icon

Brigáda pre 17-ročnú v Košiciach

claudia44
23. jún 2025

Dobrý deň, viem, že táto stránka nie je určená na hľadanie brigád, ale skúsim. Poznáte niekoho, kto hľadá brigádničku od veku 17rokov? Mala by som záujem. V Košiciach alebo Max 10km od KE. Ďakujem

slniecko39
23. jún 2025

Ahoj, odporúčam portál brigada.sk alebo stránku Growni. Poprípade sa popýtaj osobne v Tvojich obľúbených obchodoch / kaviarňach / ... či niekde nepotrebujú na leto výpomoc. Takto cez MK to z hľadiska bezpečnosti nie je úplne ideálne, lebo nevieš s kým si píšeš. Ak sa Ti aj niekto ozve, over si kontaktné údaje, dohaduj si pohovory na verejnosti a vždy daj niekomu vedieť kde budeš. Prajem šťastie pri hľadaní brigády a pekné leto 🙂

claudia44
autor
23. jún 2025
@slniecko39

Ahoj, odporúčam portál brigada.sk alebo stránku Growni. Poprípade sa popýtaj osobne v Tvojich obľúbených obchodoch / kaviarňach / ... či niekde nepotrebujú na leto výpomoc. Takto cez MK to z hľadiska bezpečnosti nie je úplne ideálne, lebo nevieš s kým si píšeš. Ak sa Ti aj niekto ozve, over si kontaktné údaje, dohaduj si pohovory na verejnosti a vždy daj niekomu vedieť kde budeš. Prajem šťastie pri hľadaní brigády a pekné leto 🙂

@slniecko39 dobre. Ďakujeem

claudia44
autor
24. jún 2025
@slniecko39

@slniecko39 a keď mi zavolajú tak ako by som sa mala obliecť na pohovor?

slniecko39
24. jún 2025
@claudia44

@slniecko39 a keď mi zavolajú tak ako by som sa mala obliecť na pohovor?

@claudia44 záleží aj od zamestnania, resp. pozície. Malo by to byť niečo slušné ale aj pohodlné, aby si si vedela pokojne sadnúť, a tak. Hlavné je v lete vybrať také oblečenie, na ktorom nebude vidno prepotené fľaky z tepla a nervozity. Ja som minule išla síce v rifliach, ale mala som top a sako - hodilo sa to na danú situáciu a navyše celý deň lialo, takže šaty by boli nepraktické... Tak všeobecne nejaké slušné nohavice a vrch zahaľujúci ramená a výstrih podľa mňa nič nepokazí. Niečo elegantné ale aby si to bola ty 🙂

ivana11155
24. jún 2025

@claudia44 vraj na Bukovci do toho arealu beru