Brigáda pre 17-ročnú v Košiciach
Dobrý deň, viem, že táto stránka nie je určená na hľadanie brigád, ale skúsim. Poznáte niekoho, kto hľadá brigádničku od veku 17rokov? Mala by som záujem. V Košiciach alebo Max 10km od KE. Ďakujem
Ahoj, odporúčam portál brigada.sk alebo stránku Growni. Poprípade sa popýtaj osobne v Tvojich obľúbených obchodoch / kaviarňach / ... či niekde nepotrebujú na leto výpomoc. Takto cez MK to z hľadiska bezpečnosti nie je úplne ideálne, lebo nevieš s kým si píšeš. Ak sa Ti aj niekto ozve, over si kontaktné údaje, dohaduj si pohovory na verejnosti a vždy daj niekomu vedieť kde budeš. Prajem šťastie pri hľadaní brigády a pekné leto 🙂
@slniecko39 dobre. Ďakujeem
Ahoj, odporúčam portál brigada.sk alebo stránku Growni. Poprípade sa popýtaj osobne v Tvojich obľúbených obchodoch / kaviarňach / ... či niekde nepotrebujú na leto výpomoc. Takto cez MK to z hľadiska bezpečnosti nie je úplne ideálne, lebo nevieš s kým si píšeš. Ak sa Ti aj niekto ozve, over si kontaktné údaje, dohaduj si pohovory na verejnosti a vždy daj niekomu vedieť kde budeš. Prajem šťastie pri hľadaní brigády a pekné leto 🙂
@slniecko39 a keď mi zavolajú tak ako by som sa mala obliecť na pohovor?
@slniecko39 a keď mi zavolajú tak ako by som sa mala obliecť na pohovor?
@claudia44 záleží aj od zamestnania, resp. pozície. Malo by to byť niečo slušné ale aj pohodlné, aby si si vedela pokojne sadnúť, a tak. Hlavné je v lete vybrať také oblečenie, na ktorom nebude vidno prepotené fľaky z tepla a nervozity. Ja som minule išla síce v rifliach, ale mala som top a sako - hodilo sa to na danú situáciu a navyše celý deň lialo, takže šaty by boli nepraktické... Tak všeobecne nejaké slušné nohavice a vrch zahaľujúci ramená a výstrih podľa mňa nič nepokazí. Niečo elegantné ale aby si to bola ty 🙂
@claudia44 vraj na Bukovci do toho arealu beru