icon

Bezbolestné odstránenie osmičky v Košiciach

majuska764
26. sep 2024

Prosím vás mám ísť na zubnú chirurgiu do KE ...mám osmičku pod dasnom treba rezať a vybrať a pravdepodobne aj zapálené to je :(((( strašne sa bojím a vedeli by sme mi odporučit kam do KE ísť aby to urobili bezbolestne a s normálnym prístupom prosím 🙏🏻🙏🏻🙏🏻mám aj výmenný lístok len neviem kam mám ísť prosím vaše skúsenosti a odporúčania 😢 dakujem

zuzkaa1991
26. sep 2024

@majuska764 do novej nemocnici super prístup mala som 8cku komplikovane vkuse zapaly tak mi.odporicili novu a neľutujem bez bolestne mi "vysekal" viem len ze dlho vŕtal(mala som kolmo resp 8cka mi tlačila na 7ku)
A to.mam.velky strach z trhania tetaniu atd ale dala.som vdaka prístupu aky mal doktor aj sestrička

majuska764
autor
26. sep 2024

@zuzkaa1991 ďakujem 🙏🏻 a na 5 poschodie? Sú tam 3 kliniky ktorá teraz?

majuska764
autor
26. sep 2024
zuzkaa1991
26. sep 2024

@majuska764 5 posch hned ta prva budova od električky (poliklinika)

lubkovaandrejka
26. sep 2024

@majuska764 ja som bola v KE u pana doktora Lubomira Smalika - Implant center, 2x, super doktor a aj zakrok sa dal prezit.

luckabambulka
26. sep 2024

@majuska764 Maxilofacialna je to, co potrebujete. Za mna tiez Nova nemocnica.

Bola som trhat 2x v Starej a bolo to strasne - no to bolo pred cca 10rokmi. Prostredie, vybavenie, stav budovy velmi velmi zle plus sa mi po oboch zakrokoch vysypali cele usta aftami, az tak ze som to musela chodit osetrovat k zubarke lebo sama som si s tym nevedela rady.

ALE v 2022 som tam bola opat ale len na kontroly po prepusteni z traumacky po uraze na bicykli a chodila som k primarovi a ten bol velmi super. Avsak prostredie stale rovnake, mam pocit, ze sa tam nic nezmenilo.

Manzel bol trhat v Novej cca pred 10rokmi a bol velmi spokojny.

Drzim palce.

majuska764
autor
26. sep 2024

@luckabambulka ďakujem 🙂 dúfam teda že tam nájdem v novej dobrého doktora a prežijem to 😢😢😢 veľmi sa bojím

luckabambulka
26. sep 2024

@majuska764 Manzel bol vtedy u MUDr.Badanica (podla webu tam este stale pracuje) a bol s nim nadmieru spokojny. Nebojte sa, urcite to prezijete 😊.

majuska764
autor
27. sep 2024

@luckabambulka badanic bol chorý nebol tam ale bola som u mikolaja a chvalabohu dobre všetko dopadlo...bez bolesti...hodinu sa trápil strasny zub som mala..uvidíme čo bude keď vyjde narkóza 😀

diaalex
27. sep 2024

@majuska764 jednoznačne Implantcenter ... pri prvej som bola v starej nemocnici a 4 kreslá v 1 miestnosti, hore im šla súdna sieň v telke... no bolo to hrozné... s druhým zubom implantcenter a maximálna spokojnosť aj starostlivosť po bola na úrovni... áno platila som 100€, ale oplatilo sa

zuzanaant
18. feb 2025

@zuzkaa1991 prosim vas neviete ci tam staci prist alebo vas musia objedmat? V starej som bola cakala 2,5 hod nato aby mi pozrela 8cku a povedala ze sa nato musim objednat ze to mi hned nespravi lebo nieje vonku prerezana a musia rezat. Tak ze ako to je v novej

majuska764
autor
18. feb 2025

@zuzanaant ja som prišla počkala hodinu a hneď mi to urobil....trápil sa síce hodinu ale zvládli sme to obaja...niekoho objednajú a niekoho urobia hneď...závisi podľa mňa od problému aký je ;)

naruto25
3. mar 2025

Chirurgické výkony sa robia aj v Poliklinike Terasa, sú tam aj prijateľné doplatky. Odstraňjú sa 8smičky, frenulá, aj implantáty sa tam robia. Samozrejmosť je profesionálny prístup, vysoký štandard, termíny bez čakania. Je to nové, veľmi sa snažia. 3 lekári sú tam, Bol som tam a inde už nejdem, hlavne tie vyššie spomenuté), hoci sa bojím a mal som to v zlom stave, veľmi mi pomohli. S radosťou odporúčam všetkým, veľká zmena