
Ofucani lekari, odute sestry, neonatologia slabucka, za take prachy hanba
Mala som chut podpisat reverz a odist do novej nemocnice

14petulka88
25. okt 2025

Rodila som v Auguste, nadstandart dvojlozkovy 55€ noc. Chcela som apartman ale ten nebol k dispozicii.
Nadstandartna sala 75€. Epidural som nestihla.
Gynekolog co ma rodil bol skvely ( nemala som zazmluvneneho), oddelenie 600 nedeli v pohode lezala som v novej casti a novorodenecke tiez v pohode. Akurat som si musela vydupat UM. Ale dali mi kedze som sa nenechala odhovorit. Celkovo fajn. Rodila som tam 4x.