icon

Alergo MUDr. Edita Lojová verzus MUDr. Agnesa Weiserová

lily14
22. mar 2023

Dobrý,ktorá imunoalergo je lepšia odborníčka?

petronellam
22. mar 2023

@lily14 my chodíme ku weiserovej ja som spokojná s deťmi to vie je trpezlivá a posranduje a mala robila všetko čo jej povedala. Pričom naša dcerka na vyšetreniach nespolupracuje veľmi . Ale pri nej áno..

226lenka
22. mar 2023

@lily14 chodila som ju obidvom ako taká 15,16,17 rocna a tiež sa prikláňam k Weiserovej.

zobaka
22. mar 2023

Ja som u jednej syn u druhej 😂 obe ok, akurat dr. Weiserova nerobi v KE cely tyzden

sunny15
24. mar 2023

@lily14 Lojová,má lepšie vybavenie napr.feno prístroj,taktiež sa tam odbery robia každý deň a v hociktorú hodinu,u Weiserovej len 3xdotyzdna a aj to len ráno,na objednávku.K Lojovej sa vieš objednať aj cez mail a plus ak chceš presný čas vyšetrenia tak cez návštevu lekára si to máš možnosť priplatiť.A čo je dôležité ku Weiserovej chodí moja známa,vraj sa už chystá do dôchodku behom polroka až roka.To jej povedala priamo doktorka.Takže myslím že radšej vybrať perspektívu do budúcna ako ísť ku dr. A o pol roka hľadať nového lekára.

lily14
autor
24. mar 2023

@sunny15 dobre vedieť,ale už idem k Weiserovej,vraj je lepšia odborníčka! Feno nám netreba teda zatiaľ,riešime alergiu na orechy! No škoda že pôjde do dôchodku😢

zobaka
24. mar 2023

@sunny15 ja som s Lojovou spokojna, no dr. Weiserova je uz fakt postarsia pani, ona tusi aj cez ten dochodok uz par rokov pracuje, bavi ju to, len tym, ze ordinuje tu a aj v inom meste je to niekedy narocne sa dostat, to budem musiet syna potom prehlasit k mojej

sunny15
Autor odpoveď zmazal
sunny15
25. mar 2023

@zobaka Tak už dlho je na dôchodku,už ťahá ku 80tke aj keď vyzerá dobre,ešte aj môj ujo ku nej chodil ako dieťa a on už má 45rokov.Len nedávno od nej odišiel,lebo už chcel dospelackeho doktora,no a že už strašne zabúda,posielať lieky a čo je dosť nepríjemné stále vraj rozpráva koľko malo jej platí poisťovňa za pacienta,no dosť nepríjemné toto počúvať,.. ale predtým vraj bola top doktorka.

sunny15
25. mar 2023

@lily14 tak vyskúšaj ju,len aby si vedela že nie každý lekár potom príjme tvoje dieťa,ak už si chodila inde,preto som písala že ide do dôchodku,aby nebol problém že zas o pol roka či rok ťa nevezmú inde,lebo si chodila tam,...A odkiaľ vieš že má alergiu na orechy?

lily14
autor
25. mar 2023

@sunny15 lebo sme skončili na pohotovosti,určite zoberú je iné odísť z nespokojnosti a iné ak ide dr si dochodku

sunny15
25. mar 2023

@lily14 Tak to treba vyšetriť,my sme mali skúsenosť,že išla dr.do dôchodku a nechceli nás zobrať,lebo chcú len čisto nových pacientov,nakoniec nas vzali u Lojovej,inde nás odbili,ale aj to len po známostiach.

nikus01
25. mar 2023

@lily14 ja osobne Lojovu neodporúčam. Ľudsky je ok, ale podľa mňa nie je príliš dobrá odborníčka.

sunny15
25. mar 2023

@nikus01 ináč veľmi odporúčaju Štrkolcovu,že vraj je najlepšia,ale čakacie doby sú dlhšie.

lily14
autor
25. mar 2023

@sunny15 viem ani dovolať sa tam nedá a voľne má na september a nemôžem cakat

sunny15
25. mar 2023

@lily14 uff.tak september je strašne ďaleko,no a tu si kedy dostala termín?

lily14
autor
25. mar 2023

@sunny15 24.4

sunny15
25. mar 2023

@lily14 tak držím palce,len pozor NATO aby ste boli zdraví,ináč vás otočia vo dverách,chorých nevyšetrujú,párkrát to tam ujo zažil,že potom sa.treba predobjednať,ak ochoriete.

lily14
autor
25. mar 2023

@sunny15 veď to je jasne

palicka
25. mar 2023

@lily14 my sme dochádzali k weisserovej celkom dlho, isli sme s podozrením na slabšiu imunitu po nástupe do škôlky, nakoniec sa potvrdila masakralna alergia z potravín. Čo na vtedy očarili, dostali sme síce balicek liekovej prvej pomoci, ale presne nastavenými pravidlami, kombináciami jedla a vylučovaním zložiek stravy mi dostala dieťa z problémov určite, dokonca sme sa postupne rozjedli aj s týmito potravinami. Vždy bola velmintrpezliva, ochotná, nikdy nič nepodcenila. Za nás veľké plus!

lily14
autor
25. mar 2023

@palicka to má veľmi teší 🙂

simulienka2207
25. mar 2023

Za mňa tiez Weisserova.