Auto do 800 eur
Ahojte viem že to tu nepatrí ale príde mi to lepšie ako to písať na fb kde vam odpisu sami..... Hľadám si autíčko do 800 euro z okolia Košice , Krompachy, Spišská Nová ves bola by som vám vďačná, ak by ste o niekom vedeli
za 800 e ? to sa ti rozsype za jazdy... môže sa stať že dáš do opráv viac e ako za auto...
@sonia0204 ako pise vyssie slecna/pani, auto za 800 eur bude vyzadovat vela oprav a mozno aj odtahovku, aby si ho odviezla dom.
Ja som kupovala tiez starsie auto, bolo do 5 tisic, od cloveka, ktory ho poriadne servisoval, chodil s nim iba do prace a domov v BA, raz na dovolenku do Chorvatska, je teda starsie z r. 2014, objektivne velmi zachovaly interier a vonkajsok, aj moji rodicia potvrdili. Co sa tyka technickeho stavu, tak dufam, ze neposkodzovanie sa vydrzi este par rokov.
Auto je drahy spas, poistky, servis, benzin a pod., pri starsom musis pocitat s opravami. Ak chces ist do stareho a nevyznas sa v autach, urcite by som volila nejake kde je pomer rok vyroby, odjazdene km, cena v nejakom sulade.
Osobne som povodne chcela investovat tak tisicku do auta, potom som sa na to pozrela racionalne a ak by som mala investovat do oprav, nedajboze sa mi pokazi niekde na ceste, bude v oprave 2 tyzden a podobne tak hold mensi uver, cast som mala nasetrene a hadam par rokov vydrzi.
Ak chces kupovat tak najlepsieho cez znameno. Auto do 800 eur by som cez kohokolvek nebral. Take AAA ti za 800 preda jazdenku ktora sa bola vykupat niekde v jazere v Deutschlande.
Da sa kupit aj jazdenka do 800 ale modre z neba necakaj. Treba volit modely ktore su svojim sposobom otestovane, ale maju vydrz ako tank. Stare Golfy su dobrym prikladom. Tam boli este povodne 1.9 TDi motory, tie boli naozaj spolahlive.
Do akejkolvek jazdenky by som nesiel. Skus VW alebo Skodu prip. stare audi ak najdes. Havarijnu ti netreba. Ak naburas tak rovno do srotu. Staci ti aj PZP.
Urcite ale kupuj s mechanikom aby si nahodou neostala s holym zadkom. Teraz su spekulanti ovela vynaliezavejsi nez pred pandemiou.
zozen si cezz znamych autoopravsrov. Ja som mala za 800, ale kupis aj za menej a uplne bez chyb, ken stare. Za 800 som kupila wolsvagen polo a v pohode. Vobec sa nekazilo, bolo z roku 89 tusim. Ale to treba cez takych co robia s autami.
Kukni bazoš ale kamoskin otec kamoske tiez kupil prve auto za 1400€ Bez estekačky takže ďalších 1000€ do neho dali🥲
@sslobodnamama777 ešte ráz?

@sonia0204 www.autobazar.eu
Tam si vyfiltruj čo potrebuješ